Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το πσ μου!!!Ενω ανοιγει (δουλεύει δλδ το τροφοδοτικο) δεν κανει μπιπ κ ουτε δειχνει τπτ στν οθονη!!Η καρτα γραφικων πρεπει να δουλευει γτ η οθονη αναγνωριζει το καλωδιο...ολα δουλευουν τα ανεμιστηρακια γυρνανε αλλά δεν δειχνει τπτ στν οθονη....παιζει να ειναι τπτ επεξεργαστής ή μητρικη??εγω δοκιμάσει να βγαλω μνημες κ καρτα γραφικων αλλα και παλι δεν κανει καθολοθ μπιπ....τι φταίει??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ξεχασα να πω οτι εχει σπασει το ενα ποδαρακι απο τν ψύκτρα τ cpu (αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτό)....
orotoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Για αρχή δες αν είναι το speakerακι συνδεδεμένο στη motherboard (για να σου κάνει beep). Καμιά άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις έχεις? Δοκίμασες να βγάλεις μια-μια τις μνήμες (και όχι ταυτόχρονα με την κάρτα γραφικών)?
Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Θα δοκιμάσω αλλη καρτα κ θα σ πω νεα...αλλα φοβαμαι οτι θα κανει τ ίδιο....ευχομαι να μην ειναι προβλημα μητρικής....το speaker ειναι συνδεδεμενο...κανονικά κ χωρις μνημες δεν θα επρεπε να κανει μπιπ???τις εβγαλα τελείως κ δν εκανε κανενα μπιπ....
Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Έβγαλα την ψύκτρα κ το πσ κλείνει σε 10 δευτερόλεπτα...αυτό τι σημαίνει??ότι δουλεύει ο cpu??
Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Σκεφτομαι να παρω καινούρια μητρικη νε σοκετ 775....η foxcom απο το πλαισιο ειναι καλη??εχετε να πρετεινετε καποια άλλη με σοκετ 775 κ ddr2??
pavlos77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Βγάλε τα πάντα και άσε τα βασικά...Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πριν μια εβδομάδα και έφταιγε ένα καλώδιο...
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Για αρχή βρες καμιά ψήκτρα να δοκιμάσεις και μετά βλέπουμε
Antwni Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εβγαλα τν μητρική εκτός κουτιου μονη της μαζι με τ cpu κ παλι δν εγινε τπτ ...μετα εβγαλα τν ψυκτρα κ εκλεινε μεσα σε 10 δευτερολεπτα... αυριο θα βαλω μια ψυχτρα ενος φιλου... εβγαλα κ τν μπαταρια για κανα 5λεπτο κ παλι τπτ...αλλαξα κ μια μνημη π ειχα παλια αλλα δν φταινε οι μνημες...εκτος κ αν εχει χαλασει το σλοτ της μνημης(κ τα 2 τα δοκιμασα)....
Arctic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να βγάλεις τελείως ότι έχει πάνω η μητρική. Μετά βγάλε τη μπαταρία και συνέδεσε τα πινάκια όπου ακουμπάει η μπαταρία με μία συνδετήρα ή καλώδιο. Βάλε και το jumperακι στη θέση για Clear CMOS και άσε την για ώρες (4-5). Μετά συνέδεσε τα πάλι και πες τι έγινε
yiannis013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εβγαλα τν μητρική εκτός κουτιου μονη της μαζι με τ cpu κ παλι δν εγινε τπτ ...μετα εβγαλα τν ψυκτρα κ εκλεινε μεσα σε 10 δευτερολεπτα... αυριο θα βαλω μια ψυχτρα ενος φιλου... εβγαλα κ τν μπαταρια για κανα 5λεπτο κ παλι τπτ...αλλαξα κ μια μνημη π ειχα παλια αλλα δν φταινε οι μνημες...εκτος κ αν εχει χαλασει το σλοτ της μνημης(κ τα 2 τα δοκιμασα).... Πριν χρονια σε ενα pentium 4, ειχα παρομοιο προβλημα και ηταν η καρτα γραφικων.Δοκιμασε αλλη καρτα μηπως ειναι ιδια περιπτωση.Οταν βγαζεις την ψυχτρα φυσικο ειναι να κλεινει το PC.Η θερμοκρασια του επεξεργαστη φτανει στα υψη και κλεινει για να τον προστατεψει.
orotoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να βγάλεις τελείως ότι έχει πάνω η μητρική. Μετά βγάλε τη μπαταρία και συνέδεσε τα πινάκια όπου ακουμπάει η μπαταρία με μία συνδετήρα ή καλώδιο. Βάλε και το jumperακι στη θέση για Clear CMOS και άσε την για ώρες (4-5). Μετά συνέδεσε τα πάλι και πες τι έγινε Γιατί για 4-5 ώρες? (πάντως έχουμε πρόοδο.. απο το 24ωρο που λέγαν κάποιοι). Πριν χρονια σε ενα pentium 4, ειχα παρομοιο προβλημα και ηταν η καρτα γραφικων.Δοκιμασε αλλη καρτα μηπως ειναι ιδια περιπτωση.Οταν βγαζεις την ψυχτρα φυσικο ειναι να κλεινει το PC.Η θερμοκρασια του επεξεργαστη φτανει στα υψη και κλεινει για να τον προστατεψει. Το πιθανότερο είναι να κλείνει γι αυτό ναι. Αν και εκτός κουτιού κ μόνο με cpu, ram, gpu πάνω σου κάνει τα ίδια.. υπάρχουν πιθανότητες να είναι το motherboard.
Arctic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Γιατί για 4-5 ώρες? (πάντως έχουμε πρόοδο.. απο το 24ωρο που λέγαν κάποιοι). 1ον Γιατί δεν έχει να χάσει τίποτα και 2ον γιατί ενώ έχει δουλέψει σε πολλούς (και σε εμένα) δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με αυτή τη διαδικασία ώστε να μπορώ πω στάνταρ χρόνο, άρα λέω το χρόνο που εγώ την άφησα στη δική περίπτωση(και δούλεψε) Edit: Καλό είναι να δώσεις και το μοντέλο της μητρικής
Antwni Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Λοιπόν έβαλα μια ψήκτρα ενός φίλου αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα!!Κάρτα γραφικών όπως και μνήμες δοκίμασα άλλες αλλά ναθινγκ...Και όλα αυτά εκτός κουτιού...Έβαλα τα βασικά...επεξεργαστή και κάρτα γραφικών...Ααα έβαλα και άλλη μπαταρία αλλά δεν άλλαξε κάτι... Arctic θα το κάνω σήμερα αυτό που λες μπας και γίνει κανένα θαύμα!!! Γιάννη το ξέρω ότι είναι λογικό να κλείνει το πσ όταν βγάζω την ψήκτρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δουλεύει ο επεξεργαστής??Κάρτα γραφικών δοκίμασα άλλη αλλά τίποτα... Αυτό φοβάμαι orotoi Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας!! Η μητρική μου είναι η msi p35 neo combo
Arctic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τι μνήμες έχεις DDR2 ή DDR3 και σε ποια DIMMS τις βάζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.