karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 να την βάψω μπλε αμέσως; Τι να κάνω τελικά; Πήγαινε στο Heaven Και τρέξε το με Tessellation normal και τα άλλα όπως είπες
SpirosLouis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Κατεβάζω gpu-z να δω τι θερμοκρασίες χτυπάει. BTW 24/7 ανοικτό είναι το καπάκι. + δεν έχω και μεγάλο πρόβλημα να κάνει κανένα τσαφ. έρχεται 6970
SpirosLouis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μια γρήγορη εικόνα τις αυριανής κατάστασης της κάρτας μου Μπορείτε να διαλέξετε και σημείο πρόσκρουσης.
karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 έλα βρε κρίμα είναι η καρτούλα. Τρέξε το Heaven όπως είπαμε ή από το furmark ένα bench.... Αντε περιμένουμε....
SpirosLouis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 έτρεξα ένα Heaven με normal το Tessellation και off το Anti-aliasing και τελικά με έβγαλε.(δεν προχώραγε αλλά τουλάχιστον έδειχνε εικόνα και μιλούσε ήχο)
karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 E δεν αντέχει πολλά πολλά η καρτούλα τότε.... Υποθέτω δηλαδή αφού στα games λες δεν έχεις θέμα και γενικά δεν έχεις δει κάτι κακό... Υπομονή να ξεσκίσεις την 6970
SpirosLouis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μπορεί να έχει κάποια προβλήματα..π.χ. τρέχω ένα βίντεο στο vlc player και βλέπω και ένα βίντεο στο internet γίνεται κάτι σαν αυτό γίνεται να το τραβήξω φωτογραφία μόνο με το κινητό καθώς με τον υπολογιστή δεν μπορώ γιατί δεν φαίνεται :S ) Εκεί που υπάρχει αυτό το πράμα(δεν ξέρω πως να το πω) πίσω παίζει το βίντεο...φανταστείτε σαν να έχει σπάσει το παράθυρο και να φαίνεται το βίντεο. Από αυτό το βίντεο π.χ.(γίνεται σε όλα) τώρα αυτό γίνεται από την κάρτα γραφικών, από θέσεις μνήμης δεν ξέρω...
SpirosLouis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μάλλον η καρτούλα φταίει... Αυτό έχω μυριστεί και εγώ BTW πλάκα έχει το βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.