nikosgia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Απο την μια είναι Διασκέδαση Hobby και σίγουρα απο τους πλέον οικονομικούς τρόπους (ειδικά την σήμερον) να σκοτώσεις κάποιες ώρες.....Απο την άλλη είναι τρέλα μετά απο ένα 8ωρο και βάλε.. εργασίας , με το που πας σπίτι πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο να ανοίγεις το pc.....η κατασταση είναι τραγικότερη αν η δουλειά σου είναι δουλειά γραφείου.....Δηλαδή απο Pc σε Pc ... Και πάει στο διάολο με τους μεγαλύτερους, βλέπεις πιτσιρίκια που το μονο που ξέρουν , είναι το facebook το msn ,κάθε λογής chat , και φυσικά πιο νέο smartphone έσκασε στην αγορά.... Αν το πάμε και παραπέρα το σύστημα τέτοιους θέλει ....καναπεδάτους , αραχτούς , και εξαρτημένους .....Και αν αγανακτησει και κανένας τους σιγα το πράμα ...θα ανοιξει κανα topic "ρουφιάνα ζωη , ατιμη κοινωνια ....μαμημενη οικονομια" και θα εκτονωθεί...... Στα ανωτέρω δεν βγάζω την ουρά μου απέξω...ίσως οχι τόσο ,αλλά οσο να ναι εξαρτημενος είμαι και εγω...
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 εγω το βλεπω σαν μια φτηνη διεξοδο απο την βαρετη καθημερινοτητα
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Σιγα τα λαχανα, απλα το PC πλεον κανει οτι εκανα και πριν, απλα "ολα σε ενα νοικοκυρεμενα" εκτος απο τη ζωγραφικη οπου γι αυτη (οποτε λαχει) χρησιμοποιω ακομα μπλοκ και μολιβια. Ολα τα αλλα τα αναλαμβανει το PC μου. Θελω μουσικη? Παιχνιδια? Ταινιες? Ενημερωση? Διαβασμα? Πες το και εγινε. Εναλαξ και ολα αυτα ετσι? Το -γεγονος- οτι ειναι και φθηνη διασκεδαση δεν μπορει να περασει απαρατηρητο. Για να βγεις εξω και να κατεβασεις κανενα ποτακι θες το -λιγοτερο- 20 ευρω.
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 με 1.7 τη βενζινη,4 τον φραπε,10 το ποτο,10 το παρκινγκ,9.5-12 το σινεμα,ευχαριστω δε θα παρω,προτιμω σπιτι ταινια η παιχνιδι κι ας με λενε καμμενο
prospolos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μία αισιόδοξη άποψη http://doncat.blogspot.com/2011/08/internet.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.