hackerW32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ο cpu που έβαλε ο άλλος έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, για αυτό θέλει και ιδική μητρική, δηλαδή μετά δεν θα μπορείς να βάλεις τους κανονικούς γιατί είναι άλλο socket. AMD Fusion APU-Llano άπλα δεν σου έβαλε κάρτα επιδη έχει μέσα ήδη ο επεξεργαστής, αλλά δεν είναι τόσο ισχυρός όσο μια κανονική κάρτα γραφικών.(με αυτόν τον τρόπο όμως είναι πιο φτηνό το pc, 110 ευρό apu, κοντά 200αρι με ξεχωριστή cpu και gpu) τον x2 athlon με ενα o/c τον πας και 3.7ghz εαν είσαι τυχερός(οχι το καλοκαίρι όμως.. οπος βλεπεις στην υπογραφή μου λεω οτι εχω παει τον x4 στα 3,6, ε λιπών αυτο ειναι ψεμα. λογο της ζεστης επαθε υπερθέρμανση και τον έριξα στα 3.5.. τωρα με το o/c στους apu δεν ξερω τι παιζει.. δεν ξερω εαν μπορεις να κανεις o/c τον cpu ή την καρτα γραφικων της cpu.. ενω στην 5770 μπορεις να κανεις o/c οσο για τον athlon x2 αυτον ειχα παλια εγω, και την 90nm εκδωση, επεζα μια χαρα ολα τα παιχνιδια εκτος απο τα πολυ βαρια οπου και η gtx260 μου τα βρισκε και αυτη σκουρα. η δικια μου με την 5770 εχουν την ιδια επιδωση, και τραβαει το μισο ρευμα απο την δικια μου.. τα παιζω ολα (εκτος απο το gta iv) στα 1280*1024 με ολα full σε πολυ καλα fps, απο 30 στην χειρότερη μεχρι και 75. π.χ στο dirt3 παιζω με 70-75fps
rafail1994 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Κάπου σε 1680x1050 με όχι full επιλογές θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια . Εάν θέλεις μετά κάτι ποιο αποδοτικό βάζεις μια κάρτα γραφικών π.χ 5670 η 6670 και παίζεις άνετα σχεδόν όλα τα παιχνίδια
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Παιδες ευχαριστώ για όλα,η βοήθεια σας ήταν πραγματικα πολύτημη .Την εκανα την παραγγελιά. Ελπίζω να φυσαει(τουλ. γι αυτα που προορίζεται) ο 260: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-ATHLON-II-X2-260-SAM3-3-2-GHZ-2MB-ADX260OCGMBOX.htm + http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-11163-02-20R.htm Θα σας ενημερωσω για επιδωσεις μόλις το παρω στα χέρια μου...
hackerW32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 μονο που αυτος ο cpu δεν ειναι αμεσα διαθεσιμος πρεπει να σου στειλανε e-mail παρτους τηλεφονο και ρωτα ποτε θα στα φερουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 μονο που αυτος ο cpu δεν ειναι αμεσα διαθεσιμος πρεπει να σου στειλανε e-mail παρτους τηλεφονο και ρωτα ποτε θα στα φερουν. Ουτε το κουτι το ελεγε διαθέσιμο!Το παρήγγειλα πρωτα με αλλο κουτι (γιατι δεν με αφενε το configurator του πλαισιο,ολως περιέργως τον επεξεργαστή με αφηνε να τον παραγκείλω παρολο οτι ήταν και αυτος μη αμεσα διαθεσιμος),το διέγραψα απ τη λίστα,και έβαλα το coolermaster.Αργησε 1 μερα αλλα μετα απο επικοινωνια με τον τεχνικό που θα το συναρμοπλόγησε την επόμενη μέρα βρήκαν και το case και τον επεξεργαστή (Πραγματικά υποπτη ταχύτητα για τα δεδομένα του πλαισιου...) Μάλιστα τώρα πήρα e-mail οτι η παραγκελία έχει φύγει,περιμένουμε την μεταφορική...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.