Προς το περιεχόμενο

Αξιόπιστη μεταφορική εταιρία για Αγγλια

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Πρόκειται να μετακόμισω σε ενα μήνα περίπου στην Αγγλια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποια αξιόπιστη μεταφορική εταιρία. Όταν λέω αξιόπιστη εταιρία εννοώ που να μην έχω άγχος αν θα μου χτυπήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως PC κλπ. Επίσης αφού τηλεφώνησαν σε 2 εταιρίες διαπίστωσα ότι καμμιά δεν σου λέει ούτε κατα προσέγγιση το πόσο που θα χρειαστεί για τη Μεταφορα. Πως μπορώ λοιπόν να υπολογισω το κόστος ; Θα ήθελα αν γίνεται να να μπορώ να ασφάλιση τα πράγματα ώστε αν φτάσει κάτι κατεστραμενο να έχω αποζημίωση .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Πρόκειται να μετακόμισω σε ενα μήνα περίπου στην Αγγλια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποια αξιόπιστη μεταφορική εταιρία. Όταν λέω αξιόπιστη εταιρία εννοώ που να μην έχω άγχος αν θα μου χτυπήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως PC κλπ. Επίσης αφού τηλεφώνησαν σε 2 εταιρίες διαπίστωσα ότι καμμιά δεν σου λέει ούτε κατα προσέγγιση το πόσο που θα χρειαστεί για τη Μεταφορα. Πως μπορώ λοιπόν να υπολογισω το κόστος ; Θα ήθελα αν γίνεται να να μπορώ να ασφάλιση τα πράγματα ώστε αν φτάσει κάτι κατεστραμενο να έχω αποζημίωση .

Λογικά η UPS θα σου κανει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Το αντίθετο που είχα κάνει, είχα απλά βρει μία μεταφορική που να τα φέρνει Ελλάδα.

Απ' ό,τι είχα καταλάβει, και τότε, οι μεταφορικές της Ελλάδας δεν έχουν "γραφεία" στην Αγγλία αλλά απλά συνεργάζονται με μία μεταφορική εκεί. Η οποία, εκεί μεταφορική, αναλαμβάνει το κομμάτι της Αγγλίας και η εδώ μεταφορική το κομμάτι της Ελλάδας.

Θα σου πρότεινα να δεις ποιες μεταφορικές (googlάροντας) αναλαμβάνουν μεταφορές στην Αγγλία και εύθραυστων αντικειμένων και να συγκρίνεις τιμές.

Δημοσ.

http://www.anglogreek.com/

Την είχα χρησιμοποιησει δύο φορές αλλά για το αντίστροφο...από αγγλία ελλάδα. Ίσως τους ξαναχρειαστω κι εγώ για επιστροφή στην αγγλία.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

όλες οι μεταφορικές έχουν ανταποκριτές (συνεργάτες), και δεν έχουν δικά τους γραφεία και δίκτυα μεταφοράς σε όλη την Ευρώπη..

Από εκεί και πέρα, η συσκευασία είναι αυτό που μετράει (και φυσικά η φόρτωση)..

Ασφάλισε τα για παν ενδεχόμενο αν ανησυχείς.

Οι μεταφορείς που κάνουν οικοσκευές είναι προτιμότεροι, εφόσον στα συσκευάσουν κιόλας, γιατί ξέρουν τι να προσέξουν.

Οι couriers που έχουν διεθνή παρουσία νομίζω δεν σε συμφέρουν λόγω κόστους..

Ψάξε τους κλασσικούς , Βεινόγλου κλπ.

Α, και υπάρχουν μετρητές πίεσης και κλίσης που μπορούν να μπουν πάνω στα κιβώτια - παλέτες κλπ., για να βεβαιωθείς ότι δεν θα τα τουμπάρουν ή θα τα πλακώσουν με άλλα πράγματα (όσα είναι ευαίσθητα, πχ. το ψυγείο που πρέπει να φορτωθεί όρθιο)..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις, αν έχετε άλλες προτάσεις θα χαρώ να τις ακούσω. H ups φαντάζομαι θα είναι ακριβή , στο περίπου πόσο πληρώσετε για μια μετακόμιση; Νορμαλ πράγματα, PC, οθόνη ρούχα και κάποια μηχανήματα, 100 κιλά βάρος περίπου .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ακομα κολλαω σε ενα πραγμα:

3-4 μεταφορικες που εχω μιλησει μου τα λενε ολα καλα ΕΚΤΟΣ απο το κομματι της Αγγλιας. Για την ακριβεια δεν με καλυπτουν για την παραδοση εκει, με λιγα λογια μου λενε οτι θα ερθει το φορτηγο, θα τα αφησει στο πεζοδρομιο και θα φυγει. Ειναι δυνατον να μου αφησει ολο το φορτιο στο πεζοδρομιο και να φυγει? Δηλαδη δεν θα περιμενει καν να ελεγχει τα πραγματα καθως εγω τα κουβαλαω μεσα στο σπιτι? Τι νοημα εχει η ασφαλεια ετσι?

Ας με διαφωτισει καποιος που γνωριζει γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

http://www.metafores.co.uk/transport-metafores/

Δοκιμασε αυτους. Καλες τιμες και καλο service. Επισεις μπορούν να σe βοηθήσουν με τα πραγματα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...