Προς το περιεχόμενο

"καλεσμένος" σε γάμο δίχως προσκλητήριο

torq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To να βαριέσαι να πας το καταλαβαίνω. Το θέμα με το προσκλητήριο πάλι, όχι! Αφού στο έχει πει, σε έχει πάρει τηλέφωνο κτλ, τι σε νοιάζει το προσκλητήριο; Τσάμπα λεφτά και χαρτί είναι έτσι κι αλλιώς. Εγώ βρίσκω πολύ πιο ειλικρινές να σε καλεί αυτοπροσώπως, παρά να σου έρθει ένα προσκλητήριο όπως σε εκατοντάδες άλλους καλεσμένους.

Εγω ξερω πως οταν δε σου στελνει καποιος προσκλητηριο αλλά σε προσκαλεί ειναι συγγενης-πολυ καλος και με καλες σχέσεις- ή κολλητος που προτιμα να στο πει παρα να σου στειλει ενα χαρτι που στο κατω-κατω κοστιζει κιολα κ παει σε πιο τυπικουρες...

εμένα ρε παιδιά οι περισσότεροι μου λένε το αντίθετο.

χωρίς προσκλητήριο δεν...

τέσπα, ίσως έχω επηρεαστεί από αυτά που ακούω. δεν έχω και ιδέα από γάμους και τραπέζια και πως λειτουργούνε.

μου φαίνεται θα πάω κανονικά (ότι βαριέμαι, βαριέμαι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

το πολύ πολύ να τον πάρω κανένα τηλέφωνο, να το ρίξω στην πλάκα και να τον ρωτήσω

"αν ισχύει ο γάμος ή την κοπάνησε η νύφη γιατί προσκλητήριο δεν έχω λάβει ακόμα"

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ξερω πως οταν δε σου στελνει καποιος προσκλητηριο αλλά σε προσκαλεί ειναι συγγενης-πολυ καλος και με καλες σχέσεις- ή κολλητος που προτιμα να στο πει παρα να σου στειλει ενα χαρτι που στο κατω-κατω κοστιζει κιολα κ παει σε πιο τυπικουρες...

αυτο ακριβως

Δημοσ.

εμένα ρε παιδιά οι περισσότεροι μου λένε το αντίθετο.

χωρίς προσκλητήριο δεν...

τέσπα, ίσως έχω επηρεαστεί από αυτά που ακούω.

[...]

Σε μια βδομάδα γίνομαι κουμπάρος και προσκλητήριο δεν έχω. Λες να το ξανασκεφτώ; :Ρ

Όπως τα παν τα παιδιά, αν είναι καλός φίλος, στενός συγγενείς αυτός που σε προσκαλεί, η πρόσκληση για μένα είναι περιττή.

Δημοσ.

Μα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παντρευονται? :devil:

Πηγαινε χωρις προσκληση, η προσκληση ειναι κατι το τυπικο για εμενα, δεν εχει ουσιαστικο λογο.

Δημοσ.

παρε την μαρια μαζι και δε θα χρειαστεις προσκληση :P :P

βασικά έπρεπε να πεις «πάρε τη μαρια στο γάμο (σου) να σου πει και του χρόνου»

android.png

Δημοσ.

βασικά έπρεπε να πεις «πάρε τη μαρια στο γάμο (σου) να σου πει και του χρόνου»

android.png

Με προλαβες, ηθελα να το πω και αυτο :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.Αυτό είναι αντικειμενικά και μετά από πολύ κρίση και φιλοσοφία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Ποιο?

Δημοσ.

Να τι θα γίνει.Θα πάεις το τραπέζι.Εκεί που θέλουν να δείξεις το προσκλητήριο.Εσύ θα πάεις,δεν θα το έχεις και θα σε δείρουν βάναυσα και θα σε πετάξουν έτσι κλοτσιδών.Όλα αυτά για να γελάσει ο ''φίλος'' σου.Μα πως κάνεις τέτοιους προβατόσχημους λύκους ''φίλους'';

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...