Προς το περιεχόμενο

Ακούω φωνές ή είναι ιός

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε, σε έχουν χακάρει ... κάποιος έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα που αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να παίζει ένα τραγούδι ...

τα αντιβιοτικά δεν μπορουν να το εντοπίσουν γιατί δεν κάνει και τίποτα "παράνομο" απλά παίζει ένα κομμάτι...

άμα είχε παρε-δωσε με το σύστημα τότε το αντιβιοτικό θα το είχε συλλάβει.

μπορείς να βγάλεις τους Drivers για την κάρτα ήχου και αποκωδικοποιητές , κανε ρεσταρτ και άνοιξε το, μετά θα σου χτυπήσει μήνυμα λάθους επειδή δεν θα μπορεί να παίξει... έτσι θα το πάρεις χαμπάρι...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει παίδες,μη λέμε και ότι θέλουμε,να κάνουμε πλάκα,αλλά οκ..

Antivirus δεν αλλάζω,και δεν με ενδιαφέρει και η κουβέντα αυτή ,πόσο μάλλον για avg,kaspersky,avast(ειδικά αυτό που ξεζουμίζει κάθε πόρο).Για malware προγράμματα που μου προτείνατε ήταν μια χαρά και θα το χρησιμοποιώ .

Πάμε παρακάτω όμως στο θέμα μου.

Το pc ήταν κλειστό,και έπαιξαν τα ηχεία,για κανά 5λεπτο αργά την νύχτα χτες.Όπως και μέσα από τα linux πάλι ακούστηκε. Όπως είπα δεν γίνεται συνέχεια,αλλά συχνά και σε διάφορα χρονικά διαστήματα της μέρας.Το βράδυ δε που είχα πέσει για ύπνο,το άκουγα και πολύ καθαρά,αφού από πάνω από το κρεβάτι είναι το ένα ηχείο:P .

Να υποθέσω πως το θέμα έληξε;Μιας και ο ήχος παίζει ακόμα και με απενεργοποιημένο υπολογιστή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας.Γιατί πραγματικά ήμουν σε φάση τρέλας:D .

Δημοσ.

ελα φιλε τυχερος εισαι . πηρες ηχεια και μαζι δωρο εναν αποκοδικοιποιητη ραδιοφωνου... ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ( πλακα κανω φυσικα ετσι ? τι μαρκα ειναι τα ηχεια? πρωτη φορα το βλεπω αυτο .δωσε μου λινκ απο τα ηχεια σου αν μπορεις

Δημοσ.

ελα φιλε τυχερος εισαι . πηρες ηχεια και μαζι δωρο εναν αποκοδικοιποιητη ραδιοφωνου... ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ( πλακα κανω φυσικα ετσι ? τι μαρκα ειναι τα ηχεια? πρωτη φορα το βλεπω αυτο .δωσε μου λινκ απο τα ηχεια σου αν μπορεις

Το εχει αναφερει ηδη ο ανθρωπος!!!

Link

Δημοσ.

φίλε, έχεις φαντάσματα... :devil: :devil: :devil:

Antivirus δεν αλλάζω,και δεν με ενδιαφέρει και η κουβέντα αυτή ,πόσο μάλλον για avg,kaspersky,avast(ειδικά αυτό που ξεζουμίζει κάθε πόρο)

δεν μιλήσαμε για Norton βρε... :wub:

Δημοσ.

xtrmsnpr πέρνα από Ιερά Οδό 343 να τα πούμε.

Μέσω ασυρμάτου με τα pc μας εννοείς; :lol:

φίλε, έχεις φαντάσματα... :devil: :devil: :devil:

δεν μιλήσαμε για Norton βρε... :wub:

Αυτό μετα φαντάσματα ξαναπέστο! Παίζει και αυτό:P:P

Παιδιά ευχαριστώ πάντως!

Πάντως τα ηχεία τα έχω 2 χρόνια πρώτη φορά φέτος έγινε αυτό!

Δημοσ.

Κάποιος ηλεκτρολυτικός έχασε χωρητικότητα...και συντόνισε κάποιο κύκλωμα σε συχνότητα που εκπέμπει κάποιος

η απλά κάτι άλλαξε με τις γειώσεις και δεν έχεις θωράκιση

Δημοσ.

xaxxaaxxaax δεν μπορω να το πιστεψω πως ειναι δυνατον να γινει αυτο!

πως γινεται ν ακανω και εγω τα ηχεια μου δεκτη ραδιοφωνου???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...