Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S 349 @ PLaisio

tata22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και Το Πάζαρι Τιμών Συνεχίζετε ....

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SAMSUNG-Galaxy-S-i9000-Black-GT-I9000HKDEUR.htm

Μαλλον αφου δεν πουλάει Το NEXUS-S κοιτάνε να διωξουν το παλιο το Galaxy_S εν αναμονή του Νέου Galaxy S-Plus..

Που Να Γυρίσει και ο κόσμος από τις Διακόπες ...(όσοι πήγαν δηλαδή)-- Αλλά τι λέω σε αυτούς δεν θα εχει μείνει τίποτα απο χρήμα

Μάλλον εμας κοιτάνε ν πιάσουν που είμαστε στην Αθήνα τετοια επόχη και μας εχει φάει Η βαρεμάρα ...

Δημοσ.

Τι να σου πω .. έλειπα οπότε δεν γνωρίζω κατι ... (οποιος ξέρει να μας πει και μας ...)

Απλα είναι φοβερο εχτες 399 σημερα 349 ... (λετε να πεσει κι αλλο .. Να περιμένω ...? )

Δημοσ.

Android For Ever .... Με τίποτα δεν παιζει το C7 εκτός αγορας τελείως....

ασε που τι Βρίσκεις πολυ φτηνοτερο ...(με μια μικρη ερευνα που εκανα απο περιεργεια )

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα πριν 3 περίπου εβδομάδες στα 319€ από Πλαίσιο. Προχθές που κοίταξα το είχε στα 399€. Τώρα έχει 349€. Ότι να'ναι...

Δημοσ.

Που να δείτε τι θα γίνει με τις προσφορές σε Samsung επί της ανακοινώσεως του νέου iPhone (~ 10 Σεπτέμβρη ?)

Λίγη υπομονή...

Δημοσ.

Η Αποψη σου ειναι δηλαδη να περιμενουμε λιγο ακομα ετσι...?

Ειδα τωρα και το LG optimus 2x στα 399 και μοθ μπει στο τρυπακι να το παρω ..

Δημοσ.

Μηνύσεις απο apple σε samsung (λεπτομέρειές στην home σελίδα του insomnia) για τράβηγμα των stock της Samsung από ευρωπαϊκά καταστήματά (tablets και κινητά)

Λέτε να πέσουν οι τιμές, κατά εντολή της Samsung για να γλυτώσει τα μεταφορικά των συσκευών;

android.png

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδια ..ειναι σχεδον σιγουρο οτι καθε φορα που αγοραζεις κατι μετα απο λιγο καιρο Η τιμη του εχει πεσει κατα 20% Η και παραπανω ....Ως ποτε θα περιμενεις ομως να πεσουν οι τιμες .. σιγουρο ειναι οτι τοτε κατι αλλο θα εχεισ βαλει στο ματι ....

Εγω τςρα που γραγω αυτεσ τισ γραμμες ειμαι με το ενα ποδι στο πλαισιο .....

Δημοσ.

Η Αποψη σου ειναι δηλαδη να περιμενουμε λιγο ακομα ετσι...?

Ειδα τωρα και το LG optimus 2x στα 399 και μοθ μπει στο τρυπακι να το παρω ..

ειμαι και εγώ στο τρυπάκι για κινητό αλλά το συγκεκριμένο βγάζει πολλά προβλήματα καιυποψιάζομαι πως δεν είναι μόνο software το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...