Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση

Muchacho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω αναβαθμιση στον παλιο μου υπολογιστη και συγκεκριμενα στην μνημη ram γιατι υπαρχει προβλημα..

Ο υπολογιστης τωρα ειναι αυτος:

bm8VO.jpg

Διαθετω μεχρι 200€ και αμα περισσεψει κατι,θα δωσω για καρτα γραφικων ή σκληρο(ελπιζω να μου προτεινετε κατι γιατι δεν σκαμπαζω)..

Υγ.Σιγουρα θα αλλαξω λειτουργικο και ειμαι αναμεσα σε xp και 7..Τι προτεινετε?

Υγ2.Θελω ο υπολογιστης να μπορει να φτασει(και να ξεπερασει) τις ελαχιστες απαιτησεις των εφαρμογων και παιχνιδιων που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη στο εμποριο...

Δημοσ.

Για ποια χρήση συγκεκριμένα είναι το pc .;

Έχεις 3gb ram εάν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις μπορείς άνετα να βάλεις windows 7 32bit (που τα προτείνω κιόλας )

Δημοσ.

Απλως σε εφαρμογες και παιχνιδια εχω συναντησει προβλημα με την μνημη.

Δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη χρηση...

Δημοσ.

Οπως αναφερα παραπανω θελω να φτασω τις ελαχιστες απαιτησεις των παιχνιδιων και εφαρμογων που κυκλοφορουν τωρα..Εκει συνανταω συνηθως ~3gb ram(οσο εχω δηλαδη...)

Για αυτο θελω παραπανω ram.

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι νομίζω. Μπορεί τα optimum να είναι τα 4, αλλά δεν έχει κάποιο game requirement τόσα. Μάλλον τα Vista σου την κάνουν την δουλειά, Βάλε 7αρια και θα δεις άλλο PC

Δημοσ.

Βασικά τα Windows Vista είναι πολύ βαρύ λειτουργικό.Θα σου πρότεινα τα 7 γιατί είναι πιο γρήγορο που μοιάζει με XP.Στα Vista τρέχουν πολλά προγραμματάκια που δεν το καταλαβαίνει και έτσι κάνει τον υπολογιστή σου να κολάει ή είναι πολύ απασχολημένο.Εγώ που είχα παλιά τα Vista Ultimate δεν μπορούσα να παίξω καλά παιχνίδια γιατί ήθελε πολύ ram λόγω απασχόλησης του υπολογιστή από τα Vista.Γι'αυτό λοιπόν σου συνιστώ Win 7!Καλή τύχη φίλε!

Δημοσ.

Τοτε θα προχωρησω σε 7.

Τι να επιλεξω?

Windows 7 Home Basic x86 (32bit)

Windows 7 Home Premium x86 (32bit)

Windows 7 Professional x86 (32bit)

Windows 7 Enterprise x86 (32bit)

Windows 7 Ultimate x86 (32bit)

Windows 7 Home Basic x64 (64bit)

Windows 7 Home Premium x64 (64bit)

Windows 7 Professional x64 (64bit)

Windows 7 Enterprise x64 (64bit)

Windows 7 Ultimate x64 (64bit)

Υγ.Τσιμπημενες ειναι οι τιμες...

Δημοσ.

Δηλαδη αναγκαστικα για να αλλαξω ram,πρεπει να αλλαξω και Motherboard ωστε να ''ξεκολλησω'' απο τις ddr2?

Yγ.Επειδη συντομα θα κανω Φορματ,και cd για drivers δεν εχω και ισως να μου παρει αρκετες ωρες να τα βρω ενα ενα απο το internet,μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη για τα drivers?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...