Προς το περιεχόμενο

Twitter messages notifications ανευ πλατφορμας.Γινεται;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω το εξης.

Οταν στελνω ενα twitter message ειτε στον δικο μου λογαριασμο για να το δουν ολοι,ειτε σε καποιο twitter ενος φιλο μου για να το δει μονο αυτος,

υπαρχει τροπος ωστε ο φιλος μου/φιλοι μου να ειδοποιηθουν οτι ανεβασα twitter μηνυμα ανεξαρτητως αν εκεινη την στιγμη ειναι στο android κινητο,στο iphone τους,η στα desktop windows τους,κτλ

και χωρις απαραιτητα να τρεχουν καποιον browser η email client η chat application,αρκει να ειναι συνδεμενοι μονιμα στο ιντερνετ;

Δηλαδη πχ στελνω ενα twitter μηνυμα μου απο τον υπολογιστη μου στον φιλο μου,ο οποιος εκεινη την στιγμη ειναι στην καφετερια και εχει ανοιχτο το android mobile πανω στο τραπεζι,και ξαφνικα τον ειδοποιει οτι

του εστειλα twitter μηνυμα και να μπει στο account του να το δει.

γινεται αυτο; υπαρχει καποιο application η εστω καποια υπηρεσια που να υποστηριζει κατι τετοιο;

Δημοσ.

Gwibber για ubuntu, tweetdeck για android και πολλά ακόμα. Αν έχει ανοιχτή την εφαρμογή (τρέχουν στο background) μόλις κάνουν το update (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του χρήστη) θα ειδοποιήσουν τον χρήστη

Δημοσ.

αυτα υποστηριζουν και windows? δηλαδη αν στειλω εγω απο το android και αυτος ειναι στα windows στο σπιτι του,θα τον ειδοποιησουν για το twitter μηνυμα που του εστειλα;

Δημοσ.

Ο λογαριασμός παραμένει ο ίδιος, οπότε ό,τι του στείλεις θα το λάβει ούτως ή άλλως. Το tweetdeck, υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες (win, mac, android, κτλ), αλλά υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα από τα οποία μπορεί να διαλέξει ο καθένας - το θέμα σε όλα είναι μπορεί να κάνουν refresh ανά (για παράδειγμα) 5 λεπτά, οπότε δεν υπάρχει ακριβώς "live" ενημέρωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...