Προς το περιεχόμενο

Logitech s-220 sub θόρυβος

giannisv6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω τα S 220 της Logitech,ολα ηταν καλα μέχρι που επεσα για ύπνο και ακουγα ενα θόρυβο απο το δωμάτιο μου(σαν να μου εκανε η ΔΕΗ δωρο εναν μετασχηματιστή) ερεύνησα απο που ηταν και τελικα έβγαινε μονο απο το subwoofer το οποίο ηταν δίπλα στον υπολογιστή το πηγα λιγο απο δω λιγο απο κει μηπως και έφταιξε οτι ηταν πολλά καλώδια αλλα οχι.

Αμα τα βγαλω απο την μπιζα η κλεισω τον διακοπτη πισω απο το sub σταματάει,αν τα βαλω σε σιγαση απο το χειριστήριο με το λαμπακι δεν σταματάει...

Τα φώτα σας παρακαλώ B)

Δημοσ.

Mια απο τα ιδια ο θόρυβος πρεπει να ειναι γιατι υπάρχει γείωση 20 ευρω ηχεία ειναι σιγα μη σου έχουν και προστατεύτηκα για τα παράσιτα :P

Οπως είπες κλείνεις το διακόπτη απο πίσω κ ολα καλα.

Δημοσ.

Mια απο τα ιδια ο θόρυβος πρεπει να ειναι γιατι υπάρχει γείωση 20 ευρω ηχεία ειναι σιγα μη σου έχουν και προστατεύτηκα για τα παράσιτα :P

Όπως είπες κλείνεις το διακόπτη απο πίσω κ ολα καλα.

Δηλαδή κάθε βράδυ η μέση μου θα κάνει αμβλεία γωνία??,που είναι αυτή η "Γείωση" να την σκίσω ? :ph34r:

Αρχικά δεν έκαναν ετσι τωρα το κάνουν,δεν μπορώ να ακούω θορύβους όταν κοιμάμαι :blink:

Αν δεν καταφέρουμε μέσω μεταξύ μας θα τα στείλω πακέτο στην Logitech !

Δημοσ.

μια απο τα ίδια και εδώ με ηχεία της creative της οκας... Ευτυχώς το pc είναι σε άλλο δωμάτιο οπότε δεν με ενοχλούν στον ύπνο.

Δημοσ.

LOGITEECH το λεει και το όνομα νομίζω εξάλλου :P αλλα εντάξει μια χαρά ηχειάκια είναι στα χρήματα τους δεν νομιζω οτι υπάρχει κάποιο που να εχει προστασία.

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω τα S 220 της Logitech,ολα ηταν καλα μέχρι που επεσα για ύπνο και ακουγα ενα θόρυβο απο το δωμάτιο μου(σαν να μου εκανε η ΔΕΗ δωρο εναν μετασχηματιστή) ερεύνησα απο που ηταν και τελικα έβγαινε μονο απο το subwoofer το οποίο ηταν δίπλα στον υπολογιστή το πηγα λιγο απο δω λιγο απο κει μηπως και έφταιξε οτι ηταν πολλά καλώδια αλλα οχι.

Αμα τα βγαλω απο την μπιζα η κλεισω τον διακοπτη πισω απο το sub σταματάει,αν τα βαλω σε σιγαση απο το χειριστήριο με το λαμπακι δεν σταματάει...

Τα φώτα σας παρακαλώ B)

Ε βγαζε το απο την πριζα τοτε, δεν ειναι κοπος!!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...