Προς το περιεχόμενο

Αγορά modem router για server χρήση και όχι μόνο

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε ρουτερ δυσκολο.μαλλον η γραμμη δεν αντεχει αλλο.συν οτι 125 ping πιστευω ειναι καλο για γραμμη σπιτου με τοσα ατομα πανω.δεν εχεις μισθωμενη.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα στα περισσοτερα παιχνιδια φτιαχνεις πιστα.Η πιστα ειναι κανονικα στον σερβερ του παιχνιδιου και εσυ απλως εχεις την διαχιρηση δεν εχει να κανει κατι με δικια σου φιλοξενεια!!!

εσενα πως ακριβως ειναι αυτο που μας λες???

Δημοσ.

βασικα στα περισσοτερα παιχνιδια φτιαχνεις πιστα.Η πιστα ειναι κανονικα στον σερβερ του παιχνιδιου και εσυ απλως εχεις την διαχιρηση δεν εχει να κανει κατι με δικια σου φιλοξενεια!!!

εσενα πως ακριβως ειναι αυτο που μας λες???

αφου εχει δικο του server μαλλον ειναι πανω σε αυτον ολα.

αααα ξέχασα να σας πω ότι και μόνο του το μοντεμ με τον server της ίδιες επιδώσεις έχει

πρεπει να το δοκιμασεις με λιγα ατομα να δεις.και με αλλο ρουτερ για δοκιμη αλλα ποσο πιο κατω το Ping?επισης ειναι και η αποσταση.οσο πιο μακρια φευγουμε.αλλη πολη αλλη χωρα κτλ το Ping αυξανει

Δημοσ.

έχω ένα pc διπύρηνο όπου έχω περασμένο το Call of Duty: Modern Warfare 2 από εκεί τρέχει ο server αφού έχω ανοίξει της απαραίτητες πόρτες και αφού ενημερωνοι ο server την http://alteriw.net/ μέσα από το game φαίνεται ο server μου όπου εχω και το no-ip όπου μπορούνε με μια εικονική ip να μπαίνουνε στον server μου γράφοντας το eagle78z.zapto.org ελπίζω να σας το έδωσα να το καταλάβετε όσο πιο normal γίνεται

Δημοσ.

εχεις στησει εσυ server.οποτε το Ping εξαρτατε απο το ρουτερ σου την γραμμη σου οπως και απο που ειναι ο αλλος την γραμμη του το φορτο κτλ.

που ειναι ο αλλος σε σχεση με σενα

Δημοσ.

ψηφιζω να κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ πριν δωσει εστω και 30 ευρω γιατι δνε τον κοβω θεμα ρουτερ το προβλημα του.

Δημοσ.

Βασικα αφου εχει ''στισει'' σερβερ οπως ηπαμε γιατι δεν χρησιμοποιει το ethernet για λυγοτερες απολιες και για λιγοτερα errors?

Δημοσ.

Βασικα αφου εχει ''στισει'' σερβερ οπως ηπαμε γιατι δεν χρησιμοποιει το ethernet για λυγοτερες απολιες και για λιγοτερα errors?

οπως ειπε ειναι με 1 gbit δικτυο.οποτε δεν εχει θεμα.θεμα bandwidth εχει .ουτε καν θεμα ρουτερ δεν το κοβω οτι ειναι.απλη συνδεση adsl ειναι ποσο να αντεξει με ενα mbit upload?και ποσο Ping Να εχουν?δεν ειναι μισθωμενη που την πληρωνεις πολλα λεφτα και εχει πολυ μικρο Ping./

αν τωρα θελει για δοκιμη να βαλει καποιο καλυτερο ρουτερ πανω για να δει αν θα αλλαξει κατι μπορει.αλλιως βλεπω να βαζει και μια δευτερη adsl πανω να μοιρασει το φορτο.η κανα annex m θα ηταν καλη λυση να ειχε 2 mbitt upload(αν καταφερει να φτασει λογω οτι δεν εχει την καλυτερη γραμμη).επισης θα επαιζε λιγο καλυτερα αλλα πιο ασταθες λογω λιγο χαλια γραμμης αν ζηταγε fast αντι για Interleave.μπορει να μειωνοταν το downstream αλλαθα ειχε καλυτερο ping.αν το υποστηριζει ο Provider του και αν δεν ειναι ηδη fast.στα στατιστικα δεν εγραφε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...