pavlos0160 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, ειμαι και γω στη wind και εχω το συγκεκριμενο router το οποιο εχει προβλημα στο wifi και οι συσκευες μια συνδεονται και μια δεν συνδεονται, μια δουλευει κανονικα και μια με πεταει. Θελω να κανω update το firmware αλλα βλεπω στο site της wind εχει 2 αρχεια ενα που λειει Annex A και ενα αλλο Annex B. Ποιο απ τα δυο πρεπει να κατεβασω?? Εχει συνδεση εως 24Mbps.
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, ειμαι και γω στη wind και εχω το συγκεκριμενο router το οποιο εχει προβλημα στο wifi και οι συσκευες μια συνδεονται και μια δεν συνδεονται, μια δουλευει κανονικα και μια με πεταει. Θελω να κανω update το firmware αλλα βλεπω στο site της wind εχει 2 αρχεια ενα που λειει Annex A και ενα αλλο Annex B. Ποιο απ τα δυο πρεπει να κατεβασω?? Εχει συνδεση εως 24Mbps. annex a=adsl over pstn =adsl over pots annex b=adsl over isdn=adsl over isdn=netmod σαν του οτε. αν εχεις απλη γραμμη στο σπιτι και εχεις μια γραμμη εχεις Pots.λογικα δεν νομιζω να σε αφησει κιολας να βαλεις λαθος annex.θα σου πεταξει error.Την αναβαθμιση με καλωδιο ethernet.Προληπτικα καντο και ενα hard reset μετα και ξανασεταρε το.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρει κάποιος .ποιο είναι το νεότερο firmware για αυτό το router; Στην σελίδα της WIND,όταν πατάς να κατεβάσει την τελευταία έκδοση δεν κατεβάζει τίποτα.
gio4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Στις 28/2/2019 στις 5:06 ΜΜ, Επισκέπτης είπε Ξέρει κάποιος .ποιο είναι το νεότερο firmware για αυτό το router; Στην σελίδα της WIND,όταν πατάς να κατεβάσει την τελευταία έκδοση δεν κατεβάζει τίποτα. Ναι παιδιά η ερώτηση του φίλου και Επισκέπτη με ενδιαφέρει και εμένα!!! Έβαλα μια ADSL και χρησιμοποιώ αυτό το παλαιό ρούτερ, το οποίο έχει τα θεματάκια του! Δεν υπάρχει core firmware update να το περάσω; Εννοώ από την ZTE απευθείας!
dklovedoctor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα, έχει κρατήσει κανείς το firmware; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα