Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλημερα παιδια. ανοιγω το πισι μου (εχω καρτα ηχου Sb x-fi και ηχεια logitech z5400) και ακουγεται ο ηχος χαμηλα και εσβησε τελιως!! το πανελ των ηχειων στην ακρη της οθονης εχει ψιλοθολωσει. επισης παταω στο προγραμμα της creative για τιποα diagnostics και μου λεει οτι δε βρισκει device. Mπαινω system device και βλεπω θαυμαστικο στο Αta channel 0 kai Ata channel 1 στο IDE ATA/ATAPI controllers. τι κανουμε τωρα;;;;
zapermania Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δοκίμασες να βγάλεις το πρόγραμμα της creative και να το ξανά περάσεις?Αν όχι κάνε μια προσπάθεια.Επίσης δοκίμασε να ξεκουμπώσεις και να ξανά κουμπώσεις την κάρτα ήχου μήπως παίχτηκε τίποτα εκεί.Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει!
Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το ατα channel 0 και ATA channel 1 τι ειναι που ξαφνικα εβγαλαν θαυμαστικο;;; μηπως καηκε η θυρα της m/b??
zapermania Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μπά,πιο πιθανό είναι να κάηκε η κάρτα ήχου παρά η θύρα της motherboard (νομίζω).Βέβαια,αν μπορούσες να δοκιμάσεις είτε την κάρτα σε άλλη θύρα στο pc σου είτε σε άλλο pc καλό θα ήταν,να δεις και τι παίζει,αλλά εγώ για software πρόβλημα το κόβω.Αυτό για τα κανάλια που λες δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Πρώτον μιλάμε για xfi κάρτα ήχου onboard η ξεχωριστή pci ?
Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 X-FI ξεχωριστη pci. απεγκατεστησα drivers και τους ξαναβαλα και ολα καλα!!! τι διαολο πως φρικαρε ετσι στα καλα καθουμενα;;;;
luminociter Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Με τί windows? Τα 7 έχουν την τάση να κάνουν μερικές τέτοιες βλακίες μετά από updates, ειδικά όταν τα κάνυον αυτόματα.... Βγάλε τους Drivers και ξαναπέρνα τους.
Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι τα 7 εχω. μα αυτο λεω οτι εκανα και εφτιαξε. τους εβγαλα και τους ξαναβαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.