Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Asrock 775i65gv.

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Φίλος μου έδωσε ένα pc (Asrock 775i65gv,celeron 2.8,512ram(του έβαλα 1GB) 120gb,delta electronics 125watt ενα dvd-r και pci κάρτα που έχει συνδεδεμένες κάμερες) το χρησιμοποιεί για καταγραφικό.

Είχε πρόβλημα στο οτι κόλλαγε και μετά απο λίγο έκανε επαννεκίνηση και πότε ξανα έμπαινε στα win πότε μάυρη οθόνη.

Του έκανα ένα φορμάτ και του πέρασα τα win xp αλλά το πρόβλημα παραμένει...

Έλεγξα τις θερμοκρασίες και είναι φυσιολογικές.

Που είπε ένας οτι έχει γενικά πρόβλημα αυτή η μητρική άλλα έκανα μια αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Φίλος μου έδωσε ένα pc (Asrock 775i65gv,celeron 2.8,512ram(του έβαλα 1GB) 120gb,delta electronics 125watt ενα dvd-r και pci κάρτα που έχει συνδεδεμένες κάμερες) το χρησιμοποιεί για καταγραφικό.

Είχε πρόβλημα στο οτι κόλλαγε και μετά απο λίγο έκανε επαννεκίνηση και πότε ξανα έμπαινε στα win πότε μάυρη οθόνη.

Του έκανα ένα φορμάτ και του πέρασα τα win xp αλλά το πρόβλημα παραμένει...

Έλεγξα τις θερμοκρασίες και είναι φυσιολογικές.

Που είπε ένας οτι έχει γενικά πρόβλημα αυτή η μητρική άλλα έκανα μια αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι...

κατεβασε το τελευταιο bios και κανε update απο usb στικακι για αρχη ομως κανε ενα clear cmos βγαζοντας τον απο το ρευμα και βγαζοντας την μπαταρια για καποια λεπτα.

Δημοσ.

Geovision η κάρτα για τις κάμερες...Ναι αυτο είναι και είναι <mini>

Πριν το bios θα αλλάξω και ένα τροφοδοτικό μήπως...

Άλλαξα τροφοδοτικό....Τπτ

Έκανα το update sto 2,4 και αναμένω...

Tίποτα και με το update...

Καμιά άλλη ιδέα κάποιος...?

Η πάμε για αλλαγή μητρικής?

Δημοσ.

Geovision η κάρτα για τις κάμερες...Ναι αυτο είναι και είναι <mini>

Πριν το bios θα αλλάξω και ένα τροφοδοτικό μήπως...

Άλλαξα τροφοδοτικό....Τπτ

Έκανα το update sto 2,4 και αναμένω...

Tίποτα και με το update...

Καμιά άλλη ιδέα κάποιος...?

Η πάμε για αλλαγή μητρικής?

τρεξε και ενα bootable memtest και πεσμας τι βγαζει?

Δημοσ.

ΟΚ και οι μνήμες....

Το περίεργο είναι τώρα που δοκίμασα να βάλω usb το αναγνωρίζει κανονικά αλλά απενεργοποιήτε το ποντίκι είτε σε ps/2(με αντάπτορα) είτε σε usb θύρα.Ενω το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

ΟΚ και οι μνήμες....

Το περίεργο είναι τώρα που δοκίμασα να βάλω usb το αναγνωρίζει κανονικά αλλά απενεργοποιήτε το ποντίκι είτε σε ps/2(με αντάπτορα) είτε σε usb θύρα.Ενω το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά.

Εμενα γιατι μου μυριζεται τροφοδοτικο? τι τροφοδοτικο εβαλες?

Δημοσ.

Εμενα γιατι μου μυριζεται τροφοδοτικο? τι τροφοδοτικο εβαλες?

+ ότι τις μνήμες δε παίζει να τις τσέκαρε σε 1 ώρα...

Τροφοδοτικό μυρίζομαι κι εγω btw

Δημοσ.

Aυτό που έχω στο κατεβαστήρι μου ένα CoolerMaster 400 watt.Nα συμπληρώσω ουτε θέμα σκληρού είναι πέρασε απο το hdtune..

τις μνημες αστες να τρεξουν πανω απο 1 ωρα το memtest και bootable παντα ετσι θα δουμε αν φταιν αυτες οχι σε μιση μια ωρα

αν τις αλλαξεις slot τις μνημες? πρωτα βγαλε μια μια και τσεκαρε και μετα αλλαξε τα slots αλλα πρωτα αφησε το memtest να τρεξει πανω απο ωρα μην σου πω 1.5 ωρα

Δημοσ.

Memtest για 1,5 ώρα άυριο...

Σε ασφαλή λειτουργία δουλέυουν όλα κανονικά χωρίς κολλήματα-επαννεκινήσεις ουτε κολλημα με usb και mouse...

Δημοσ.

Memtest για 1,5 ώρα άυριο...

Σε ασφαλή λειτουργία δουλέυουν όλα κανονικά χωρίς κολλήματα-επαννεκινήσεις ουτε κολλημα με usb και mouse...

Μηπως να το ετρεχες κανα 4ωρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...