Zergoulini Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Γεια σας, ειμαι τρελα πορωμενος με το Stacraft 2 και σκεφτομαι να αγορασω το razer marauder keyboard. Τι γνωμη εχεται για το συκγεριμενο πληκτρολογιο? Το εχεις κανεις? Καπου ειχα ακουσει οτι παρουσιαζει καποια προβληματα σε καποια πληκτρα (δηλαδη πατιεται 2 φορες το πληκτρο ενω το πατας 1 φορα). Αν το εχει καποιος να μου πει. Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, αν και βρίσκω οτι ειναι πολύ όμορφο απο άποψη κουμπιών φωτισμού κτλπ γενικα δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα που και καλά εχει σχεδιαστεί για το starcraft. Αν δώσεις 10 euro ακόμα παίρνεις το παλιό αλλα καλό και σταθερή αξία logitech g15 , αν πάλι εισαι fun και πορωμένος με starcraft τσίμπα το marauder
Zergoulini Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω για την ανταποκριση. Δεν ξερω εχω κολισει ασχημα με αυτο το keyboard. Απλα θελω να μαθω μηπως εχει προβληματα τυπου ghosting η διαφορα αλλα. Εχεις ακουσει κατι?
LuNaTiC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ΚΛΙΚ ΕΔΩ Ελπίζω να διαβάσεις κάτι που θα σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.