Προς το περιεχόμενο

edifier s730

baras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας...θελω την αποψη σας σχετικα με την αγορα των ηχειων edifier s730..Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το σετ ηχειων κ να τα συνδεσω με την gigabyte ga-x58a-ud3r mobo...η ερωτηση μου ειναι..αρχικα αν αξιζουν τα λεφτα τουσ αυτα τα ηχεια και αν πρεπει να αγορασω μια καρτα ηχου για καλυτερη ποιοτητα κ αποτελεσμα..σε σχεση με αυτα που μου δινει η μητρικη μου...

Δημοσ.

Πολύ καλά ηχεία και θα παίζουν μια χαρά με την κάρτα ήχουν της gigabyte , δεν χρειάζεται να αγοράσεις αλλη κάρτα, ανάλογα και τις ανάγκες σου βέββαια σε μουσική / παιχνίδια.

Δημοσ.

Γενικά η Edifier βγάζει πολύ καλά ηχεία. Αλλα εγώ σε αυτά τα χρήματα θα στρεφόμουν σε mini Hi-Fi όπως αυτό για παράδειγμα αλλα σίγουρα θα υστερεί πολύ σε μπάσα γιατί το woofer των s730 είναι τέρας.

Δημοσ.

αρα μπορω να προχωρησω στην αγορα τουσ χωρισ τυψεισ:).ξερει κανεισ τι παιζει με τα χαραχτηριστικα τουσ?απο θεμα dp κ συχνοτητων..σας τα παραθετω:

Power output: RMS 75Wx2 + 150W (THD=10%)

Signal to noise ratio (amplifier): >=85dBA

Input sensitivity: PC: L/R: 650mV +/- 50mV SW: 250mV +/- 50mV

Frequency response: L/R: 160Hz ~ 20kHz SW: 20Hz ~ 130Hz

Bass Unit: 10", magnetically shielded, 8ohm.

Satellite Unit: Mid-range--- 3.5", magnetically shielded, 4ohm and Ф1" silk dome tweeter, magnetically shielded, 6ohm

Dimension: Subwoofer --- 14.4"x15.6"x19.3" (367x397x489mm) WxHxD

Satellites --- 4.6"x8"x6.3" (116x203x160mm) WxHxD

Gross Weight: approximately 66Lbs(30kg)

Power Input: 100V-120V ~, 50/60Hz

Δημοσ.

Θα χαρακτήριζα το 730 το "Βασιλειά των Προσιτών PC-speakers"... Εξαιρετική επιλογή από κάθε άποψη, πολύ ψαγμένα σασί, πολύ καλοφτιαγμένα, πραγματικά ηχεία από ξύλο, θαυμάσιο/εξαιρετικό subwoofer με dual passive-radiator που του χαρίζει high-end flair, χωρίς να κωλώνει και στο SPL (αυτό του έλειπε βέβαια). Είναι από εκείνα τα σετ που δεν ξέρεις αν οι δορυφόροι είναι καλύτεροι από το σαμπ ή ισχύει το αντίστροφο.

Το specs μην τα κοιτάς, χοντρικά δε λένε τίποτα για τίποτα. Τα μόνο "αξιολογίσιμα" στοιχεία είναι το μέγεθος των σασί. Αν δεν κολλάς στην τιμή, πάρτο με κλειστά τα μάτια!

Σε σύγκριση με ένα mini-stereo, είναι πιο βολικό για τοποθέτηση πάνω στο γραφείο και το σαμπ εκεί που βολεύει, ενώ και ο ήχος τους είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένος και γεμάτος.

Επειδή διαθέτει και ψηφιακή είσοδο, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και σύνδεσέ το κατ'αυτόν τον τρόπο με τη μητρική σου. Τυχαίνει να έχω εμπειρίες με το 5.1 το 550, πιστεύω ότι το 730 θα είναι απλά συγκλονιστικό.

Ernesto speaking. :rolleyes:

Δημοσ.

+1 σε οτι λεει ο Navu με ενα απλο coaxial του 20 ευρου(κανα prolink ή κανα hama του κιλου)

Θα εισαι ταμαμ,και οντως εχει διαφορα να το συνδεσεις ψηφιακα

Καλοακουστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...