Προς το περιεχόμενο

αθηνα - θεσσαλονίκη πόσο πάει ...

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα και καλα γρήγορα τρενα που τα πληρώνεις διαμάντια κάνουν το πολύ μιση ώρα λιγότερο απο τα φτηνιάρικα, και αυτό ΕΑΝ δεν γίνει μπέρδεμα/καθυστερηση και τα σχετικα.

Δεν είναι πιο γρήγορα σε ταχύτητα, απλα σταματάνε σε 5 λιγότερους σταθμούς, και παίρνουν προτεραιότητα στις διασταυρώσεις. αυτό είναι.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα και καλα γρήγορα τρενα που τα πληρώνεις διαμάντια κάνουν το πολύ μιση ώρα λιγότερο απο τα φτηνιάρικα, και αυτό ΕΑΝ δεν γίνει μπέρδεμα/καθυστερηση και τα σχετικα.

Δεν είναι πιο γρήγορα σε ταχύτητα, απλα σταματάνε σε 5 λιγότερους σταθμούς, και παίρνουν προτεραιότητα στις διασταυρώσεις. αυτό είναι.

όχι, δεν σταματάνε και καθόλου αυτά... νομίζω..

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λεει η σαλλιαρα ειναι. Το ιντερσιτυ κανει κανα 20λεπτο το πολυ πιο γρηγορα, μεγαλη απατη λεμε.

Δημοσ.

μπορεί και εγώ, άλλα ρε παιδιά τώρα να κάνεις 10 ώρες...

15 για θεσσαλονίκη +12 αποκεί για ...

27 ευρώ μόνο ... λολ

θα δοκιμάσω και εγώ μια... δεν ξέρω...

ελπίζω να μην έχει πολύ κόσμο ε?

θέλω να είμαι μόνος να ανοίξω και το λαπτοπ, θα περάσει η ώρα...

με τα γρήγορα τρένα πόσο θέλεις?

ΥΓ: εγώ το σκέφτομαι για το αεροπλάνο μόνο και μόνο για το 50αλεπτο...

που να γαμ***ε τώρα ... θα σου πονάνε τα πόδια, θα πιάνεσαι ...αμα πας με λεωφορείο

Oχι λεωφορειο. Και παραπανω ωρες απτο τραινο και ακριβοτερο και πολυ χειροτερο ταξιδι. Το τραινο εχει και απολαυστικο ταξιδι. Και δεν ξερω ποσες ωρες κανει το Αθηνα-Θεσαλονικη πλεον, αλλα καποτε οταν το χρησιμοποιουσα εκανε γυρω στις 4:30 νομιζω, not bad.

Και φυσικα το φθηνοτερο μεσο.

Οσον αφορα τα γρηγορα/αργα τραινα,ειναι οπως στα ειπαν παραπανω. Συν οτι πριν καποια χρονια τα ιντερσιτυ ηταν χειροτερες και παλιοτερες αμαξοστοιχιες αποτι κατι καινουργιες "απλες" που βαλανε στα "αργα" δρομολογια.

Δημοσ.

Έχτες το βράδυ πάντως έψαχνα διαθεσιμότητα στο intercity και έχει βγάλει λίγα εισιτήρια -κάθε μέρα- με 9 ευρω,19, 29,39. Είναι προσφορά για αγορά online μόνο. Προφανώς το κάνουν για να διαφημίσουν το νέο σάιτ τους και τις online υπηρεσίες .

Απο τα λίγα που ξέρω μου φάνηκε πολυ καλο. Επίσης έχει και τις καθυστερήσεις τις ημέρας σε κάθε τρένο και διάφορα αλλα κολπακια. (διαθεσιμότητα, επιλογή θεσης, βαγονιου)

Στο σάιτ του ΟΣΕ όλα αυτά.

Υποστηρίζει δε ότι πλέον έχει αποζημίωση που φτάνει μέχρι 75% σε περίπτωση καθυστέρησης. Να το δω κι αυτο...

Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει απειρα μπινελίκια για ημέρες επειδη ειχα πεισει διαφορα ατομα να παρουν τρενο αντι για ΚΤΕΛ..

Μου ειπαν οτι αργει πιο πολυ απο το ΚΤΕΛ και οτι ειναι αργό και οτι ειχε παρακμη πολύ.

Δημοσ.
Εγώ έχω ακούσει απειρα μπινελίκια για ημέρες

...σε κοπελ γκόμενες μάλλον το είχες προτείνει, ε

(30' καθυστέρηση + 20 φαντάροι, 5 γιαγιάδες, 10 θείτσες, 17 Αλβανοί εργάτες, 8 τσιγγάνοι, 88 τσιγγανάκια) (+ οι "νορμάλ", δηλαδή 50 αρωματισμένοι πασοκτζήδες, 30 γραββατωμένοι νεοδημοκράτες, 12 αξύριστοι κνίτες, 5 τριχογλυμμένοι ΛΑΟικοί) = "παρακμή"...

Δημοσ.

ρε, μπείτε μια οσε, για το IC είναι 50/40Ε Α/Β ΛΟΟΟΛ και λέει διάρκεια 4.33

απο εδώ π είμαι...

το Α/Β τι είναι? γιατί αεροπλάνο είναι για Α/Β Θέση ???

Δημοσ.

Eίναι για όσους θέλουν να έχουν έκπτωση στο μίνι-μάρκετ του Βασιλόπουλου που υπάρχει στο τρένο (για ψώνια 50€, πληρώνεις 40), το οποίο υπάρχει για να μην φεύγει ανεκμετάλλευτος ο χρόνος του ταξιδιού - να έχεις τουλάχιστον ήδη κάνει τα ψώνια σου.

Δημοσ.

Έλα ρε... δεν το ήξερα ότι έχουν σουπερ μαρκετ τα Ιντερσιτυ, ευχαριστώ φίλε...

μόνο τρόφιμα έχουν? στα 50 δώρο 10... γγ φίλε... τελικά παω με τρένο. 1000 ευχαριστώ B)

Δημοσ.

...σε κοπελ γκόμενες μάλλον το είχες προτείνει, ε

(30' καθυστέρηση + 20 φαντάροι, 5 γιαγιάδες, 10 θείτσες, 17 Αλβανοί εργάτες, 8 τσιγγάνοι, 88 τσιγγανάκια) (+ οι "νορμάλ", δηλαδή 50 αρωματισμένοι πασοκτζήδες, 30 γραββατωμένοι νεοδημοκράτες, 12 αξύριστοι κνίτες, 5 τριχογλυμμένοι ΛΑΟικοί) = "παρακμή"...

Ναι πολύ σωστά αυτα μου ειπαν... + οτι καναν... Αλλα και μερικοι αντρες εχουνπροβλημα επισης!

Δημοσ.

Μολις μου στειλανε ενα ενημερωτικο απο Groupon για 29 ευρω με αεροπλανο σε ολους τους εσωτερικους προορισμους.. μηπως ο TS να αρχισει να το ξανασκεσφτεται :P

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/airfast-aeroporika-eswteriko-maindeal/753753?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_242&a=1656

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...