Προς το περιεχόμενο

ξαφνικα τελος ο ηχος!!! προβλημα στη m/b ??

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

ανοιγω το πισι μου (εχω καρτα ηχου Sb x-fi και ηχεια logitech z5400) και ακουγεται ο ηχος χαμηλα και εσβησε τελιως!!

το πανελ των ηχειων στην ακρη της οθονης εχει ψιλοθολωσει.

επισης παταω στο προγραμμα της creative για τιποα diagnostics και μου λεει οτι δε βρισκει device.

Mπαινω system device και βλεπω θαυμαστικο στο Αta channel 0 kai Ata channel 1 στο IDE ATA/ATAPI controllers.

τι κανουμε τωρα;;;;

Δημοσ.

Δοκίμασες να βγάλεις το πρόγραμμα της creative και να το ξανά περάσεις?Αν όχι κάνε μια προσπάθεια.Επίσης δοκίμασε να ξεκουμπώσεις και να ξανά κουμπώσεις την κάρτα ήχου μήπως παίχτηκε τίποτα εκεί.Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει!

Δημοσ.

Μπά,πιο πιθανό είναι να κάηκε η κάρτα ήχου παρά η θύρα της motherboard (νομίζω).Βέβαια,αν μπορούσες να δοκιμάσεις είτε την κάρτα σε άλλη θύρα στο pc σου είτε σε άλλο pc καλό θα ήταν,να δεις και τι παίζει,αλλά εγώ για software πρόβλημα το κόβω.Αυτό για τα κανάλια που λες δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

Δημοσ.

X-FI ξεχωριστη pci.

απεγκατεστησα drivers και τους ξαναβαλα και ολα καλα!!!

τι διαολο πως φρικαρε ετσι στα καλα καθουμενα;;;;

Δημοσ.

Με τί windows? Τα 7 έχουν την τάση να κάνουν μερικές τέτοιες βλακίες μετά από updates, ειδικά όταν τα κάνυον αυτόματα.... Βγάλε τους Drivers και ξαναπέρνα τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...