Προς το περιεχόμενο

1 game σε 2 DVD , πως??

krinos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, καλημερα σας παιδια.Εχω το εξης προβλημα, εχω 1 παιχνιδι το οποιο ειναι 7.39 gb και κατι dvd κανονικα 4.7 gb...Η απορια μου ειναι αν μπορω να γραψω το παιχνιδι σε 2 dvd με καποιο τροπο , καποιο προγραμμα, (ή αν γινετε με το nero που εχω) ωστε να κανει το μισο install π.χ με το disc1 και το αλλο μισο disc2 ..ή καπως αλλιως οπως γνωριζετε....!

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι γινετε ετσι ευκολα γιατι δεν το υποστηριζει το installer του παιχνιδιου δηλαδη το installer ξερει οτι ειναι ενα dvd και οχι δυο που θελεις εσυ καταλαβες ;

Δημοσ.

http://www.cd-2-dvd.com/

Εδω θα βρεις guides που εξηγουν κατα περιπτωση για καθε παιχνιδι πως γινεται. Αν εισαι τυχερος θα εχει και το δικο σου. Μονο κατα περιπτωση γινεται. Δεν υπαρχει γενικος τροπος.

Το site εχει οδηγιες για παλιοτερα παιχνιδια απο πολλα cd σε 1 dvd, απο κει βγαινει και το ονομα του. Πλεον περιλαμβανει και διαδικασιες απο DL DVD σε 2 απλα dvd

Δημοσ.

http://www.cd-2-dvd.com/

Εδω θα βρεις guides που εξηγουν κατα περιπτωση για καθε παιχνιδι πως γινεται. Αν εισαι τυχερος θα εχει και το δικο σου. Μονο κατα περιπτωση γινεται. Δεν υπαρχει γενικος τροπος.

Το site εχει οδηγιες για παλιοτερα παιχνιδια απο πολλα cd σε 1 dvd, απο κει βγαινει και το ονομα του. Πλεον περιλαμβανει και διαδικασιες απο DL DVD σε 2 απλα dvd

Φιλε το site που μου εδωσες δεν δουλευει ! ..

Δημοσ.

γιατι δεν το αποσυμπηεζης σε εναν φακελο και κανε απο εκει την εγκατασταση το ιδιο ειναι

Απλα φιλε μου δεν θελω να μου τρωει χωρο στο δισκο...θελω να το σβησω γιατι εχω και πολυ μικρο δισκο, γι'αυτο θελω να το γραψω καπου...Να ρωτησω κατι αλλο αν το αποσυμπιεσω και γραψω τους μισους φακελους π.χ σε ενα DVD και τους αλλους μισους σε ενα αλλο θα δουλευει??

Δημοσ.

Βαλε το ultraiso (δεν είναι freeware, άλλα Σιγουρα θα το βρεις κάπου, κάπως ;) ), κανε το ISO του παιχνιδιου mount στο εικονικό drive του ultraiso και κανε την εγκατάσταση από εκεί και παπαλα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...