STORM1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Memtest για 1,5 ώρα άυριο... Σε ασφαλή λειτουργία δουλέυουν όλα κανονικά χωρίς κολλήματα-επαννεκινήσεις ουτε κολλημα με usb και mouse... βαλτο οταν πας για υπνο για κανενα 4ωρο οπως ειπε ο απο πανω. κατα τα αλλα αλλαξε και καμια παστα στον επεξεργαστη κανε και κανενα καθαρισμα στο κουτι και τρεξε και κανενα prime & occt για τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων και πεσμας οκ?
dreaming123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οκ!Έχω αλλάξει πάστα/καθάρισμα..Άυριο το πρωί πριν πάω για δουλειά. Ευχαριστώ!!!
dreaming123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μνήμες ΟΚ. Εγκατάσταση win σε άλλο σκληρό δίσκο πάλι τα ίδια... Tα νέυρα μου... Bλέπω αντι για καφέ να με κερνάει κανένα μπουκαλάκι...xaxa To μόνο μου μένει είναι να βάλω μια agp μην τυχόν δημιουργείται απο τι onboard.
STORM1978 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μνήμες ΟΚ. Εγκατάσταση win σε άλλο σκληρό δίσκο πάλι τα ίδια... Tα νέυρα μου... Bλέπω αντι για καφέ να με κερνάει κανένα μπουκαλάκι...xaxa To μόνο μου μένει είναι να βάλω μια agp μην τυχόν δημιουργείται απο τι onboard. βαλε το cpu-z και πεσμου τι σου λεει στο cpu, στο memory tab και στο motherboard μαζι με τα rev. τους. Τις μνημες τις τσεκαρες μια μια και σε αλλα σλοτ μηπως εχεις κανενα προβλημα με τα σλοτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.