DreadKnight Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Παιδια καλησπερα! Εχω το εξης προβλημα εδω και ενα μηνα.. Το ποντικι μου ειναι ενα Microsoft Wheel Mouse Optical. Στα καλα καθουμενα εκει που το κουνας τελος παντων κολαει 1 δευτερολεπτο και ακουγετε ο ηχος σαν να συνδεθηκε μια νεα συσκευη (usb). Εχω 2 λειτουργικα τα Windows 7 και τα XP. Το κανει και στα 2. Το δοκιμασα σε αλλα 2 pc για καμια ωρα και δεν γινετε αυτο. Τι λετε να φταει?? Η μητρικη μου ειναι η MSI P55-GD55 Link. Ευχαριστω. (Ξεχασα να αναφερω μεσα στα games δεν το κανει)
mikelamar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ίσως αν αλλαζες θύρα usb απο hub σε άλλη πάνω στο κουτί ή μητρική κτλ...
DreadKnight Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Η μητρικη εχει καμια 10ρια θυρες usb, το εχω βαλει σε 3-4, αλλα το κανει σε ολες.
luminociter Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να εκαταστήσεις καινούριους drivers ή να ξαναπεράσεις τους τελευταίους της microsoft από το internet. Σε εμένα με wondows 7 ιορθώθηκε όταν έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.