UpToDate_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μια φιλη μου διαθετει 500 ευρω για την συγκεκριμενη.. τα εχει σε μετρητα. Θα στειλω εγω e-mail στα περισσοτερα καταστηματα για να πετυχω καλυτερη τιμη, οπου θα ειναι καπου 450€ με τον 18-55 ... Εκλεισε αυτο το κομματι. Θελω βοηθεια στις καρτες μνημης, και τι διαφορες εχουν τα classes κλπ μιας και δεν εχω ασχοληθει(να σημειωσω οτι θα τραβαει αρκετες φωτογραφιες η κοπελια - και θα την παρει με το 50αρικο που θα περισεψει) Και εναν οδηγο για να κατανοησει την λειτουργια της φωτογραφικης,ta ISO κλπ.. Ευχαριστω Να σημειωσω οτι η κοπελια εχει ηδη μια 4gb, και 2*2gb καρτες μνημης που χρησιμοποιουσε στην ως τωρα ψηφιακη της.. Δεν ξερω βεβαια τι τυπους καρτων περνει η D3100 και αν εχουν compability..
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δες εδω στο 10ο ποστ μου... Α και γιατι δεν παιρνει μια απο αυτες... Sony NEX-3 / NEX-5... Ειδικα την κοκκινη... Την εχει ο αδερφος μου και τα σπαει...
UpToDate_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εχει κανει την επιλογη της η ιδια.. απλα θελω να της βρω και εναν οδηγο για να κατανοησει ευκολα τις λειτουργιες της μηχανης
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μια προταση να τις κανεις ...μπορει να τις αρεσει...
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μεγαλυτερο class μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης εγγραφης.χρησιμο οταν καποιος α.μεταφερει φωτο στο Pc αλλα πιο χρησιμο οταν καποιος τραβαει videο η κανει burst με την φωτογραφικη.οταν λεω burst τραβαει απανωτα φωτο .επισης χρησιμο οταν τραβαει σε raw γρηγορα Φωτο που ειναι πολυ μεγαλες σε μεγεθος.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 μεγαλυτερο class μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης εγγραφης.χρησιμο οταν καποιος α.μεταφερει φωτο στο Pc αλλα πιο χρησιμο οταν καποιος τραβαει videο η κανει burst με την φωτογραφικη.οταν λεω burst τραβαει απανωτα φωτο .επισης χρησιμο οταν τραβαει σε raw γρηγορα Φωτο που ειναι πολυ μεγαλες σε μεγεθος. i c Μου ειπε θα κρατησει την μια 4αρα και τις 2 2αρες για αρχη.. οποτε περιμενω προσφορες απο τα καταστηματα για καλυτερες τιμες.. Καποιον οδηγο για να κατανοησει η ιδια τι ειναι τα ISO , mm κλπ εχουμε?
LEFteriz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εδώ: http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=35188.0
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 i c Μου ειπε θα κρατησει την μια 4αρα και τις 2 2αρες για αρχη.. οποτε περιμενω προσφορες απο τα καταστηματα για καλυτερες τιμες.. Καποιον οδηγο για να κατανοησει η ιδια τι ειναι τα ISO , mm κλπ εχουμε? kala ναι κραταει αυτες και αμα φτασει στο σημειο να μην την φτανει η χωρητικοτητα η να μην την φτανει η ταχυτητα που μπορει να αποθηκευσεις παιρνει καποια καλυτερη.συνηθως νομιζω παιρνουν και sd kai compact flash αλλα νομιζω οι δευτερες ειναι πιο γρηγορες. για guide οκ θα βρει απειρα απλα περα απο το να διαβασει να κανει και testing testing testing για να βλεπει στην πραξη τις διαφορες.αμα μαθει να τραβαει Manual θα βγαλει πολυ καλυτερα απο οτι στο auto που απλα ειναι καλο στην αρχη.επισης οταν την παρει δειτε και για κανα firmware update αμα παιζει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.