Προς το περιεχόμενο

Δεν πιάνει τίποτα το tv tuner

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα..!!

Πήρα σήμερα αυτό το tv tuner και δεν πιάνει απολύτως τίποτα..

Τι ακριβώς παίζει..???

(Ραδιόφωνο πιάνει κανονικά)

Άν δεν το έχεισ συνδέσει με την κεραία του σπιτιού μην περιμένεις να δεις τίποτα :P

Δημοσ.

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

Σε windows 7 θα πιάσεις κανάλια μέσω του windows media center (scan από settings > tv > tv signal ή από τον guide αν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει).

Σε windows XP με το Cyberlink Powercinema ή το BlazeDTV. Το Media Center των XP δεν υποστηρίζει MPEG-4 που εκπέμπουν (σχεδόν) όλα τα κανάλια στην Ελλάδα. Και η κάρτα σου έχει μόνο ψηφιακό δέκτη.

Δημοσ.

Όχι δεν βρίσκει τίποτα όταν κάνω scan. Χρησιμοποίησα και το Windows Media Center και το πρόγραμμα που είχε μέσα το cd..!

Με τον συγκεκριμένο μπορώ να πιάσω μόνο ψηφιακά η και αναλογικά κανάλια..?

Δημοσ.

Όχι δεν βρίσκει τίποτα όταν κάνω scan. Χρησιμοποίησα και το Windows Media Center και το πρόγραμμα που είχε μέσα το cd..!

Με τον συγκεκριμένο μπορώ να πιάσω μόνο ψηφιακά η και αναλογικά κανάλια..?

DVB-T μόνο ψηφιακά μπορείς.

Δημοσ.

DVB-T μόνο ψηφιακά μπορείς.

:fear: :fear: :fear: :fear:

Κ εγώ που να το ξέρω....

Δεν λέει τίποτα στην σελίδα... :eek:

Αλλά ακόμα και μόνο ψηφιακά να πιάνει, δεν θα έπρεπε να πιάνω τα ψηφιακά της ΕΡΤ..?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα σου;Το είχα πάθει κι εγώ με μια της pinnacle παλαιότερα και το πρόβλημα ήταν παλιότεροι οδηγοί.Το δισκάκι που είχε μέσα ήταν άχρηστο, μόνο για την εγκατάσταση έκανε..

Δημοσ.

orotoi και μόνο ψηφιακά να έπιανε δεν θα έπρεπε να πιανω τουλάχιστον τα ψηφιακά της ΕΡΤ..??

tasep κατεβάζω τώρα τους τελευταίους driver...

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη κάρτα ναι πιάνει μόνο ψηφιακά!

είσαι σίγουρος ότι η ερτ εκπέμπει ψηφιακά στην περιοχή σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...