krinos21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Λοιπον, καλημερα σας παιδια.Εχω το εξης προβλημα, εχω 1 παιχνιδι το οποιο ειναι 7.39 gb και κατι dvd κανονικα 4.7 gb...Η απορια μου ειναι αν μπορω να γραψω το παιχνιδι σε 2 dvd με καποιο τροπο , καποιο προγραμμα, (ή αν γινετε με το nero που εχω) ωστε να κανει το μισο install π.χ με το disc1 και το αλλο μισο disc2 ..ή καπως αλλιως οπως γνωριζετε....!
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 δεν νομιζω οτι γινετε ετσι ευκολα γιατι δεν το υποστηριζει το installer του παιχνιδιου δηλαδη το installer ξερει οτι ειναι ενα dvd και οχι δυο που θελεις εσυ καταλαβες ;
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 μαλον μονο απο την εταιρια γηνετε αναλογα πως το κυκλωφορη για δεν το γραφεις σε ενα DVD 8.5GB ;
krinos21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 γιατι αυτη την στιγμη δεν εχω 8.5 και θελω τωρα να το γραψω...δηλαδη δεν μπορω να το κανω αυτο που θελω ε?
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ειπες ειναι για παιχνιδη, για υπολογιστη ειναι ;
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 http://www.cd-2-dvd.com/ Εδω θα βρεις guides που εξηγουν κατα περιπτωση για καθε παιχνιδι πως γινεται. Αν εισαι τυχερος θα εχει και το δικο σου. Μονο κατα περιπτωση γινεται. Δεν υπαρχει γενικος τροπος. Το site εχει οδηγιες για παλιοτερα παιχνιδια απο πολλα cd σε 1 dvd, απο κει βγαινει και το ονομα του. Πλεον περιλαμβανει και διαδικασιες απο DL DVD σε 2 απλα dvd
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι γιατι δεν το αποσυμπηεζης σε εναν φακελο και κανε απο εκει την εγκατασταση το ιδιο ειναι
krinos21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 http://www.cd-2-dvd.com/ Εδω θα βρεις guides που εξηγουν κατα περιπτωση για καθε παιχνιδι πως γινεται. Αν εισαι τυχερος θα εχει και το δικο σου. Μονο κατα περιπτωση γινεται. Δεν υπαρχει γενικος τροπος. Το site εχει οδηγιες για παλιοτερα παιχνιδια απο πολλα cd σε 1 dvd, απο κει βγαινει και το ονομα του. Πλεον περιλαμβανει και διαδικασιες απο DL DVD σε 2 απλα dvd Φιλε το site που μου εδωσες δεν δουλευει ! ..
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 "γιατι δεν το αποσυμπηεζης σε εναν φακελο και κανε απο εκει την εγκατασταση το ιδιο ειναι" ;;;
krinos21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 γιατι δεν το αποσυμπηεζης σε εναν φακελο και κανε απο εκει την εγκατασταση το ιδιο ειναι Απλα φιλε μου δεν θελω να μου τρωει χωρο στο δισκο...θελω να το σβησω γιατι εχω και πολυ μικρο δισκο, γι'αυτο θελω να το γραψω καπου...Να ρωτησω κατι αλλο αν το αποσυμπιεσω και γραψω τους μισους φακελους π.χ σε ενα DVD και τους αλλους μισους σε ενα αλλο θα δουλευει??
Alxnks Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Βαλε το ultraiso (δεν είναι freeware, άλλα Σιγουρα θα το βρεις κάπου, κάπως ), κανε το ISO του παιχνιδιου mount στο εικονικό drive του ultraiso και κανε την εγκατάσταση από εκεί και παπαλα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.