dimitrisOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 θελω να αγορασω ενα νεο πληκτρολογιο που μου προτηνετε θελω να ειναι ασυρματο λογικη τιμη μεχρι 45max και ωραιο εχω καταληψει το K360 τις logitech αυτο εχει και αλλα Κ360 αλλα δεν μου αρεσουν τα σχεδεια αυτα που εχει φερει το πλαισιο θα ηθελα να το παρω απο ενα μαγαζι που να παω αν το δω απο κοντα εκτος και αν με ενφουσιασει τοσο και θα το παραγγιλω μεσω internet για σετακι δεν ενδιφερομε και τοσο εκτος αν ειναι κανενα ωραιο γιατι ποντικη θα αλλαξω αργοτερα το ποντικη θελω να εχει λειτουργιες γρηγορων εντολων αυτο εδω μου αρεσε αλλα καριβω για ποντικη με 30max δεινω . ευχαριστω εκ τον προτερων θα εκτιμουσα αν μου ειχνατε κατι αλλα μην υπερβενει αυτες τις τιμες γιατι ακομα και αυτες σκεφτομε να δωσω ευχαριστω και παλι ! Υ.Γ. θα το συνδεσω με τον pc τις υπογραφις για αυτο να τρεχει σε αυτα τα λογισμικα .
dpant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μετά κόπων και βασάνων μπορεί κάποιος πλέον να βρει combo πληκτρολόγια και ποντίκια στην αγορά. Στοκ τέλος! Πάντως, μόλις σήμερα αγόρασα το Microsoft Wireless Keyboard 1000 το οποίο περιλαμβάνει πληκτρολόγιο + ποντίκι και κοστίζει 35 ευρώ περίπου. Το πληκτρολόγιο είναι φανταστικό και έχει όλα τα απαραίτητα extra πλήκτρα για media player, favorites, quick keys, volume control κλπ.
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αχα καλα εινα τα combo δεν τα εχω ακουση ;
rafail1994 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το πληκτρολόγιο του Microsoft Wireless Keyboard 1000 το έχω είναι αρκετά κάλο. Για μένα καλυτέρα τα περισσότερα χρήματα να τα δώσεις σε ποντίκι αξίζει περισσότερο κατά την γνώμη μου.
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αχα αλλα δεν εωχ βρει κανενα να μου αρεσει σε πιο φτηνει τιμη εχεις να μου προτηνης κανενα ;
rafail1994 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Στα ασύρματα δεν βλέπω και τίποτε της προκοπής . Για δες μερικές προτάσεις σε kit όμως τα ποντίκια είναι καλά Logitech MK710 Cordless Desktop S520 Desktop 3000 DSP
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αχα λιγο το πρωτο μου αρεσε αλλα ακριβω το πληκτρολογιο τις logitegh δεν σου αρεσε το Κ360 ;
rafail1994 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Κοιτά έμενα οχι άλλα εαν σου άρεσε εσένα και από ποιότητα παρτο
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ΟΚ πληκτρολογιο θα παρω το K360 μεσω internet που ερχετε και πιο φτηνα και απο τοτε που το κοιταζα ολο και το ριχνουν σιγα σιγα την τιμη του WEB στην αρχη ειχε 26 euro . απο ποντικη τι λετε ; Εγώ το πήρα 30 ευρώ το K360 πως σου φαινετε ;
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ΟΚ πληκτρολογιο θα παρω το K360 μεσω internet που ερχετε και πιο φτηνα και απο τοτε που το κοιταζα ολο και το ριχνουν σιγα σιγα την τιμη του WEB στην αρχη ειχε 26 euro . πως σου φαινετε ; Πιο φτηνά από 30 ευρώ δεν πρόκειται να το πάρεις.Αυτή την παπάτζα που γράφει στο Πλαίσιο για 24,7 ευρώ μέσω νετ μην την πιστεύεις. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και σε χρεώνουν υποχρεωτικά τα μεταφορικά.Εαν πας και το πάρεις από το κατάστημα στο χρεώνουν 30 ευρώ.Δεν δέχονται την τιμή του νετ.Τώρα γιατί το κάνουν αυτό δεν γνωρίζω.Πάντως εγώ το πήρα από Multirama μόνο και μόνο για το σπάσιμο αυτό γιατί μάλον θεωρούν οτι τρώμε κουτόχροτο και μας δουλεύουν. Όσο αφορά το πληκτρολόγιο εχει πολύ ωραία αίσθηση και είναι πανάλαφρο.Δυο πράγματα με ξένισαν όμως. Το ένα είναι το κενό που έχουν τα πλήκτρα μεταξύ τους μας και έχω συνηθίσει από τα άλλα μου ασύρματα που δεν έχουν κενά, και το 2ο είναι οτι τους Ελληνικούς χαρακτήρες τους έχει από πάνω και τους Αγγλικούς από κάτω ενώ έχω συνηθίσει το ανάποδο.
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 πηγενε στο σιτε του πλαισιο βρες το πληκτρολογιο και πατα προσθηκη στο καλαθη και ολοκληρωση παραγγελιας και εκει που λεει κοστος μεταφορας λεει 0.00
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εγώ σου λέω τι παπάτζες μου έλεγαν στο τηλέφωνο.Μακάρι να στο δώσουν στην τιμή του νετ αλλά δεν το νομίζω. Πάντως εμένα με χάσανε από πελάτη τους με τις μαγκίτσες αυτές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εγω θα το παρραγειλω και αν μου πουν οτι δειποτε θα τους πω τοτε παρτετο πισω εγω δεινω 24.70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.