dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το Κ360 θα τρεχει στα παρακατω λογισμικα τις υπογραφης μου ;
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 |το πηρα το πληκτρολογιο πολυ ωραιο και μαλακα πολυ τα πληκτρα το μονο προβλημα που εχω ειναι το ειχα συνηθειση αναποδα τα τα γραμματα αλλα δεν με πειραζει ολα ειναι μια συνειθια για ποντικη τωρα τι μου προτηνεται ; τωρα εχω τις Microsoft wireless mobile mouse 3000 v.2
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλό το πληκτρολόγιο αλλά μπορούσες να πάρεις και το microsoft sidewinder x4.μου φαίνεται καλύτερο εμένα.Ή το x6 αν έδινες λίγα ακόμα.Τώρα απο ποντίκι γουστάρεις συγκεkριμένη μάρκα;Ασύρματο, ενσύρματο;
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλό το πληκτρολόγιο αλλά μπορούσες να πάρεις και το microsoft sidewinder x4.μου φαίνεται καλύτερο εμένα.Ή το x6 αν έδινες λίγα ακόμα.Τώρα απο ποντίκι γουστάρεις συγκεkριμένη μάρκα;Ασύρματο, ενσύρματο; τα εχω δει ωραια ειιναι αλλα ανεβαινει η τιμουλα και θα ηθελα να ηταν ασυρματο για αυτο κατελειξα στο Κ360 και το ποντικη θα ηθελα να ειναι ασυρματο μαρκα αν ηταν logitegh
steftw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες AYTO! Προσωπικά θα το αγοράσω μόλις βρω ευκαιρία και στο προτείνω!!
dimitrisOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες AYTO! Προσωπικά θα το αγοράσω μόλις βρω ευκαιρία και στο προτείνω!! και εμενα μου αρεσε εχει να προτηνει κανεις αλλος κατι εκτος απο το πλαισιο
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εχω το Logitech Wireless Mouse M505 και ειμαι υπερ-ευχαριστημένος...
dimitrisOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εχω το Logitech Wireless Mouse M505 και ειμαι υπερ-ευχαριστημένος... μικρο μου φενεται ειναι ;
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 μικρο μου φενεται ειναι ; ειναι περιπου οσο η γροθια σου!
jmallen3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εχω παραγγειλει στα 45€ μαζι με τα μεταφορικα το Roccat Pyra wireless και το περιμενω,φενεται να ειναι αρκετα καλο!
steftw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 και εμενα μου αρεσε εχει να προτηνει κανεις αλλος κατι εκτος απο το πλαισιο Για ποιο λόγο δεν σου αρέσει το πλαίσιο; Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την ταχύτητα λήψης και από την ποιότητα του προϊόντος. καλο φαινετε αλλα ενσυρματο Ασύρματο είναι. (ΚΑΙ ενσύρματο, αν θες)
dimitrisOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για ποιο λόγο δεν σου αρέσει το πλαίσιο; Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την ταχύτητα λήψης και από την ποιότητα του προϊόντος. δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το πλαισιο αλλα τα εχω εχω εξαντληση ολα τα προιοντα και θα ηθελα να δω να απο ολα καταστηματα Ασύρματο είναι. (ΚΑΙ ενσύρματο, αν θες) α δεν το ειδα -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.