pournaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 pournaras αυτο με το φακελακι ειναι γυφτια Ενω το αναγκαστικο τραπεζωμα που θα σου κοστισει μια περιουσια δεν ειναι;
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ευτυχώς παρανυμφάκι δεν έχω υπάρξει ποτέ ( τα καλά του να μην είσαι όμορφο κοριτσάκι και να φοράς ματομπούκαλα λόγω τεράστιας μυωπίας ). Ενήλικη έχω φάει χώσιμο σε ρύζι κάποιες φορές όμως και το στα " δικά σου " πήγαινε σύννεφο. Ενω το αναγκαστικο τραπεζωμα που θα σου κοστισει μια περιουσια δεν ειναι; Αυτή τη μπίζνα με το γάμο δεν την κατάλαβα ποτέ . Υπάρχουν και τα δημαρχεία ε και κανα ξωκκλήσι για θρησκευτικό δεν παίζει ; Κάθονται και ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά αντί να τα φάνε για πάρτη τους στην τελική...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγώ παντρεύτηκα πριν μερικές μέρες... Στον κόσμο που δεν ήταν τόσο "κοντινοί" μου και γενικότερα σε "μεγαλύτερο" κόσμο σαφώς και έστειλα προσκλητήρια. Γενικότερα σε αυτούς που πραγματικά ήθελα να έρθουν έστειλα προσκλητήρια, ενώ σε άτομα που κάλεσα γιατί ας πούμε προέκυψαν (π.χ. για να μην είναι μόνος του κάποιος δικός μου) η πρόσκληση ήταν προφορική. Κάποια μέρη έχουν λίγο περίεργη κουλτούρα με αυτά τα θέματα. Στο χωριό της γυναίκας μου π.χ δεν μετράει καθόλου η προφορική πρόσκληση (σου λένε α δεν με κάλεσες και παρεξηγούνται κιολας) Απο την άλλη ο αδερφός μου κάλεσε 10 άτομα (φιλαράκια του) χωρίς προσκλητήριο (ήρθαν και οι 10) ενώ ο κουνιάδος μου κάλεσε 5-6 και αυτός χωρίς προσκλητήριο. Ήταν άτομα νεότερης ηλικίας. Συμπέρασμα...για μένα αφού έχεις προφορική πρόσκληση πήγαινε να μοιραστείς την χαρά των ανθρώπων, φάε, πιές χόρεψε και διασκέδασέ το.
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αυτή τη μπίζνα με το γάμο δεν την κατάλαβα ποτέ . Υπάρχουν και τα δημαρχεία ε και κανα ξωκκλήσι για θρησκευτικό δεν παίζει ; Κάθονται και ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά αντί να τα φάνε για πάρτη τους στην τελική... Can't agree moar..... αλλά αλλά.... "ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙ? ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΥΦΤΟΙ, ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ? ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Η ΝΙΤΣΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ? ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ!!! Btw τα καλύτερα επιτόκια για γαμοδάνειo που παίζουν "
Marria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πειραζει να κρατησω το γαμοδανειο και να παω διακοπες? Οχι πειτε μου τωρα... black_window παντως δεν ξερω αλλα απο εκεινο τον γαμο, δεν με ξανακαλεσαν για παρανυφακι. Τυχαιο? Δεν νομιζω
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αυτή τη μπίζνα με το γάμο δεν την κατάλαβα ποτέ . Υπάρχουν και τα δημαρχεία ε και κανα ξωκκλήσι για θρησκευτικό δεν παίζει ; Κάθονται και ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά αντί να τα φάνε για πάρτη τους στην τελική... κοιτα ενα ωραιότατο τραπεζι με τους φιους σου και τους κοντινοτεροαγαπημενοτερους συγγενείς ειναι καλο να γίνεται,άλλωστε υποτίθεται οτι κανεις ενα μεγάλο βημα στη ζωη σου. τωρα οσον αφορα αυτα τα κιτσαρια με τις λιμο,τα πυροτεχνήματα κλπ...βλαχοξεφτιλονεοπλουτιστικα χαιλικια,ευτυχως εχουμε χρεοκοπήσει και θα μειωθούν. για το φακελακι που λενε ορισμένοι,εντάξει κάνεις ενα δωρο για το σπίτι που θα φτιάξουν,ειδάλλως τους δίνεις ενα οικονομικό βοήθημα,εμειδη εσυ θες οχι επειδη υπάρχει κάνας νόμος. εμενα με τρελαίνει ο τραγόπαπας που ζητάει λαφτα,προβλέπω τις αρχες του 12 που θα γίνω κουμπαρος,να πλακώνω κανέναν στις γρήγορες. Can't agree moar..... αλλά αλλά.... "ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙ? ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΥΦΤΟΙ, ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ? ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Η ΝΙΤΣΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ? ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ!!! Btw τα καλύτερα επιτόκια για γαμοδάνειo που παίζουν " στα παπαρια μας για τον κοσμο,δυστυχώς ομως δεν ισχύει για την πλειοψηφία..
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πειραζει να κρατησω το γαμοδανειο και να παω διακοπες? Οχι πειτε μου τωρα... black_window παντως δεν ξερω αλλα απο εκεινο τον γαμο, δεν με ξανακαλεσαν για παρανυφακι. Τυχαιο? Δεν νομιζω Τυχαίο , θέλω να με πιστέψεις. black_widow όχι window , μου αλλάζεις όλο το νόημα του nick έτσι ...
Marria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τυχαίο , θέλω να με πιστέψεις. black_widow όχι window , μου αλλάζεις όλο το νόημα του nick έτσι ... Σορρυ... φταιει που με εχει βαρεσει ο ηλιος κατακεφαλα... ειχα παει στο κεντρο πριν λιγο για μια δουλεια
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σορρυ... φταιει που με εχει βαρεσει ο ηλιος κατακεφαλα... ειχα παει στο κεντρο πριν λιγο για μια δουλεια Απάλευτο το κέντρο καλοκαιριάτικα. Can't agree moar..... αλλά αλλά.... "ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙ? ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΥΦΤΟΙ, ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ? ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Η ΝΙΤΣΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ? ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ!!! Btw τα καλύτερα επιτόκια για γαμοδάνειo που παίζουν " Και το γαμάτο είναι κάνουν όλα αυτά τα έξοδα και μετά από 1,5 χρόνο χωρίζουν ξέρω εγώ, τσάμπα τόσα έξοδα ρε παιδιά.
sistah Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και το γαμάτο είναι κάνουν όλα αυτά τα έξοδα και μετά από 1,5 χρόνο χωρίζουν ξέρω εγώ, τσάμπα τόσα έξοδα ρε παιδιά. Α μπραβο. Εγω θα προσπαθησω να κανω πολιτικο γαμο και με λιγους ανθρωπους. Ειναι ακριβο σπορ και πεταμενα λεφτα ο γαμος. Παπαδες, ρυζια, catering, χωρος δεξιωσεων, προσκλητηρια-τσαμπα χαρτι και αλλα τοσα που δεν γνωριζω. Εκτος και αν κερδισω το τζοκερ. Εκει θα καλεσω ολο το insomnia αμα λαχει. Στον topic starter βεβαια θα το πω προφορικα, να του γινει εθιμο. :-D
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Α μπραβο. Εγω θα προσπαθησω να κανω πολιτικο γαμο και με λιγους ανθρωπους. Ο πολιτικός με τον θρησκευτικό κοστίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Προσωπικά θεωρώ τρισμέγιστη γυφτιά το να δεχτείς δώρα και να μην κάνεις ένα γλέντι. Με τα δώρα οι καλεσμένοι πληρώνουν το φαγητό+κέντρο κτλ και σου μένει και κάτι(αρκετά).
xri_ni Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ο πολιτικός με τον θρησκευτικό κοστίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Προσωπικά θεωρώ τρισμέγιστη γυφτιά το να δεχτείς δώρα και να μην κάνεις ένα γλέντι. Με τα δώρα οι καλεσμένοι πληρώνουν το φαγητό+κέντρο κτλ και σου μένει και κάτι(αρκετά). Εγω παλι θεωρω ακομη μεγαλυτερη γυφτια το να καλεις εκατονταδες στο γαμο για να αρπαξεις τα δωρακια και να καλεις στο τραπεζι ουτε τους μισους.Παντα το'χα απορια πως δεχεται να παει καποιος σε ενα γαμο , να παει το δωρο και να μην τον εχουν καλεσει μετα στο τραπεζι.
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλά υποτίθεται πως δεν πας το δώρο γάμου για να (τους υποχρεώσεις να) σε καλέσουν στο τραπέζι. Και ξέρεις εκ των προτέρων αν είσαι καλεσμένος σ αυτό, οπότε έχεις τη δυνατότητα να «προσαρμόσεις» ανάλογα το δώρο σου Εξάλλου απ ό,τι φαίνεται απ αυτό το thread, πολλοί θα αγόραζαν ένα ακόμα ακριβότερο δώρο ώστε να αποφύγουν την παρουσία τους στο τραπέζι :Ρ
sistah Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ο πολιτικός με τον θρησκευτικό κοστίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Προσωπικά θεωρώ τρισμέγιστη γυφτιά το να δεχτείς δώρα και να μην κάνεις ένα γλέντι. Με τα δώρα οι καλεσμένοι πληρώνουν το φαγητό+κέντρο κτλ και σου μένει και κάτι(αρκετά). Αληθεια? Γιατι? Εννοω ο δημαρχος δεν κανει την τελεση? Μονο κατι παραβολα 15 ευρω δινεις απο οτι διαβασα. Το καλυτερο που διαβασα μεσα στα δικαιολογητικα πολιτικου γαμου ηταν αυτο: "Το φύλλο μιας τοπικής εφημερίδας, στο οποίο είναι δημοσιευμένη ανακοίνωση για την τέλεση πολιτικού γάμου" Γιατι θελει ντε και καλα να κανεις ανακοινωση στη εφημεριδα? Προσωπικά θεωρώ τρισμέγιστη γυφτιά το να δεχτείς δώρα και να μην κάνεις ένα γλέντι. Με τα δώρα οι καλεσμένοι πληρώνουν το φαγητό+κέντρο κτλ και σου μένει και κάτι(αρκετά). Δεν ειπα (βασικα δεν το εγραψα καν) οτι δεν θα εκανα γλεντι. Θα εκανα, σε καποιο εστιατοριο/ταβερνα ή και σπιτι. Οπως κανουν και στα γενεθλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.