Προς το περιεχόμενο

Ακούω φωνές ή είναι ιός

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Όπως είχα γράψει για status εδώ στο site .Κάναμε χαβαλέ αλλά μάλλον είναι πιο σοβαρό..

Κάποιος μιλάει πολύ αχνά από τα ηχεία μου,χωρίς να έχω κάτι να παίζει από πίσω.. :s

Και μόλις τώρα ακουγόταν μια φωνή,μάλλον αραβικά ή κάτι τέτοιο..Τί γίνεται;; Τρελαίνομαι ή όντως παίζει κάτι; Και άλλο άτομο που είχα στο δωμάτιο το άκουσε..

Παρακαλώ μια βοήθεια..

Το mcafee δεν έδειξε τίποτα..

Να βάλω το adaware της lavasoft να ψάξω;

https://rapidshare.com/files/2109451063/recording19685.3gpp

να ακούστε

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιάνεις ράδιο.....τα καλώδια για τα ηχεία σου(αν υπάρχουν βέβαια και αν δεν είσαι σε λαπιτόπι) λειτουργούν σαν κεραία και πιάνουν ράδιο... :-)

Δοκίμασε να ανεβάσεις και να κατεβάσεις την ένταση των ηχείων.

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι θα με παίρνατε στο ψιλό! :D Αλλά πέρα από τα αστεία.Ακούγετε στο άκυρο,σε άκυρες στιγμές.χωρίς να τρέχω τίποτα, καμία εφαρμογή.Ακόμα και αν έχω επιφάνεια εργασίας μόνο χωρίς τίποτα να τρέχει(τσεκαρισμένο από το task manager) .

Ναι έχω 5.1,οπότε καλώδιο να θες!(αλλά παλιά γιατί δεν το άκουγα )

Δυναμώσω ή χαμηλώσω ακούγετε στο ίδιο,όταν δυναμώνω την ένταση βέβαια,απλώς ακούγετε μόνο ο ήχος που κάνουν στο τέρμα τα ηχεία και χάνετε κάτω από τον ''θόρυβο'' η φωνή.

Οκ θα το σκανάρω!

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι θα με παίρνατε στο ψιλό! :D Αλλά πέρα από τα αστεία.Ακούγετε στο άκυρο,σε άκυρες στιγμές.χωρίς να τρέχω τίποτα, καμία εφαρμογή.Ακόμα και αν έχω επιφάνεια εργασίας μόνο χωρίς τίποτα να τρέχει(τσεκαρισμένο από το task manager) .

Ναι έχω 5.1,οπότε καλώδιο να θες!(αλλά παλιά γιατί δεν το άκουγα )

Δυναμώσω ή χαμηλώσω ακούγετε στο ίδιο,όταν δυναμώνω την ένταση βέβαια,απλώς ακούγετε μόνο ο ήχος που κάνουν στο τέρμα τα ηχεία και χάνετε κάτω από τον ''θόρυβο'' η φωνή.

Οκ θα το σκανάρω!

Σκαναρε το PC σου με MalwareBytes AntImalware...Και προτιμω να χρησιμοποιης Norton γιατι το McAFEE δεν ειναι καθολου καλο

Δημοσ.

@Thekillergreece

Οκ έβαλα να σκανάρω με το malwarebytes .

Όχι norton δεν χρησιμοποιώ,τον βρίσκω βαρύ,έναν χρόνο που το είχα.Πλέον έχω πάει(3χρόνια) στο πληρωτό του mcafee .

Αν θέλετε να ακούσετε τι λένε,έχω βάλει μια ηχογράφηση 25sec να κατεβάσετε αν θέλετε.

Δημοσ.

παίδες είναι πιθανόν απο τα AM αποδιαμωρφομενο σήμα(γίνεται και με ενα πυκνωτή και μια διοδο)...που ενισχύεται απο τον ενισχυτή των ηχείων για να είσαι σίγουρος τρέξε το H/Y με ενα live ubuntu αλλά κατά 99.9% δεν είναι ιος δύστυχος έπεσες σε άραβα...

Δημοσ.

χαλαρά ράδιο πιάνεις..δοκίμασε και το live cd που σου λέει ο ice25. Για ποια ηχεία μιλάμε;

(εδώ που τα λέμε παίζει και να έχεις πέσει πάνω σε τίποτα συχνότητες επικοινωνίας εξτρεμιστών...σε λίγα λεπτά μην παραξενευτείς από τα ελικόπτερα του FBI πάνω από το σπίτι σου :PPP )

BTW μάλλον fail των ηχείων είναι να μην μπορούν να γειώσουν συχνότητες.

Δημοσ.

Δοκίμασε να δεις από την διαχείρηση εργασιών αν τρέχει κάνα internet explorer όταν τις ακούς. Είχα κολλήσει παλιά και εγώ ένα που άρχιζαν να μιλάνε Κινεζοι στα καλά του καθομένου και το κατάλαβα από το τικ-τικ που κάνει ο ΙΕ όταν ανοίγει σελίδα (Σημείωσε ότι δεν φαινόταν να έχω ανοιχτό το ΙΕ , μόνο στη διαχείρηση φαινόταν). Το malware bytes και το Kasperky δεν το εντόπιζαν και τελικα αφού βρήκα ποιο αρχείο ήταν (βρισκόταν στα temp και δεν διεγραφόταν) με search στο google είχα βρεί ένα εργαλείο που το καθάρισε

Δημοσ.

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα.Απλά παρεμβολές από ράδιο θα είναι.

Να ανησυχείς όταν ακούσεις στο δρόμο αραβικά.Και να ξέρεις οτι συνήθως όταν ακουστεί η λέξη Αλλάχ θα είναι και η τελευταία που θα ακούσεις...Μετά ίσως και να προλάβεις να δεις μια λάμψη και αμέσως μετά θα βρεθείς μπροστά σε μια τεράστια πύλη όπου θα σε περιμένει ένας γέροντας ντυμένος στα λευκά με προτεταμένο το χέρι προς το μέρος σου...Φαντάζομαι υποψιάζεσαι ποιος μπορεί να είναι... :lol:

Δημοσ.

Δεν βρήκε τίποτα το πρόγραμμα! Όλα καθαρά:-D !

TRUST SP-6210 5.1

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.802493

αυτά εδώ έχω .

Πλάκα κάνετε ή σοβαρά με το ράδιο; Αν είναι δυνατόν..Ναι με τον πυκνωτή το ξέρω,είχαμε κάνει και στην σχολή .

Να κάνω boot και από ubuntu ;Κανένα πρόβλημα.Θα δω αν τους ακούω και από κέι

Ναι έχω last drivers πάνω.

Ναι ναι,όπως είπα δεν τρέχει τίποτα από πίσω που μπορεί να βγάζει τον ήχο,το πρώτο που κοίταξα ήταν με το task manager.

@tarantules

φαντάζομαι ο gandalf ; :P:P

Scan type: Full scan (C:\|)

Objects scanned: 378400

Time elapsed: 1 hour(s), 18 minute(s), 48 second(s)

Memory Processes Infected: 0

Memory Modules Infected: 0

Registry Keys Infected: 0

Registry Values Infected: 0

Registry Data Items Infected: 0

Folders Infected: 0

Files Infected: 0

Δημοσ.

Καθόλου πλάκα για το ράδιο....πριν κάτι μέρες πιάναμε κάτι ζεμπεκιές με ένα φιλαράκι.

Όπως σου είπα τα ηχεία ή δεν έχουνε καλή μόνωση (μπλεντάζ - περιελίξεις των καλωδίων) ή το κύκλωμα των ηχείων δεν μπορεί να γειώσει κάποιες συχνότητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...