gmch Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 _το Ε9, ηλεκτρονικά, πρέπει να δοθεί από 1-9-2011 έως 30-9-2011. Αλλαγές που έγιναν στην ακίνητη περιουσία (πχ κληρονομιά) μετά τις 1-1-2011 πρέπει να δηλωθούν φέτος ή όχι ? _θα έρθει σε λίγο το ραβασάκι τις εφορίας (έκτακτη εισφορά ή αλληλεγγύης ή όπως το λένε). Ήμουν μισθωτός μέχρι 3-7-2011 και από τότε επιδοτούμενος άνεργος. Θα πρέπει να πληρώσω ή να πάω βεβαίωση εγγραφής από τον ΟΑΕΔ στην εφορία για εξαίρεση ? tnks
kfyros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 - όχι, θα δηλωθούν του χρόνου .. - πρέπει να είσαι κάποιο διάστημα άνεργος (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) για να μην πληρώσεις. αν δεν πρέπει να πληρώσεις, αφού σου έρθει το ραβασάκι πας με το χαρτί του ΟΑΕΔ στην εφορία για να μην το πληρώσεις (της πουτάνας θα γίνει πάλι ! )
black_widow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Είχα εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα κάτω από 5000 ευρώ το 2010 και πληρώθηκα με αποδείξεις δαπανών. Δεν έχω κάνει έναρξη , δεν έχω βιβλία . Παίζει να μου έρθει τέλος επιτηδεύματος ; Γενικά έχω ακούσει ότι ουσιαστικά θα στέλνουν ραβασάκια παντού και θα πρέπει να πηγαίνουμε εφορία να αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε υποχρέωση. Αλαλούμ δηλαδή...
kfyros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Είχα εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα κάτω από 5000 ευρώ το 2010 και πληρώθηκα με αποδείξεις δαπανών. Δεν έχω κάνει έναρξη , δεν έχω βιβλία . Παίζει να μου έρθει τέλος επιτηδεύματος ; Γενικά έχω ακούσει ότι ουσιαστικά θα στέλνουν ραβασάκια παντού και θα πρέπει να πηγαίνουμε εφορία να αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε υποχρέωση. Αλαλούμ δηλαδή... Λογικά, αν έχεις δηλώσει εισόδημα από ατομική επιχείρηση - επιτήδευμα και φαίνεται στις δηλώσεις των προηγούμενων ετών, θα σου το στείλουν. Εκτός αν κοιτάζουν μόνο αυτούς που έχουν δηλωμένα μπλοκάκια και στέλνουν μόνο σ' αυτούς.. Θα δείξει.. Ρίξτε μια ματιά και στο www.taxheaven.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.