vincecarter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 <P>Καλησπέρα σ όλους και καλώς σαν βρήκα .<BR>Εχω το εξής πρόβλημα <BR>Πριν μερικές μέρες ανοιγοντας το pc η οθόνη παρέμενε σε αναμονή.Το κουτί έκανε το χαρακτηριστικό ήχο (ένα μπιμπ) ενώ καθώς είχα αναμένα και τα ηχεία άκουγα τον ηχο της εκκίνησης των windows.Αφού εκανα διάφορες αλλαγές σε καλώδια κυρίως και δοκίμασα άλλη οθόνη , μετά απο κάποια ώρα όλα λειτούργησαν κανονικά με την οθόνη που είχα αρχικα.Χθες μου συνέβη το ίδιο ,η οθόνη σε αναμονή, ενώ πλεόν δεν ακούγεται κανένας ήχος απο το κουτί.Αφού εβγαλα και ξαναέβαλα τη καρτα γραφικών , τις RAM , τη μικρή μπαταρία της μητρικής , και το καθάρισα αφού υπήρχε πολύ σκόνη , μου κάνει πλεόν το χαρακτηριστικό μπιμπ στην έκκίνηση ενώ η οθόνη μένει σε αναμονή και δεν ακούγεται ο ήχος των windows.Καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι ? Μένει κάτι να δοκιμάσω? <BR><BR>Σε περίπτωση που χρειαστεί να το πάω σε τεχνικό , θα μπορέσει να το φτιάξει αν αφαιρέσω τους 2 εσωτερικούς σκληρούς ? Φοβάμαι για την απώλεια προσωπικών μου δεδομένων που έχω μέσα.<BR> <BR>Ευχαριστώ Πολύ!</P>
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μπέρδεμα. Αν σε παίρνει για τεχνικό, γνώμη δικιά μου να το πας (μετά απ' όσα είπες). Πριν βέβαια, περίμενε κι άλλες γνώμες (εκτός κι αν έννοιες όπως "BIOS reset", "trial&error" σου λένε κάτι, κι αν έχεις καβάτζα υλικό όπως κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, μνήμες για να κάνεις δοκιμές). Όσο για τους σκληρούς, ΔΕΝ χρειάζεται την παρουσία τους, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ο τεχνικός. Μπορείς να τους βγάλεις.
vincecarter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ|| Καμια άλλη ιδέα? Πως μπορώ να καταλάβω τι είναι η ακομα καλύτερα να το φτιάξω?
Antwni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δοκιμασες αλλη καρτα γραφικων και δεν εγινε τιποτα?? Καμια άλλη ιδέα? Εκανες τιποτα απο αυτα που σου ειπε ο washcloud??
vincecarter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δοκιμασες αλλη καρτα γραφικων και δεν εγινε τιποτα?? Εκανες τιποτα απο αυτα που σου ειπε ο washcloud?? ρε γαμώτο δε μπορώ να βρω άλλη κάρτα .Και επειδή με βλέπω να ρισκάρω πρεπει να επιλέξω καλα τι θα αγοράσω...γι αυτο θ΄λελω να καταλάβω τι φτάει.Παντως κατι καινούριο , έχω 2 ραμ , εβγαλα τη μια τελείως και την άλλη την έβαλα σε άλλη υποδοχή.έκανα δυο μπιμπ κατα την εκκίνηση.Αφου τα επανέφερα στην αρχική κατάσταση εξακολουθεί να κάνει 1 μπιμπ κατα την εκίνηση... Δοκιμασες αλλη καρτα γραφικων και δεν εγινε τιποτα?? Εκανες τιποτα απο αυτα που σου ειπε ο washcloud?? ρε γαμώτο δε μπορώ να βρω άλλη κάρτα .Και επειδή με βλέπω να ρισκάρω πρεπει να επιλέξω καλα τι θα αγοράσω...γι αυτο θ΄λελω να καταλάβω τι φτάει.Παντως κατι καινούριο , έχω 2 ραμ , εβγαλα τη μια τελείως και την άλλη την έβαλα σε άλλη υποδοχή.έκανα δυο μπιμπ κατα την εκκίνηση.Αφου τα επανέφερα στην αρχική κατάσταση εξακολουθεί να κάνει 1 μπιμπ κατα την εκίνηση...
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Για τί επεξεργαστή μιλάμε; Καινούριο, ή καν'αν Pentium 4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.