katsikoula Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 http://www.plaisio.gr/Campaign/Newsletter-20110819-Sales-Final-Call.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20110819-Sales-Final-Call&NewsLetterActivate=E0C9B1EB798D0CF1B367001A4BE76B92 μου φαίνεται καλή προσφορά αν αναλογιστεί κανείς οτι οι τιμές στο skroutz ξεκινάνε απο τα 340 σε κατάστημα που δεν το ξέρει ούτε ο πατέρας του
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 http://www.plaisio.gr/Campaign/Newsletter-20110819-Sales-Final-Call.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20110819-Sales-Final-Call&NewsLetterActivate=E0C9B1EB798D0CF1B367001A4BE76B92 μου φαίνεται καλή προσφορά αν αναλογιστεί κανείς οτι οι τιμές στο skroutz ξεκινάνε απο τα 340 σε κατάστημα που δεν το ξέρει ούτε ο πατέρας του Ok δεν τα ξερει αλλα ειναι καποια που ειναι αξιοπιστα,60 ευρω δεν τα λες λιγα !
katsikoula Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ok δεν τα ξερει αλλα ειναι καποια που ειναι αξιοπιστα,60 ευρω δεν τα λες λιγα ! για εμένα όμως που δεν τα ξέρω και δεν είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω για να τα μάθω είναι πολύ καλή περίπτωση. άλλωστε το Πλαίσιο πάντα κάνει ευκολίες όπως δόσεις και τα σχετικά
CptBill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 για εμένα όμως που δεν τα ξέρω και δεν είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω για να τα μάθω είναι πολύ καλή περίπτωση. άλλωστε το Πλαίσιο πάντα κάνει ευκολίες όπως δόσεις και τα σχετικά το open365 ειναι τιγκα στις θετικες κριτικες και εχει στο συνολο του 73 αξιολογησεις. Τι ακριβως θα ρισκαρεις στη περιπτωση αυτη περα απο το γεγονος οτι θα δοσεις €340 αντι για €400 που ζηταει το πλαισιο? αλλα ξεχασα, ειναι το πλαισιο. Πως λεμε κοτσοβολος, media markt, ηλεκτρονικη κτλ. Μεγαλα ονοματα για να μην φαινομαι αδικος, εαν το ndrive κανει 100 ευρω ε τοτε ναι, γλιτωνεις καποια λεφτα απο το πλαισιο και οντως ειναι προσφορα.
katsikoula Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 το open365 ειναι τιγκα στις θετικες κριτικες και εχει στο συνολο του 73 αξιολογησεις. Τι ακριβως θα ρισκαρεις στη περιπτωση αυτη περα απο το γεγονος οτι θα δοσεις €340 αντι για €400 που ζηταει το πλαισιο? αλλα ξεχασα, ειναι το πλαισιο. Πως λεμε κοτσοβολος, media markt, ηλεκτρονικη κτλ. Μεγαλα ονοματα για να μην φαινομαι αδικος, εαν το ndrive κανει 100 ευρω ε τοτε ναι, γλιτωνεις καποια λεφτα απο το πλαισιο και οντως ειναι προσφορα. ok αφού το λες τότε θα προτιμούσα το open365. και σιγά μην κάνει 100 ευρώ το ndrive edit: [offtopic] έχω το δικαίωμα να κάνω ενα spam post για να φτάσω τα 1000 posts??? [/offtopic] edit #2: διαβάζω τις κριτικές στο skroutz για το open365 και απο οτι βλέπω όντως έχει φοβερές κριτικές στις οποίες αναφέρεται η αποστολή την επόμενη της παραγγελίας και η φοβερή εξυπηρέτηση.
tata22 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλοριζικο μου &. Καλοδουλευτο .. Καλυτερα απο το Πλαισιο διπλα απο το σπιτι μου ..... και απο την επισημη εληνικη αντιπροσωπια παρα απο τον αγνωστο 50 χιλιομετρα μκρια αγνωστου προελευσεως ... Τετοιες μεγαλες αποκλισεισ τιμων ειναι να σε προβλιματιζουν
haris_led Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλοριζικο μου &. Καλοδουλευτο .. Καλυτερα απο το Πλαισιο διπλα απο το σπιτι μου ..... και απο την επισημη εληνικη αντιπροσωπια παρα απο τον αγνωστο 50 χιλιομετρα μκρια αγνωστου προελευσεως ... Τετοιες μεγαλες αποκλισεισ τιμων ειναι να σε προβλιματιζουν Τα άλλα μαγαζιά δεν το δίνουν με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας;
didymos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 εαν το ndrive κανει 100 ευρω ε τοτε ναι, γλιτωνεις καποια λεφτα απο το πλαισιο και οντως ειναι προσφορα. To ndrive κοστίζει 30 ευρώ: http://ndrive.com/webshop/windows-mobile/795
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Σιγά την προσφορά. Προτιμήστε μικρά συνοικιακά μαγαζιά για να συνεχίσει να κρατιέται η αγορά. Πόσο μάλλον όταν είναι και φτηνότερα και προσφέρουν εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.
tiniakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Καλοριζικο μου &. Καλοδουλευτο .. Καλυτερα απο το Πλαισιο διπλα απο το σπιτι μου ..... και απο την επισημη εληνικη αντιπροσωπια παρα απο τον αγνωστο 50 χιλιομετρα μκρια αγνωστου προελευσεως ... Τετοιες μεγαλες αποκλισεισ τιμων ειναι να σε προβλιματιζουν Έλεος εγώ που παίρνω από χιλιόμετρα μακριά Κίνες Αμερικές κτλ και είναι καλύτερα της ελληνικής αντιπροσωπείας είμαι λάθος?
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ λοιπόν το πήρα 340 ευρώ, και δεν είναι καθόλου της πλάκας. Τώρα αν σας φαίνονται προσφορά τα 400 του πλαισίου, τότε έχουμε κάποιο πρόβλημα. Προσωπικά από τότε που με κορόιδεψαν και με έκλεψαν στο πλαίσιο, δεν έχω αγοράσει συσκευή ξανά. Επίσης και εισαγωγή από άλλη χώρα της ευρώπης να είναι, έχει πάλι εγγύηση από την lg ευτυχώς και όχι από το πλαίσιο. Οπότε δε βλέπω το λόγο να τους δώσει κάποιος τα λεφτά του.
katsikoula Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ λοιπόν το πήρα 340 ευρώ, και δεν είναι καθόλου της πλάκας. Τώρα αν σας φαίνονται προσφορά τα 400 του πλαισίου, τότε έχουμε κάποιο πρόβλημα. Προσωπικά από τότε που με κορόιδεψαν και με έκλεψαν στο πλαίσιο, δεν έχω αγοράσει συσκευή ξανά. Επίσης και εισαγωγή από άλλη χώρα της ευρώπης να είναι, έχει πάλι εγγύηση από την lg ευτυχώς και όχι από το πλαίσιο. Οπότε δε βλέπω το λόγο να τους δώσει κάποιος τα λεφτά του. μαζί σου. μόνο μην πέσεις σε κανένα "κακό" service και σου τα μασάνε μετά αν έχεις αγοράσει την συσκευή απο άλλη χώρα της Ε.Ε. και μετά ψάχνεσαι με την εφημερίδα της κυβέρνησης
dspug7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 στην vodafone γιατι εχει 500 ευρω μονο η συσκευη;;!!!
nek4d Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 χαχα, φοβερη επιχειρηματολογία σε όλο το θέμα! "peace" παιδιά, όλοι δίκιο έχετε, όπως το νιωθει ο καθένας επιλέγει να αγοράσει από όπου θέλει. Για καποιον ειναι σημαντικο αυτο, για άλλον ειναι σημαντικο εκεινο, εξαρταται και απο το ποσό, το προιόν, το ποσο καλη ειναι και η επισημη αντιπροσωπεια, τι άκρες έχει ο καθενας σε μαγαζιά εδω ή γνωστούς σε άλλες χωρες κλπ κλπ και ένα σωρό ψυχολογικούς και νοητικούς λόγους πέραν των χρημάτων. (γι'αυτό άλλωστε γραφουμε κ διαβαζουμε, τόσος "λαός", σε αυτο το πολύ δημοφιλές θέμα προσφορών). Μπορουμε να ανταλλάσουμε αποψεις και τυχόν εμπειριες που θελουμε να μοιραστούμε εδώ, προς γνωση των υπολοιπων αναγνωστών, χωρίς να είμαστε απολυτοι οτι ο δικός μας τρόπος είναι ο καλύτερος για όλους. Σίγουρα για εμάς θα είναι για να τον επιλέξουμε αλλά δεν χρειάζεται να τον "επιβάλλουμε" στους άλλους όταν το βλέπουν διαφορετικά το θέμα. Οσο η συζήτηση κρατιεται σε ένα επιπεδο, όλο και κάτι μαθαίνουμε οι υπολοιποι ή τεσπα επιβεβαιώνουμε κάτι που σκεφτόμαστε και εμείς. Οταν ξεκινουν αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο, συνηθως "πεφτει" και η ποιοτητα των επιχειρημάτων και με εξαίρεση το εξυπνο χιούμορ αρχίζει και γινεται κουραστικό το θέμα. Υ.Γ. Σορρυ αν σας κούρασα, τυχαίνει να βλέπω διάσπαρτες ασκοπες αντιπαραθεσεις σε πολλά άλλα θέματα και ειπα να το προλάβω εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.