torq Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 To να βαριέσαι να πας το καταλαβαίνω. Το θέμα με το προσκλητήριο πάλι, όχι! Αφού στο έχει πει, σε έχει πάρει τηλέφωνο κτλ, τι σε νοιάζει το προσκλητήριο; Τσάμπα λεφτά και χαρτί είναι έτσι κι αλλιώς. Εγώ βρίσκω πολύ πιο ειλικρινές να σε καλεί αυτοπροσώπως, παρά να σου έρθει ένα προσκλητήριο όπως σε εκατοντάδες άλλους καλεσμένους. Εγω ξερω πως οταν δε σου στελνει καποιος προσκλητηριο αλλά σε προσκαλεί ειναι συγγενης-πολυ καλος και με καλες σχέσεις- ή κολλητος που προτιμα να στο πει παρα να σου στειλει ενα χαρτι που στο κατω-κατω κοστιζει κιολα κ παει σε πιο τυπικουρες... εμένα ρε παιδιά οι περισσότεροι μου λένε το αντίθετο. χωρίς προσκλητήριο δεν... τέσπα, ίσως έχω επηρεαστεί από αυτά που ακούω. δεν έχω και ιδέα από γάμους και τραπέζια και πως λειτουργούνε. μου φαίνεται θα πάω κανονικά (ότι βαριέμαι, βαριέμαι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). το πολύ πολύ να τον πάρω κανένα τηλέφωνο, να το ρίξω στην πλάκα και να τον ρωτήσω "αν ισχύει ο γάμος ή την κοπάνησε η νύφη γιατί προσκλητήριο δεν έχω λάβει ακόμα"
Komorias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εγω ξερω πως οταν δε σου στελνει καποιος προσκλητηριο αλλά σε προσκαλεί ειναι συγγενης-πολυ καλος και με καλες σχέσεις- ή κολλητος που προτιμα να στο πει παρα να σου στειλει ενα χαρτι που στο κατω-κατω κοστιζει κιολα κ παει σε πιο τυπικουρες... αυτο ακριβως
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 εμένα ρε παιδιά οι περισσότεροι μου λένε το αντίθετο. χωρίς προσκλητήριο δεν... τέσπα, ίσως έχω επηρεαστεί από αυτά που ακούω. [...] Σε μια βδομάδα γίνομαι κουμπάρος και προσκλητήριο δεν έχω. Λες να το ξανασκεφτώ; :Ρ Όπως τα παν τα παιδιά, αν είναι καλός φίλος, στενός συγγενείς αυτός που σε προσκαλεί, η πρόσκληση για μένα είναι περιττή.
Marria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παντρευονται? Πηγαινε χωρις προσκληση, η προσκληση ειναι κατι το τυπικο για εμενα, δεν εχει ουσιαστικο λογο.
spacefart Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 παρε την μαρια μαζι και δε θα χρειαστεις προσκληση :P
spacefart Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 αα νομιζα οτι οι μπραχαμωτες μπαινουν οπου γουσταρουν lol :mrgreen:
Marria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Mην μπερδευεσαι, αυτο ισχυει για τους Βυρωνιοτες, ειναι γνωστοι τραμπουκοι
arxaggelos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 παρε την μαρια μαζι και δε θα χρειαστεις προσκληση :P βασικά έπρεπε να πεις «πάρε τη μαρια στο γάμο (σου) να σου πει και του χρόνου»
Marria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 βασικά έπρεπε να πεις «πάρε τη μαρια στο γάμο (σου) να σου πει και του χρόνου» Με προλαβες, ηθελα να το πω και αυτο
Andreas2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.Αυτό είναι αντικειμενικά και μετά από πολύ κρίση και φιλοσοφία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
imr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.Αυτό είναι αντικειμενικά και μετά από πολύ κρίση και φιλοσοφία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ποιο?
pappous_soulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.Αυτό είναι αντικειμενικά και μετά από πολύ κρίση και φιλοσοφία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. /thread
Andreas2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Να τι θα γίνει.Θα πάεις το τραπέζι.Εκεί που θέλουν να δείξεις το προσκλητήριο.Εσύ θα πάεις,δεν θα το έχεις και θα σε δείρουν βάναυσα και θα σε πετάξουν έτσι κλοτσιδών.Όλα αυτά για να γελάσει ο ''φίλος'' σου.Μα πως κάνεις τέτοιους προβατόσχημους λύκους ''φίλους'';
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.