michaelxen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω mb M3N H/Hdmi και σύνδεσα το 5,25" bay mounted multifunction panel Όταν κάνω shut down τα led του power και του HD μένουν μόνιμα αναμμένα και τα 4 usb συνεχίζουν να έχουν ρεύμα. Μόνο όταν κλείσω και ανοίξω τον διακοπτή του τροφοδοτικού όπως επίσης και όταν το αποσυνδέσω άπο το mb, είτε από το φις του usb είτε απο το φις του ρεύματος, σβηνουν τα led του pc. Μήπως γνωρίζετε γιατι συμβαίνει και πως θα μπορέσω να βρω λύση; Ευχαρίστω εκ των προτέρων.
filip123go Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ρύθμιση απ το bios είναι...! Τσέκαρε εδώ το σχετικό θέμα που είχα ανοίξει..!
michaelxen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τα έχω όλα off και disable. Το περίεργο είναι ότι σβήνουν όταν αποσυνδέσω το φις απο τη θέση του usb στο mb, ενώ εδώ και πολύ καιρό έχω άλλη μια σύνδεση με usb hub στο πίσω μέρος του κουτιού και δεν μου παρουσίαζε τέτοιο πρόβλημα και αυτο ειναι το παράξενο. Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάποιο jumper στο mb; Ή κάποια άλλη ρύθμιση στο bios; Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι τα 4 usb που έχει πάνω η συσκευή τα εμφανίζει στον windows explorer σαν 4 αφαιρούμενους δίσκους χωρίς να έχω βάλει κάτι πάνω (όταν πάτας πάνω εμφανίζει το ίδιο μήνυμα όπως οταν πάτας στο dvd και δεν έχεις βάλει dvd disc). Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση και ελπίζω να βρεθεί μια λύση.
filip123go Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να ανοίξεις το pc με ubuntu live cd και πες μας αν το κάνει πάλι, αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι κάποια ρύθμιση στο bios..!! Ρίξε μια ματιά στο βιβλιαράκι της μητρικής...! Η επιλογή που έλυσε το δικό μου πρόβλημα δεν υπάρχει σε εσένα...?
michaelxen Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν έχει την ρύθμιση EuP ready. Και με το Live Cd το ιδιο έκανε. Στο bios έχει Usb configuration με τις επιλογές USB controller, USB 2.0 controller και USB Legancy support. Όλα είναι enable. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια απο αυτές και να πρεπει να γινει disable;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.