SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εντάξει χείμωνα καλοκαίρι χρειάζεται ενα καλό καθάρισμα απο σκόνες απλα καλοκαιράκι πιο συχνά λόγω της ζέστης. Όσο για το καθάρισμα με ενα πιστολάκι γίνεται η δουλειά δεν χρειάζεται τίποτα extreme
Zergoulini Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τι λετε ρε παιδια? Ποιο πιστολακι... Τιποτα δεν κανει με το πιστολακι. Θελει αερα δυνατο. Τεσπα οποιος το κανει θα με θυμιθει
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αν το καθαρίζεις συχνά ένα καλό μπιστολάκι κάνει όντως δουλειά, καλά λέει ο SPANK... Αν πάλι το αφήσεις να πιάσει χορταράκια μέσα δε κάνει τίποτα όντως... Αλλά στη δεύτερη περίπτωση συνήθως πέρα από ξεσκόνισμα θες και αλλαγή πάστας μια και θα τα έχει δει όλα...
Antwni Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ο καλυτερος τροπος ειναι πιστολακι για τα μαλλια, οπως λενε και τα παιδια και ενα πινελο...
Zergoulini Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια θα με τρελανετε εσεις... Τι πιστολακι και πινελο λετε ρε? Εχω δοκιμασει πιστολακι με πινελο και καθαρισε πολυ λιγο. Αν το κανεις οπως λεω εγω θα ειναι σαν να αγορασες new pc. Πανο απο 2 μηνες αν αφηθει ακαθαριστος, τοτε η σκονη κολαει πανω στην ψυκτρα του επεξεργαστη και με πιστολακι δεν βγαινει οσο δυνατο και να ειναι δεν συκρινετε με τον αερα απο κομλφερ. Δοκιμαστε ο ρε παιδια μια φορα και θα δειτε τι εννοω.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Με κομφλερ θα τα γυαλισει ολα μεσα.αλλα οπως προαναφερθηκε,προσοχη.και εαν πατε να το κανετε στο βενζιναδικο,αδειαστε πρωτα τον αρχικο αερα λιγο και δειτε εαν εχει υγρασια η οχι.
karmen1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια θα με τρελανετε εσεις... Τι πιστολακι και πινελο λετε ρε? Εχω δοκιμασει πιστολακι με πινελο και καθαρισε πολυ λιγο. Αν το κανεις οπως λεω εγω θα ειναι σαν να αγορασες new pc. Πανο απο 2 μηνες αν αφηθει ακαθαριστος, τοτε η σκονη κολαει πανω στην ψυκτρα του επεξεργαστη και με πιστολακι δεν βγαινει οσο δυνατο και να ειναι δεν συκρινετε με τον αερα απο κομλφερ. Δοκιμαστε ο ρε παιδια μια φορα και θα δειτε τι εννοω. Αν το καθαρίζεις συχνά ένα καλό μπιστολάκι κάνει όντως δουλειά, καλά λέει ο SPANK... Αν πάλι το αφήσεις να πιάσει χορταράκια μέσα δε κάνει τίποτα όντως... Αλλά στη δεύτερη περίπτωση συνήθως πέρα από ξεσκόνισμα θες και αλλαγή πάστας μια και θα τα έχει δει όλα... Και σου το είπε άτομο που έχει δηλώσει πολλές φορές στο φόρουμ κατά του συγκεκριμένου τρόπου. Προτιμώ σπρέι ξηρού αέρα και ας είναι ακριβούτσικα... Και επειδή δεν είναι δυνατόν όλα τα κουτιά να μετακινηθούν και να πάνε σε βενζινάδικα, τα σπρέι κάνουν δουλειά και ειδικά τα πινέλα... Για το μπιστολάκι as I said πρέπει να το καθαρίζεις συχνά για να έχει καλό αποτέλεσμα...
Zergoulini Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι ρε παιδια για το βενζιναδικο εχεται δικιο. Θελει προσοχη.
thrylosthyra7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 καλημέρα παιδιά..συμφωνώ κι εγώ οτι χρειάζεται τακτικό καθάρισμα κι οτι το σπρέι ξηρού αέρα είναι πολύ αποτελεσματικό αν και σχετικά ακριβό... ΑΛΛΑ ο λόγος που αναγκάστηκα να ξηλώσω το ανεμιστηράκι είναι επειδή σχεδόν δε γύριζε από τη σκόνη που είχε μαζέψει.... το πιστολάκι βγάζει λίγα πράγματα,αλλά ποτέ δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.... κι επειδή σε γνωστούς κάηκαν μερικές κάρτες φέτος και δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο(που λεφτά για καινούρια κάρτα) προτίμησα να την καθαρίσω...... απλά δεν περίμενα οτι κάτω από το ανεμιστηράκι,θα υπήρχε σκόνη μπλεγμένη στον άξονα που το γυρίζει..... όσο για το φίλο που πρότεινε το hac..ωραία τιμή...μάλλον από εκεί θα την πάρω,τη Δευτέρα,γιατί λόγω μιας δουλειάς έλειπα από Αθήνα για 2-3 μέρες......
john.l Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Για τον καθαρισμο μπορειτε να αγορασετε ενα blower με κοστος γυρω στα 20 ευρω και να μην τρεχεται ουτε σε βενζιναδικα αλλα ουτε να αγοραζεται τα πανακριβα σπραυ.Επισης και εγω χρησιμποιω την silver και στις καρτες γραφικων χωρις προβλημα μεχρι τωρα.
thrylosthyra7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Για τον καθαρισμο μπορειτε να αγορασετε ενα blower με κοστος γυρω στα 20 ευρω και να μην τρεχεται ουτε σε βενζιναδικα αλλα ουτε να αγοραζεται τα πανακριβα σπραυ.Επισης και εγω χρησιμποιω την silver και στις καρτες γραφικων χωρις προβλημα μεχρι τωρα. δεν είχα ιδέα οτι είναι τόσο φτηνό αυτό....και μάλλον δε συγκρίνεται καν με το σπρέι(το οποίο το πληρώνουμε και 6-7 ευρώ)... αυτό θα το χτυπήσω λοιπόν....να στε καλά παιδιά,γιατί κάτι τέτοιο χρειαζόμουν,αλλά πίστευα οτι θα ήταν ακριβό....
Antwni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 δεν είχα ιδέα οτι είναι τόσο φτηνό αυτό....και μάλλον δε συγκρίνεται καν με το σπρέι(το οποίο το πληρώνουμε και 6-7 ευρώ)... αυτό θα το χτυπήσω λοιπόν....να στε καλά παιδιά,γιατί κάτι τέτοιο χρειαζόμουν,αλλά πίστευα οτι θα ήταν ακριβό.... Δεν αξιζει να αγορασεις για μενα κατι απο τη στιγμη που μπορεις να το κανεις με τα εργαλεια που εχεις στο σπιτι σου...Αρκει να μην το αφηνεις να μαζεψει πολυ σκονη...καθε 4-6 μηνες να το καθαριζεις πιστευω οτι ειναι καλα
nemesiskp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Για να μην ανοιγω νεο θεμα θα ξεθαψω αυτο. Θελω να αλλαξω την παστας στις καρτες γραφικων(υπογραφη).Εχω αυτη που βαζω στον επεξεργαστη,λετε να κανει για καρτα γραφικων;Το eshop λεει οτι δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη αλλα δεν τους πολυεμπιστευομαι.Εσεις τι νομιζετε; Κατι ασχετο,λιγο offtopic.Εχει αρχιζει και τριζει λιγακι ο ενας ανεμιστηρας του haf 932 και απο οτι ξερω με λιγο σπρει θα κανω δουλεια.Εχω ενα wd 40 στην ακρη,κανει;
stm00192 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Βαλτους μια black forest και θα είναι τζιτζι... :P Περα από την πλάκα τώρα ... μια χαρά κανει η θερμοαγώγιμη που έχεις ... απλα δεν είναι και απο τις καλύτερες που κυκλοφορούν... Για τον ανεμηστήρα χωρίς να είμαι σιγουρος νομιζω το wd40 κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα