Προς το περιεχόμενο

3 μέρες έλεγχος διαθεσημότητας προιόντων

Silverage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά παιδιά.Παρείγγειλα κάτι απο το eshop και βλέπω πως 3 μέρες τώρα λέι έλεγχος διαθεσημότητας προιόντων.Μα καλά πόσο θέλουν για να δουν αν το έχουν στις αποθήκες τους;Μ'αρέσει που έλεγε 1-2 εργάσιμες κιόλα και ακόμα δεν έχουν δει αν υπάρχει στις αποθήκες...

Δημοσ.

Έχουν μεγάλες αποθήκες, ειδικά τώρα που τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια τους, πήραν πάρα πολύ στοκ και δυσκολεύονται να βρουν τα παραγγελθέντα προϊόντα. :mrgreen:

Τηλέφωνο πήρες να ρωτήσεις τι παίζει; Μερικές φορές μου κολλούσε εκεί η "κατάσταση της παραγγελίας" ενώ μου το φέρναν σπίτι την ίδια μέρα. Ότι να 'ναι. :-)

Δημοσ.

Δυστυχώ αυτό που ήθελα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο έλεγε όμως 1-2 εργάσιμες ενώ αλλού που είδα έλεγε 10+ μέρες.Τηλέφωνο θα αφήσω και σήμερα και αν και αύριο δεν υπάρχει φώς στο τούνελ θα πάρω να δώ τί γίνεται.

Κάτι άλλο γίνεται να ακυρώσω την παραγγελία (αν αργήσει πολύ) μέσω ίντερνετ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο κουμπί ή θέλει τηλέφωνό;

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη.

Γνωστή μου που μέχρι προ λίγων μηνών δούλευε στο Β2Β department τους μου είπε πως είχανε τεράστιο πρόβλημα με χρέη και τα ρέστα, με αποτέλεσμα να μην τους πουλάνε οι προμηθευτές. Long story short, μου συνέστησε να παραγγέλνω μόνο άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα απο τότε... καλού κακού αν αργήσει υπερβολικά ρίξε ενα τηλέφωνο και ανάλογα με ο,τι σου πουν αποφασίζεις αν θα περιμένεις η αν θα ακυρώσεις.

Δημοσ.

το γεγονός ότι μπήκε στο άρθρο 99 για προστασία από τους πιστωτές στις αρχές Αυγούστου λέτε να παίζει κανένα ρόλο ; :devil:

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!

Το status των παραγγελιών δεν το συντηρούσαν σωστά ούτε όταν ήταν στα ντουζένια τους.

Τώρα που είναι υποστελεχωμένα και πληρώνουν κασέρι για να αγοράσουν εμπόρευμα θα το συντηρούν ;

Δημοσ.

Παιδιά έστειλα και εχθές email να μου πούνε τί γίνεται απο το πρωί και μέχρι το βράδυ που κοίταξα δεν είχα απάντηση.Αν και την Δευτέρα δεν το φέρουν θα πάρω τηλέφωνο και αυτοί θα πάρουν τα @@ μου.

Δημοσ.

Προιον και καλά "άμεσα διαθέσιμο", ηταν στον έλεγχο κανα 5 μέρες, τελικά έκανε γύρω στις 12 να έρθει.

Ποτέ δεν ξέρεις. όλο και κάποιος θα το κωλοβαρέσει παραπάνω.

Δημοσ.

Μια τελευταία ενημέρωση έτσι να ξέρουμε τί γίνεται με το e-shop.

Λοιπόν σήμερα πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και ακύρωσα την παραγγελία.Ρώτησα τί γίνεται με αυτήν στην αρχή και μου είπε πως δεν έχουν τα προιόντα και όταν τα φέρουν θα επικοινωνήσουν μαζί μου.Αφού μου τα είπε αυτά της λέω και εγώ να την ακυρώσει γιατί δεν θα περιμένω 1 μήνα για λενα ποντίκι.Την ακύρωσε φυσικά.Είχα στείλει και ένα email αλλά καμία απάντηση με κλάσανε.Και εγώ λοιπόν τους έκλασα αλλιώς.Διόλου παράξενω που πάει για φούντο όταν ένα ποντίκι που γράφει 1-2 μέρες έχει μια εβδομάδα και ακόμη να έρθει σε αυτούς.Αν παράγγελνα κατι που έλεγε 10 μέρες πότε θα μου το έφερναν.Σε 10 χρόνια;

Χάζεψα λίγο και άλλα προιόντα και απ'ότι βλέπω ΟΛΑ λένε 1-2 μέρες και Διαθέσιμο για online παραγγελία.Όταν τα παραγγείλεις όμως θέλουν 1 μήνα να έρθουν.Άμα κάνει τέτοια κουτοπόνηρα κόλπα καλύτερα να κλείσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...