Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2

μου κανει εντυπωση οτι πολλα site προωθουν τοσο πολυ το φβ.

δλδ μπαινεις σε καποιο ασχετο site και σου λεει αν θες να κανεις Log in με το λογαριασμο που εχεις στο φβ.

αντι το ενα site να ανταγωνιζεται το αλλο ολα υποστηριζουν το φβ

φοβαμαι οτι απο καποια στιγμη και μετα

ολα τα site θα σου λενε οτι για να τα δεις θα πρεπει να κανεις Log in με το ονομα σου στο φβ

κι αρα αν δεν εχεις λογαριασμο δε θα εχεις νετ στην ουσια

μετα θα σου ζητησουν αναγκαστικα αστ.ταυτοτητα για να εχεις λογαριασμο

και μετα θα εισαι πιο φακελωμενος απο ποτε....

Δημοσ.

αμα σου μπλοκαρει ο λογαριασμος για οποιονδηποτε λογο.. για να στον ξανα-ενεργοποιησει το FB σου ζηταει σκαναρισμενη ταυτοτητα ωστε να αποδειξεις το ID σου..

Δημοσ.

αν ποτέ ξεκολλήσετε από το FB"i" τότε θα ζητάει και θα παίρνει τα @@ μας

απ σας εξαρτάτε όχι απ αυτούς αυτοί απλά βρίσκουν και τα κάνουν.

Δημοσ.

πωπω νομιζα ο τιτλος ητανε ειρωνικος.

απιστευτη υπερβολη, ισως σιγα σιγα καποια μερα ο zuckerberg ελπιζει (σαν φαντασιωση) το fb να αποκτησει υποσταση επιπεδου υποχρεωτικης ταυτοτητας για ολους, τι να πω...

Δημοσ.

πωπω νομιζα ο τιτλος ητανε ειρωνικος.

απιστευτη υπερβολη, ισως σιγα σιγα καποια μερα ο zuckerberg ελπιζει (σαν φαντασιωση) το fb να αποκτησει υποσταση επιπεδου υποχρεωτικης ταυτοτητας για ολους, τι να πω...

Μπαα αυτο που ηθελε το καταφερε, εγινε πλουσιος, εγινε διασημος.

Αυτο εχει και το καλο του, πχ δεν θα υπαρχουν παιδεραστες και διαφοροι "περιεργοι".

Τεσπα αν μου ζητηθει ΑΤ τοτε θα παω g+ rolleyes.gif

Επειδή ένα site λέει μια μαλακία δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάνουμε κιόλας :P

arr.jpg

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν έχω δώσει real name και δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα. Επειδή ένα site λέει μια μαλακία δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάνουμε κιόλας :P

Δημοσ.

αμα σου μπλοκαρει ο λογαριασμος για οποιονδηποτε λογο.. για να στον ξανα-ενεργοποιησει το FB σου ζηταει σκαναρισμενη ταυτοτητα ωστε να αποδειξεις το ID σου..

Ενώ θα ήταν καλύτερα να μπορεί να σου κλέψει κάποιος την εικονική σου ταυτότητα (του φβ) πατώντας απλά ένα κουμπί ε;

Πρέπει να προσέχουμε της λεπτομέρειες εδώ,ναι μεν προσπαθούν να αρπάξουν όσα περισσότερα προσωπικά στοιχεία γίνεται (νούμερα από κινητά,e-mail και και και) αλλά δεν είναι υποχρεωτικά για την εγγραφή ακόμα και αν έτσι το κάνουν να δείχνει(επίτηδες).

Γιατί εύκολο είναι να βρίζουμε τα μεγάλα κεφάλια ότι και καλά φταίνε για τα πάντα αλλά καλό θα ήταν να κοιτάγαμε και τους εαυτούς μας που και που γιατί αν δεν προσέχεις εσύ δεν σου φταίει κανείς άλλος.

Δημοσ.

Eπισης η Google ανακοινωσε οτι θα εισαγει τα verification badges στο G+.

http://mashable.com/2011/08/20/google-verification-badge/

Θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε με ποιο τροπο θα υλοποιηθει αυτο.

Μηπως οντως οδευουμε σε μια διαδικτυακη ταυτοτητα χωρις την οποια οι χρηστες θα εχουν περιορισμενη προσβαση στο νετ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα γενικότερα, δηλαδή κατά πόσο πραγματικά υπάρχει η ανάγκη - κι αν θα πρέπει να γίνει υποχρέωση - ο κάθε ένας που πλοηγείται στο διαδίκτυο να έχει χαρακτηριστικά μονάδας επισκέπτη ή ακόμα και να είναι ανιχνεύσιμος ως πρόσωπο. Χρειάζεται πραγματικά αυτό ή γίνεται αυτοσκοπός; Το θέλουμε αυτό; Είναι αυτός ο χαρακτήρας του διαδικτύου; Αν οι λόγοι ήταν και παραμένουν μαρτκετίστικοι, θα βάλουμε το μαρκετινγκ πάνω απ'όλα, ποιά είναι τα όρια;

Δεν αφορά μόνο το facebook, αλλά και άλλους και γενικότερα τις διάφορες υπάρχουσες μεθόδους ταυτοποίησης επισκέπτη και αυτές που θα υπάρξουν στο μέλλον.

Ενδεικτικά, όταν βλέπω διαγωνισμούς με όρο συμμετόχής «κάντε μας ένα like στο facebook» σκέφτομαι 1) πως είναι ελεεινοί και ζητιανεύουν αριθμούς με τρόπο ανάλογο του πχ να πάω στη γιορτή μου και να ζητήσω από τη προηγούμενη από 50 άτομα να με πάρουν τηλέφωνο για χρόνια πολλά, ώστε να δουν οι 5 επισκέπτες μου πως έχω πέραση και 2) δε συμμετέχω και λέω μέσα μου άντε και γαμ... κι εσύ και το δώρο σου.

Επεξ/σία από PCharon
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλημερα, απο χθες 4/10/2011 ΤΟ FACEBOOK ξεκινησε σιγα-σιγα να ζηταει και Αστυνομικες ταυτοτητες των χρηστων-μελων του FB του.

Kαι οχι τιποτα αλλο, εαν τους αποστειλεις την αστυνομικη σου ταυτοτητα, μετα θα πρεπει να περιμενεις, Πόόόόόόότε θα στην εγκρινουν οτι εισαι εσυ πραγματικα, ωστε να σου ξεμπλοκαρουν τον λογαριασμο απο το μπλοκαρισμα που σου εκαναν τα Αμερικανακια.....

(εγω τους εστειλα την Αστ.Ταυτοτητα οπου απεικονιζοντουσαν μονο το ονομα και η ημερομηνια γεννησης, για τα αλλα πηραν πουλο) Τωρα θα πρεπει να περιμενω ποτε θα μου εγκρινουν την ταυτοτητα εαν μου την εγκρινουν ωστε να παρω πισω τον αλλο λογαριασμο μου που μου απεκλεισαν....

Αν και δημιουργησα αλλον τωρα γιατι αποκλειεται να μου εγκρινον την ταυτοτητα που δεν την εστειλα πληρες με ολα τα στοιχεια εμφανιζομενα, και μαλλον θα μου τον διαγραψουν τον ηδη πρωην λογαριασμο μου.

warningfacebook2.jpg

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΥΚΤΙΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗΣ ΔΥΚΤΙΩΣΗΣ "Google+"

https://plus.google.com/up/?continue=https%3A%2F%2Fplus.google.com%2F&type=st

Δημοσ.

χιλιες φορες στο αλλο, αλλα την εστειλες την ταυτοτητα. δεν κανουν τετοια λαθη βρε συ

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τo φουμπού μόλις μου πάγωσε τον λογαριασμό και μου ζητάει σκαναρισμένο έγγραφο πιστοποίησης...χαχαχαχαχα έχουν ξεφύγει τελείως εκεί μέσα μου φαίνεταιι...και υπάρχουν και ζώα προφανώς που θα τους τα στέλνουν!!!χαχαχαχαχαα

Δημοσ.

Ρε το είδα και λέω "Εντάξει το τερμάτισαν οι άνθρωποΙ" 

Εντάξει ο καθένας ότι θέλει κάνει..άλλοι βάζουν τα πραγματικά τους στοιχεία..άλλος άμα θελει μπορεί να στείλει την σκαναρισμένη ταυτότητα που του ζητάει...αλλά για μένα κάπου εδώ είναι το όριο.

Είπαμε ρουφιανιλίκι αλλά αυτό παραπάει...

Άλλο να ζητάς ταυτότητα σε site τζογου ή γενικά σε site που ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ για να κινείτε χρήμα...εκεί επιβάλλεται η ταυτοποίηση...

Αλλά άμα είναι να δίνουμε ταυτότητες για να καυλαντίσουμε με κάνα γκομενάκι και για να κρατάμε επαφή με 2-3 γνωστούς το μαμήσαμε και ψόφησε!

Δημοσ.

Έχει φάει delete εδώ και μισό χρόνο και έχει ξεβρωμίσει η καθημερινότητα μου.Αν δεν είσαι ποζέρι ή μέλος γνωστής φοιτητικής παράταξης δεν έχεις λόγο να το κρατάς.Οι δικαιολογίες του τύπου "θέλω να βρω τους παλιούς μου φίλους και να μιλάμε" είναι τουλάχιστον αστείες.Skype/viber και τόσα άλλα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...