Προς το περιεχόμενο

Νέο πληκτρολόγιο και ποντίκι

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

|το πηρα το πληκτρολογιο πολυ ωραιο και μαλακα πολυ τα πληκτρα :) το μονο προβλημα που εχω ειναι το ειχα συνηθειση αναποδα τα τα γραμματα αλλα δεν με πειραζει ολα ειναι μια συνειθια

για ποντικη τωρα τι μου προτηνεται ; τωρα εχω τις Microsoft wireless mobile mouse 3000 v.2

Δημοσ.

Καλό το πληκτρολόγιο αλλά μπορούσες να πάρεις και το microsoft sidewinder x4.μου φαίνεται καλύτερο εμένα.Ή το x6 αν έδινες λίγα ακόμα.Τώρα απο ποντίκι γουστάρεις συγκεkριμένη μάρκα;Ασύρματο, ενσύρματο;

Δημοσ.

Καλό το πληκτρολόγιο αλλά μπορούσες να πάρεις και το microsoft sidewinder x4.μου φαίνεται καλύτερο εμένα.Ή το x6 αν έδινες λίγα ακόμα.Τώρα απο ποντίκι γουστάρεις συγκεkριμένη μάρκα;Ασύρματο, ενσύρματο;

τα εχω δει ωραια ειιναι αλλα ανεβαινει η τιμουλα ;) και θα ηθελα να ηταν ασυρματο για αυτο κατελειξα στο Κ360

και το ποντικη θα ηθελα να ειναι ασυρματο μαρκα αν ηταν logitegh :)

Δημοσ.

Για δες AYTO!

Προσωπικά θα το αγοράσω μόλις βρω ευκαιρία και στο προτείνω!!

και εμενα μου αρεσε εχει να προτηνει κανεις αλλος κατι εκτος απο το πλαισιο

Δημοσ.
και εμενα μου αρεσε εχει να προτηνει κανεις αλλος κατι εκτος απο το πλαισιο

Για ποιο λόγο δεν σου αρέσει το πλαίσιο; Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την ταχύτητα λήψης και από την ποιότητα του προϊόντος.

καλο φαινετε αλλα ενσυρματο :(

Ασύρματο είναι. (ΚΑΙ ενσύρματο, αν θες)

Δημοσ.

Για ποιο λόγο δεν σου αρέσει το πλαίσιο; Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την ταχύτητα λήψης και από την ποιότητα του προϊόντος.

δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το πλαισιο αλλα τα εχω εχω εξαντληση ολα τα προιοντα και θα ηθελα να δω να απο ολα καταστηματα

Ασύρματο είναι. (ΚΑΙ ενσύρματο, αν θες)

α δεν το ειδα -.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...