Προς το περιεχόμενο

"καλεσμένος" σε γάμο δίχως προσκλητήριο

torq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο Θεσσαλονίκη είσαι;

Μπα που τέτοια τύχη....

Kαι που το κακο? Κανεις και γνωριμιες... και μπορει να καταληξουν και αλλου .. :rolleyes:

Δεν ξέρεις τα κορίτσια της παντρειάς από την Μάνδρα......τον άλλο μήνα θα με τηλεφωνήσουν για να μου πουν ότι έχουν καθυστέρηση. Been there, done that, μακριάαααααααααααααα :devil:

Εντελώς χωριό φάση άστα!

Δημοσ.

Δεν ξέρεις τα κορίτσια της παντρειάς από την Μάνδρα......τον άλλο μήνα θα με τηλεφωνήσουν για να μου πουν ότι έχουν καθυστέρηση. Been there, done that, μακριάαααααααααααααα :devil:

Εντελώς χωριό φάση άστα!

Μανδρα? Που ειναι αυτο?

Πολυφερνος γαμπρος δλδ, χαρα στο κοριτσι που θα σε τυλιξει :devil:

Δημοσ.

Μπα που τέτοια τύχη....

Εντελώς χωριό φάση άστα!

ρε τσιλ ειν'απλο,παρε τηλ και πεστους παιδια,σας αγαπαω,σας εκτιμαω,σας σας σας σας,αλλα επειδη ξέρετε ποσο μου τη δίνει στα νευρα ολη η φαση με το νυφοπάζαρο κλπ,δεν μπορώ να έρθω. σιγα το πράμα.

αμα ειναι ανθρωποι,θα κατανησουν,αν ειναι άλογα,δεν εχει σημασία.

Δημοσ.

Μανδρα? Που ειναι αυτο?

Πολυφερνος γαμπρος δλδ, χαρα στο κοριτσι που θα σε τυλιξει :devil:

ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΗ, ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΜΑΝΔΡΑΝΑΣ. Α ΝΤΡΟΠΗΣ!!!!!

:devil:

Αν ήξεραν τι κελεπούρι ΔΕΝ είμαι ίσως να διασκέδαζα και εγώ στους γάμους :)

ρε τσιλ ειν'απλο,παρε τηλ και πεστους παιδια,σας αγαπαω,σας εκτιμαω,σας σας σας σας,αλλα επειδη ξέρετε ποσο μου τη δίνει στα νευρα ολη η φαση με το νυφοπάζαρο κλπ,δεν μπορώ να έρθω. σιγα το πράμα.

αμα ειναι ανθρωποι,θα κατανησουν,αν ειναι άλογα,δεν εχει σημασία.

Δεν μπορώ να μην πάω ρε συ, μιλάμε τώρα για ξαδέρφη που ήμασταν μαζί σχεδόν από τους πρώτους μήνες της ζωής μας. Τα μισά μου παιδικά album φώτος μαζί της είναι. Ο δε γαμπρός, παιδικός φίλος, πολλά καλοκαίρια μαζί. Δεν τολμάω καν να ζητήσω να μην πάω.

Δημοσ.

ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΗ, ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΜΑΝΔΡΑΝΑΣ. Α ΝΤΡΟΠΗΣ!!!!!

:devil:

Αν ήξεραν τι κελεπούρι ΔΕΝ είμαι ίσως να διασκέδαζα και εγώ στους γάμους :)

Η μιση ντροπη δικια μου αλλα ακομα δηλωνω αγνοια που ειναι :rolleyes:

Και ασε τις μετριοφρονες και βρες καμια καλη κοπελιτσα να σε τυλιξει, να παντρευτεις και να κανετε πεντε κουτσουβελα :devil:

Δημοσ.

Η μιση ντροπη δικια μου αλλα ακομα δηλωνω αγνοια που ειναι :rolleyes:

Και ασε τις μετριοφρονες και βρες καμια καλη κοπελιτσα να σε τυλιξει, να παντρευτεις και να κανετε πεντε κουτσουβελα :devil:

εαν μια γυναίκα κανει 5 κουτσούβελα,το επόμενο σταδιο εξέλιξης της,θα είναι ο ταρανδος.

Δημοσ.

εαν μια γυναίκα κανει 5 κουτσούβελα,το επόμενο σταδιο εξέλιξης της,θα είναι ο ταρανδος.

Λιγα ειπα ε? στην αρχη ηθελα να πω 10 αλλα ειπα να μη το παρακανω :P

Δημοσ.

DREAM OF MY LIFE!!11!!! :devil:

στα 10,γίνεται καριμπου

Δάκρυσα xaxa

Δημοσ.

chill βρηκα λυση ! Τελικα το βραδυ τις καλυτερες ιδεες κατεβαζω...

Δεν εχεις καμια φιλη να πατε παρεα? ετσι δεν θα σου κολλανε και ολα τα θηλυκα :)

Δημοσ.

ναι ρε τσιλ,πάρε τη μαρρια και τραβατε

χαχαχα εγω ειμαι ικανη να τους πω και του χρονου :P

Δημοσ.

χαχαχα εγω ειμαι ικανη να τους πω και του χρονου :P

και μετα,να τυλιξεις τον τσιλ σε λαδόκολλα,να του ξεφουρνίσεις και 25αρια κουτσουβελια και να μαζεύουμε το τσιλ απο καμια γκρεμιλα,ασε μαρρια,σε κατάλαβα απ'τη φωνη

Δημοσ.

Σε λαδοκολλα ε? μιαμ μιαμ.. πεινασα τωρα :rolleyes:

και πως με καταλαβες? για λεγε λεγε.. κουτσομπολιο :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...