karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Πάντως πέρα από την πλάκα πραγματικά υπάρχουν τέτοιοι ιοί με φωνές κλπ και είναι και ψαρωτικοί Δοκίμασε το Live cd που είπες και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Αν κάνει τα ίδια σκέψου και το θετικό. Εχεις ράδιο χωρίς να αγοράσεις
Luxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγω παλαιοτερα, ακουγα κατι σαν φιλακια. Δε θυμαμαι πως το εβγαλα και τι ηταν..
koslibpro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ήμουν σίγουρος ότι θα με παίρνατε στο ψιλό! Αλλά πέρα από τα αστεία.Ακούγετε στο άκυρο,σε άκυρες στιγμές.χωρίς να τρέχω τίποτα, καμία εφαρμογή.Ακόμα και αν έχω επιφάνεια εργασίας μόνο χωρίς τίποτα να τρέχει(τσεκαρισμένο από το task manager) .Ναι έχω 5.1,οπότε καλώδιο να θες!(αλλά παλιά γιατί δεν το άκουγα ) Δυναμώσω ή χαμηλώσω ακούγετε στο ίδιο,όταν δυναμώνω την ένταση βέβαια,απλώς ακούγετε μόνο ο ήχος που κάνουν στο τέρμα τα ηχεία και χάνετε κάτω από τον ''θόρυβο'' η φωνή. Οκ θα το σκανάρω! Prank ειναι..ειχα φτιαξει και εγω ομως σκετο μονο με μπιπς..ταιριαζουν οσα λες..σε ακυρεσ στιγμεσ ηχοι.. Ενα φορματ βλεπω να σε πλησιαζει..
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πφφ...φορμάτ μέσα σε 1.5μήνα..ποο..Να το γλιτώσω προσπαθώ,γιατί βαριέμαι για την ώρα. Μάλιστα,αν ειναι για ράδιο πάλι καλά.Και εφόσον ακούγετε αχνά. Το pc είναι πεντακάθαρο
SpirosLouis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πφφ...φορμάτ μέσα σε 1.5μήνα..ποο..Να το γλιτώσω προσπαθώ,γιατί βαριέμαι για την ώρα. Μάλιστα,αν ειναι για ράδιο πάλι καλά.Και εφόσον ακούγετε αχνά. Το pc είναι πεντακάθαρο Δοκιμασες το live cd του ubuntu;
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μπήκα κανονικά από τα ubuntu,τα έχω πάνω,αλλά πρέπει να μείνω ώρα,μιας και δεν ακούγετε συνέχεια η φωνή .Σήμερα είναι γένους θηλυκού και αγγλίδα και μάλιστα αυξομειώνεται μόνη της !
karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ε κάνε υπομονή και τσέκαρε μπας και ακούσεις και καμιά λατίνα
kadaka80 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Όπως επεσήμαναν και τόσοι άλλοι σε αυτό το νήμα, θα προσθέσω και γω στην άποψη ότι είναι ράδιο, μιας και το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβαινε για ένα διάστημα και σε μένα. έπαιζε δηλαδή ένα σταθμό συγκεκριμένο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (βραδυνές) και πολύ αχνά. Πιθανό αν αλλάξεις την θέση των ηχείων σου έστω και όχι πολυ ή ακόμα και των καλωδίων, θα διαπιστώσεις αυξομείωση του φαινομένου, κάτι που αποδεικνύει πως το πρόβλημα σου δεν σχετίζεται με το Pc (κρίμα είναι να κάνεις τζάμπα φορμάτ).
tarantules Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Όπως επεσήμαναν και τόσοι άλλοι σε αυτό το νήμα, θα προσθέσω και γω στην άποψη ότι είναι ράδιο, μιας και το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβαινε για ένα διάστημα και σε μένα. Πρέπει να ψωνίζετε από το ίδιο φαρμακείο εσείς οι 2... :lol:
orotoi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλά μου φαίνονται τα ηχεία.. Με το πόσο πάνε? Παίζει κανα version και για χρώματα?
Antwni Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Για δοκίμασε να βγάλεις από το pc τα ηχεία και να τα βάλεις σε καμιά πρίζα μόνα τους...λογικά δεν θα ακούγεται πάλι!!
xpapias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για δοκίμασε να βγάλεις από το pc τα ηχεία και να τα βάλεις σε καμιά πρίζα μόνα τους...λογικά δεν θα ακούγεται πάλι!! Αν είναι ραδιοφωνο θα ακούγεται κανονικότατα. Πλάκα πλάκα είχα κάτι ασύρματα ακουστικά που δούλευαν με υπέρυθρες. Όταν έβγαινα βραδάκι στο μπαλκόνι άκουγα μια χαρά ραδιόφωνο από έναν πειρατικό σταθμό που εξέπεμπε εκείνη την εποχή.
SteliosTheodorikakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το καλύτερο είναι το AVG κατέβασε το trial για 30 ημερες και αμα δεν βρει τίποτα μαλλον ειναι κάτι απο έξω
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 πριν κάτι χρόνια που τα κοίταγα αυτά το McAfee ήταν κορυφή... τώρα όλα αυτά τα top McAfee,AVG,Kaspersky,NOD... που πριν 3-4 χρόνια ήταν τοπ 10... τώρα δεν τα βλέπεις καν τοπ 10... τι στο καλό δηλαδη... έχουν βγει κάτι μαπα που δεν τα ξέρει κανείς... Τα προγράμματα ενημερώθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 2011. Τα προγράμματα πέτυχαν τις εξής επιδόσεις:1. G DATA 99.8% 2. Trustport 99.2% 3. Avast 98.4% 4. Panda, F-Secure 98.1% 5. Qihoo 97.9% 6. Bitdefender 97.6% 7. AVIRA, ESET 97.5% 8. eScan 97.4% 9. Kaspersky 97.0% 10. McAfee 96.8% 11. Microsoft 95.8% 12. Symantec 95.5% 13. Trend Micro 94.4% 14. Sophos 94.1% 15. PC Tools 92.8% 16. AVG 91.4% 17. Webroot 85.5% 18. K7 84.4% όλα τα μαπα τοπ είναι.... ajaja ΥΓ: άκου όνομα ρε φίλε "trusport" ... ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ... ΦΑΙΛΛΛΛ
sam27gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 συγκριτικα αντιικα αλου ρε παιδια μην κλειδωθει κανα τοπικ και δεν μαθουμε τι ηταν τά ηχεια η κανας ιος κριση υπαρχει ακομη και εκει πολλες εταιριες ολες πρωτες και ολες τελευτεες τραστ πορτ μια χαρα ειναι για μερικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.