aghahowa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Αγόρασα και εγώ απο το moo.com. Πολύ καλές οι τιμές, τωρα περιμένω να δω και την ποιότητα. Νομίζω απαγορεύονται τα affiliate links ( που στο καλο ειναι χωμένοι οι κανόνες του φορουμ; ) αλλα όποιος έχει σκοπό να αγοράσει ας μου στείλει μύνημα και θα έχει 10% έκπτωση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2012 από aghahowa
TheAccountant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Αγόρασα και εγώ απο το moo.com. Πολύ καλές οι τιμές, τωρα περιμένω να δω και την ποιότητα. Νομίζω απαγορεύονται τα affiliate links ( που στο καλο ειναι χωμένοι οι κανόνες του φορουμ; ) αλλα όποιος έχει σκοπό να αγοράσει ας μου στείλει μύνημα και θα έχει 10% έκπτωση. Χμμμ σχετικά με τις τιμές... Το πολύ καλές... εκ πρώτης αποψης ειναι αλμυρότατες, αλλα οταν δεις την ποιότητα, καταλαβαίνεις γιατί ακριβώς πλήρωσες οτι πλήρωσες. Με τα ιδια λεφτά που μου στοιχησαν οι 100 κάρτες απο Moo.com, εδώ μπορουσα να βγάλω 300. 300 ομως που ποιοτικώς δεν εχουν καμια απολύτως σχέση. Btw ελπίζω να πήρες με rounded edges...
aghahowa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 1000 κάρτες με 24 euro παίρνεις με κουπονάκι αλλα επειδή τις έχω δει απο κοντά αποφάσισα να πάρω απο το εξωτερικό. Μαζι με τα μεταφορικα βγαινει στα .35 cents που ειναι καλό ποσό για τις 10-15 που θα χρειαστώ τον μήνα. Με προβλημάτισαν παρα πολυ οι rounded corners αλλα ειχα βαλει ενα ιδιαιτερο background που νομίζω θα ταιριάζει καλύτερα με την τετράγωνη. Οταν τελειώσουν θα πάρω τις luxe. Φαίνονται πολύ εντυπωσιακές!
maxilari Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εγώ τις είχα παραγγείλει από μια εταιρία στη Γερμανία με 15 ευρώ οι 500 κάρτες (με μεταφορικά και όλα). Δυστυχώς δε θυμάμαι πως λέγανε την εταιρία. Στο λέω απλά ενδεικτικά για τιμή. Η ποιότητα ήταν οκ. Οχι εντυπωσιακή αλλά έτσι που να μπορείς να τις δώσεις και να φαίνονται σοβαρές.
psyduck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Από Ελλάδα κάτι δοκιμασμένο και φθηνό έχουμε;
Silok Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 1000 κάρτες με 24 euro παίρνεις με κουπονάκι αλλα επειδή τις έχω δει απο κοντά αποφάσισα να πάρω απο το εξωτερικό. Μαζι με τα μεταφορικα βγαινει στα .35 cents που ειναι καλό ποσό για τις 10-15 που θα χρειαστώ τον μήνα. Με προβλημάτισαν παρα πολυ οι rounded corners αλλα ειχα βαλει ενα ιδιαιτερο background που νομίζω θα ταιριάζει καλύτερα με την τετράγωνη. Οταν τελειώσουν θα πάρω τις luxe. Φαίνονται πολύ εντυπωσιακές! Τις στρογγυλεμένες γωνίες εφ'όσον τυπώνονται σε laser και τρώνε της σκληρή πλαστικοποίηση δεν υπάρχει περίπτωση να τις αποφύγετε κι αυτό γιατί αν δεν τις στρογγυλέψουν θα κόβουν σαν ξυράφια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα