Adawn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 πόσο περίπου θα πάρει η απόκτηση ενός lower, κόστος + χρόνια... ε δεν νομίζω δηλαδή να κάτσω και πολύ με τα μικρά...
nrkmaiden Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αμα διαβαζεις αρκετα ενα 4 μηνο,αναλογα με τις ηδη υπαρχουσες γνωσεις.Τα εξαιταστρα αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 150(ας απαντησει καποιος που εχει δωσει προσφατα)+το φροντιστηριο που θα πας
panosno1com Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σιγουρα παντως υπαρχουν ταχύρυθμα προγραμματα για ενηλικες. Οχι και να πας με τα μικρα, φανταζεσαι στη C'senior θα σαι εσυ και γυρω γυρω παιδακια που πανε Γ-Δ δημοτικου
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Πρώτον, και το κόστος και τα χρόνια εξαρτώνται από το υπάρχον επίπεδο σου. Χωρίς αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία ο,τι απαντήσεις και να πάρεις θα είναι off. Το επίπεδο όμως δεν είναι αυτό που νομίζεις ή υπολογίζεις εσύ ότι είναι, αλλά αυτό που θα σου βγει σε κατάλληλο διαγνωστικό τεστ. Οι συντριπτικά περισσότεροι ενήλικες μαθητές είναι ΠΟΛΥ μακριά από το επίπεδο που νομίζουν, για διάφορους λόγους.Σου το λέω με το χέρι στη φωτιά. Δεύτερον, το κάθε πιστοποιητικο (υπάρχουν τουλάχιστον 6) διαφέρει από τα υπόλοιπα σε ύφος/στυλ ασκήσεων, κάτι που τελικά επηρεάζει και τον βαθμό δυσκολίας του (θεωρητικά σε γλωσσικό επίπεδο είναι όλα το ίδιο). Το δε τετράμηνο που λέει ο φίλος πάνω είναι πολυ δύσκολο για τα περισσότερα τεστ της αγοράς, εκτός αν ήδη κατέχεις το γλωσσικό επίπεδο (Β2), και απλά θέλεις να εξοικειωθείς με τη μορφή του τεστ. Τα εξέταστρα επίσης εξαρτώνται από το κάθε πιστοποιητικο, και κυμαίνονται στο περίπου από 30κάτι έως 150κάτι ευρώ. Τέλος, εννοείται ότι θα σε βάλουν σε τάξη ενηλίκων
epp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εξαρταται απτο ατομο και το ποσο σκοπευει να διαβασει δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ρωτας...
d3m0n Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τα εξέταστρα είναι 150€ αν θυμάμαι καλά. Τώρα τα υπόλοιπα έξοδα εξαρτώνται από το φροντιστήριο/ιδιαίτερα που θα κάνεις και τι γνώσεις έχεις.
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Επαναλαμβάνω για να μη λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του ότι τα εξέταστρα εξαρτώνται από το κάθε πιστοποιητικό. Του cambridge FCE, ναι κάπου τόσα είναι, αλλά το FCE κάποτε ήταν μοναδικό, μετά ήταν μαζί με το Michigan ECCE, και τώρα τα δύο αυτά είναι απλά μεσα στον σωρό από τέτοια. Ο φίλος μίλησε για lower γενικά, δηλαδή όλα τα πιστοποιητικά επιπέδου Β2, και δεν είναι λίγα (ο όρος lower δεν χρησιμοποιείται πια, ως Β2 θα το ζητήσεις).Του ΚΠγ (Κρατικο) για παράδειγμα είναι πολυ φθηνότερα.
Adawn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 παιδιά, τελικό ποσό θέλω... εντάξει τα αγγλικά μου δεν είναι και για Α/Β/"C"Ίσως, άλλα νομίζω ότι σε προχωράνε ΑΛΛΑ θέλουν λεφτά... μην μου λέτε τώρα για 6αστερα η 7αστερα λες και μιλάμε για ξενοδοχεία ;ppp στο περίπου 50-70 ευρώ κάθε μήνα, όχι και 150... με το σκπετικό ότι θέλω 4 χρόνια και ότι θα πληρώνω 70 ευρώ κάθε μήνα, είναι 9 μήνες χ 70, 630 χ 4 , + βιβλία περίπου 3000ευρω ε? λίγα λέω? επειδή έχω ακόμα 3 χρόνια να τελειώσω το ΤΕΙ, λέω να κάνω παράλληλα και αγγλικά, μην πάω 25 και μετά κάτσω 4 χρόνια αγγλικά, να πάω 29 και να είμαι ακόμα στα θρανία ...
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποιος μίλησε για αστέρια; Και πώς υπολόγισες 4 χρόνια; Και με ποια βιβλία, όταν κάποια κάνουν 50-60 ευρώ και άλλα 250; Εξακολουθείς να ξεκινάς με λάθος σκεπτικό, ΔΕΝ είναι δυνατό να σου πει κάποιος ποσό, ούτε κατά προσέγγιση, γιατί πρέπει να υπολογιστούν τα παρακάτω: -ποιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το επίπεδο σου -πόσες ώρες την εβδομάδα θα κάνεις, που υπολογίζεται με το επίπεδο σου συν το πότε περίπου θέλεις να δώσεις, -πόσο γρήγορα θα τα «παίρνεις» και πόσο χρόνο διαθέτεις για διάβασμα -ποια βιβλία θα κάνεις -αν θα κάνεις ιδιαίτερα ή φροντιστήριο, και φυσικά πόσα θα ζητήσει ο δάσκαλος ή το φροντιστήριο (υπάρχουν τρελές αποκλίσεις) -πόσο καλός είναι ο δάσκαλος σου, και τι υλικό θα σου παρέχει (που μπορεί και να μειώσει τα έξοδα σου) -και φυσικά, όπως είπα και πριν,ποιο πιστοποιητικό τελικά θα δώσεις, γιατί από εκεί θα εξαρτηθούν όλα τα παραπάνω σου το λέω φιλικά ότι αν δεν ξεκαθαρίσουν τα περισσότερα από τα παραπάνω, αν οχι όλα, ό,τι απάντηση και να πάρεις θα είναι off και θα σου δώσει εντελώς ψεύτικη εικόνα για τα χρήματα που θα ξοδέψεις. Το μόνο σίγουρο νούμερο είναι τα εξέταστρα, αλλά και αυτά αφού τελικά αποφασίσεις ποιο πιστοποιητικό σε ενδιαφέρει.
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το Lower το θες για το βιογραφικο σου ή στο ζητησανε καπου?Θα σε συμβουλευα αφου μπαινεις στη διαδικασια φροντιστηριων να πας κατ'ευθειαν για Proficiency.Εγω το μετανιωσα που σταματησα στο Lower γιατι τωρα πρεπει να ξανα αρχισω Αγγλικα γιατι ενω πριν καποια χρονια ηταν ΤΟ χαρτι πλεον οι περισσοτεροι ζητανε Proficiency.
Adawn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποιος μίλησε για αστέρια; Και πώς υπολόγισες 4 χρόνια; Και με ποια βιβλία, όταν κάποια κάνουν 50-60 ευρώ και άλλα 250; Εξακολουθείς να ξεκινάς με λάθος σκεπτικό, ΔΕΝ είναι δυνατό να σου πει κάποιος ποσό, ούτε κατά προσέγγιση, γιατί πρέπει να υπολογιστούν τα παρακάτω: -ποιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το επίπεδο σου -πόσες ώρες την εβδομάδα θα κάνεις, που υπολογίζεται με το επίπεδο σου συν το πότε περίπου θέλεις να δώσεις, -πόσο γρήγορα θα τα «παίρνεις» και πόσο χρόνο διαθέτεις για διάβασμα -ποια βιβλία θα κάνεις -αν θα κάνεις ιδιαίτερα ή φροντιστήριο, και φυσικά πόσα θα ζητήσει ο δάσκαλος ή το φροντιστήριο (υπάρχουν τρελές αποκλίσεις) -πόσο καλός είναι ο δάσκαλος σου, και τι υλικό θα σου παρέχει (που μπορεί και να μειώσει τα έξοδα σου) -και φυσικά, όπως είπα και πριν,ποιο πιστοποιητικό τελικά θα δώσεις, γιατί από εκεί θα εξαρτηθούν όλα τα παραπάνω σου το λέω φιλικά ότι αν δεν ξεκαθαρίσουν τα περισσότερα από τα παραπάνω, αν οχι όλα, ό,τι απάντηση και να πάρεις θα είναι off και θα σου δώσει εντελώς ψεύτικη εικόνα για τα χρήματα που θα ξοδέψεις. Το μόνο σίγουρο νούμερο είναι τα εξέταστρα, αλλά και αυτά αφού τελικά αποφασίσεις ποιο πιστοποιητικό σε ενδιαφέρει. Junior A Junior B A B C D E -> Lower άμα είσαι μεγάλος νομίζω δεν κάνεις Junior A/B άρα Α/Β/C/D/E<5χρόνια εσείς πειτε μου... Το Lower το θες για το βιογραφικο σου ή στο ζητησανε καπου?Θα σε συμβουλευα αφου μπαινεις στη διαδικασια φροντιστηριων να πας κατ'ευθειαν για Proficiency.Εγω το μετανιωσα που σταματησα στο Lower γιατι τωρα πρεπει να ξανα αρχισω Αγγλικα γιατι ενω πριν καποια χρονια ηταν ΤΟ χαρτι πλεον οι περισσοτεροι ζητανε Proficiency. ναι ρε παιδιά τι λέμε τώρα, εδώ για σερβιτόρο σε λίγο δεν θα σε παίρνουν αμα δεν ξέρεις αγγλικά. μετά το lower είναι το Proficiency? νομίζω αυτό είναι πιστοποιητικό για να διδάσκεις , για δάσκαλος... ε? ΥΓ: έπρεπε να είχα πάει μικρός, αλλα έλεγα ποιος το γα**αει... δεν περίμενα ότι και σε πολύ απλες δουλειές πρέπει να έχεις lower, πήγαινα με το σκεπτικό... εντάξει ξέρω αγγλικά μωρε ( βασικά ) , πχ δεν θα κολλήσω στην ανάγνωση ενός κειμένου, το 70% θα το καταλάβω...
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Θα δεις οτι σε αγγελιες οι περισσοτεροι ζητανε αριστη γνωση αγγλικων το οποιο σημαινει επιπεδου Proficiency.Αυτο ισχυε παλια οτι μπορεις να διδαξεις με Proficiency.
rg550 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ο arxaggelos στα εξηγεί μια χαρά ο άνθρωπος.. επίσης, 4 χρόνια για lower?!!! ελπίζω να μη σε παραμυθιάζει κανείς για να σου φάει φράγκα σε μαθήματα... σε 1 χρόνο ταχύρυθμα ενηλίκων (αν είσαι ενήλικας ) με διάβασμα φυσικά απο τη μεριά σου και είσαι κομπλέ... lower είναι, όχι αστροφυσική! περισσότερες πληροφορίες για οτι θες εδω: http://www.britishcouncil.org/gr/greece-exams-cambridge-fce-cae-cpe.htm ρίξε και ενα τηλέφωνο και θα σου πουν τα πάντα
epp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Θα δεις οτι σε αγγελιες οι περισσοτεροι ζητανε αριστη γνωση αγγλικων το οποιο σημαινει επιπεδου Proficiency.Αυτο ισχυε παλια οτι μπορεις να διδαξεις με Proficiency. ισχυει ακομα , μπορεις να βγαλεις αδεια ασκησεως επαγγελματος
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ισχυει ακομα Πλακα κανεις!Δηλαδη ολοι ειμαστε εν δυναμει καθηγητες αγγλικων ετσι....Εγω παντως ειχα ακουσει οτι σε φροντιστηρια Αγγλικων για να αε παρουν πρεπει να χεις τελειωσει Αγγλικη Φιλολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.