Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι

Silverage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.Αυτή την βδομάδα σκοπευώ να αγοράσω καινούριο ποντίκι.Έψαξα λίγο και είδα πως πολύ καλό είναι το Logitech G500.Πήγα το είδα και μου άρεσε πολύ και λέω να το αγοράσω αλλά λέω να ρωτήσω και εδώ.Τι λέτε όσοι το έχετε είναι καλό ποντίκι;

Επίσης έχετε να μουυ προτείνετε κάποιο άλλο που κατα την γνώμη σας αξίζει στα 50 περίπου ευρώ;Το μόνο που θέλω είναι να ΜΗΝ :eek: έχει πολλά κουμπιά σαν ένα ράζερ που έχει 10 κουμπιά και είναι μια αηδία.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γειά σε όλους.Αυτή την βδομάδα σκοπευώ να αγοράσω καινούριο ποντίκι.Έψαξα λίγο και είδα πως πολύ καλό είναι το Logitech G500.Πήγα το είδα και μου άρεσε πολύ και λέω να το αγοράσω αλλά λέω να ρωτήσω και εδώ.Τι λέτε όσοι το έχετε είναι καλό ποντίκι;

Επίσης έχετε να μουυ προτείνετε κάποιο άλλο που κατα την γνώμη σας αξίζει στα 50 περίπου ευρώ;Το μόνο που θέλω είναι να ΜΗΝ :eek: έχει πολλά κουμπιά σαν ένα ράζερ που έχει 10 κουμπιά και είναι μια αηδία.Ευχαριστώ.

Καλά ρε φίλε, αν δε σου αρέσουν τα πολλά κουμπιά μη πάρεις κάποιο τέτοιο! Αλλά το αηδία κρατά το για σένα!

Εξάλλου με 50 εύρο που δίνεις, δε παίρνεις κάτι τέτοιο! :devil:

Και ναι, παρτο είναι πολύ καλό ποντίκι!

Δημοσ.

Logitech MX518 ,όχι ακριβό , άνετο και γρήγορο.Έχει τα μισά λεφτά απο το G500 και η μόνη διαφορά είναι τα 2 κουμπιά πάνω αριστερά στο ποντίκι.Και τα δύο tested.Not much difference.

Δημοσ.

Έψαξα λίγο και είδα πως πολύ καλό είναι το Logitech G500.

Το μόνο που θέλω είναι να ΜΗΝ :eek: έχει πολλά κουμπιά σαν ένα ράζερ που έχει 10 κουμπιά και είναι μια αηδία .

Αν επιτρέπεται πόσα κουμπιά έχει το G500?

www.skroutz.gr/s/90231/Logitech-G500.html

Δημοσ.

Και εγώ ενδιαφέρομαι για ποντίκι. Δε χρειάζομαι κάτι ακριβό, απλά αυτό που θέλω είναι να έχει κουμπιά για μπρος - πίσω στο browsing.

Δε θα έστελνα μήνυμα αν δεν κατοικούσα σε μικρή πόλη και ως εκ τούτου δεν μπορώ να βρω κάτι τέτοιο.

Οπότε θα ήθελα κάποιο λινκ από κάποιο ποντίκι που το συστήνεται ώστε να γίνει άμεσα η παραγγελία.

Δημοσ.

Και εγώ ενδιαφέρομαι για ποντίκι. Δε χρειάζομαι κάτι ακριβό, απλά αυτό που θέλω είναι να έχει κουμπιά για μπρος - πίσω στο browsing.

Δε θα έστελνα μήνυμα αν δεν κατοικούσα σε μικρή πόλη και ως εκ τούτου δεν μπορώ να βρω κάτι τέτοιο.

Οπότε θα ήθελα κάποιο λινκ από κάποιο ποντίκι που το συστήνεται ώστε να γίνει άμεσα η παραγγελία.

Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?Και ποσο μπορεις να περιμενεις την παραγγελια?

Εγω συνεχιζω να προτεινω το Logitech MX518.

Εχει και τα κουμπακια του στο πλαι για μπρος-πισω που θες και ειναι πολυ βολικο και στο χερι.

Δημοσ.

Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?Και ποσο μπορεις να περιμενεις την παραγγελια?

Εγω συνεχιζω να προτεινω το Logitech MX518.

Εχει και τα κουμπακια του στο πλαι για μπρος-πισω που θες και ειναι πολυ βολικο και στο χερι.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση. Ωραίο μου φαίνεται. Τώρα χρησιμοποιώ κάποιο ασύρματο, αλλά το πρόβλημά του είναι ότι έχει πρόβλημα η ροδέλα και δυσκολεύομαι να σκρολάρω τη σελίδα πάνω κάτω. Αλλά, μπορώ να περιμένω. Οκ, ενδεχομένως υπολόγιζα κάτι πιο φθηνό, αλλά όχι ότι μου είναι και κανένα μεγάλο πρόβλημα αυτό.

Αυτή τη στιγμή ψάχνω να βρω τα άλλα κουμπιά τι κάνουν, εκτός από αυτό για μπρος πίσω ή είναι μόνο για παιχνίδια; Μήπως ξέρεις; Εσύ το έχεις το συγκεκριμένο ποντίκι;

Από αυτά τα e-shops από το skroutz, από ποιο μου προτείνετε να το παραγγείλω;

Δημοσ.

Πολύ ωραίος και κατατοπιστικός/περιγραφικός τίτλος..<<ποντίκι>>

Τέλος πάντων, το mx518 το έχω για γενικές δουλειές εκτός gaming (G9 έχω)

και μάλιστα την άνοιξη που το αναζητούσα για αγορά, δεν το είχε κανείς και το πήρα από amazon.

Για τα fps που παίζω με βολεύει περισσότερο (στο κράτημα) το G9, επειδή είναι μικρότερο σε όγκο, αλλά αυτό είναι θέμα χεριού και γούστου.

Το G9 βέβαια έχει πολύ πιο πάνω από 50 ευρά..

edit:

Το G500 πήγε ανακύκλωση πρόσφατα, και από΄τι θυμάμαι, με είχε βολέψει αφάνταστα το κουμπί που έχει πίσω από το ροδάκι που εναλλάσσει τη λειτουργία από ελεύθερη σε οδοντοτή.

Ήταν ότι πρέπει για το scroll στα forums..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...