N0tisOO7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μετά από αλλαγή της παλαιάς κάρτας γραφικών με νέα (της υπογραφόμενης), παρουσιάζεται σημαντική καθυστέρηση στην εκκίνηση (όσο και σε επανεκκίνηση) της οθόνης υποδοχής BIOS της μητρικής, όπου για να εμφανιστεί κάνει από 45'' έως 1'. Απ' ότι γνωρίζω οποιαδήποτε αλλαγή σε hardware επιφέρει απαραιτήτως και νέα εγκατάσταση του λογισμικού. Επειδή είμαι με triple boot και το να φέρω τα λειτουργικά στην ίδια κατάσταση με πριν είναι ολόκληρη φασαρία, μπορεί να γίνει τίποτα προσωρινό να μειωθεί ο χρόνος εκκίνησης, γλιτώνοντας προσωρινά το format;
nemesiskp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καποιο προβλημα στο hardware ειναι αφου λες οτι σου αρκει να φορτωσει την εικονα στα bios και δεν εχει σχεση με λογισμικο.Απο οσο ξερω μερικες μητρικες με nforce chipset εχουνε προβλημα με ati καρτες γραφικων και αργουνε να bootarουνε.Λογικα κατι τετοιο συμβαινει και σε εσενα.
N0tisOO7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μήπως κανένα BIOS update θα το βελτίωνε;
STORM1978 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μπορει και ναι αλλα δεν ειναι και σιγουρο... Δοκιμασε παντως δεν εχεις να χασεις και τιποτε και ψαξε και λιγο στο νετ για μια τετοια ασυμβατοτητα
N0tisOO7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Διορθώθηκε όπως το περίμενα. Το τελευταίο update του BIOS ήταν για τη περίπτωση μου. "P5N-E SLI BIOS 1406 - Fix it takes long time to show up on screen with certain AMD graphic card when booting up the system"
STORM1978 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Διορθώθηκε όπως το περίμενα. Το τελευταίο update του BIOS ήταν για τη περίπτωση μου. "P5N-E SLI BIOS 1406 - Fix it takes long time to show up on screen with certain AMD graphic card when booting up the system" Ειδες? Λιγο ψαξιμο θελει καμια φορα. Καλο καψιμο τωρα
N0tisOO7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ειδες? Λιγο ψαξιμο θελει καμια φορα. Για την ακρίβεια δεν το έψαξα. Θυμήθηκα ότι τα πιο πολλά θέματα ασυμβατότητας hardware, λύνονται συνήθως με BIOS update. Ευτυχώς αυτό το είχε καλύψει η ASUS. Καλο καψιμο τωρα Merci
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.