KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 καλησπερα μαγκες μου..λοιπον..θελω να κανω εχω εναν σκληρο wd blue caviar 500gb...θελω να τον διαγραψω εντελως...write zeros κατι τετοιο τελος παντων...να το κανω με το προγραμμα απο την εταιρεια η να το κανω με κανενα αλλο προγραμμα? (πχ dban, killdisk)..ποιο θα ειναι καλυτερο? η θα κανουνε την ιδια δουλεια?
TheELF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πρακτικά όλα το ίδιο κάνουν, θεωρητικά το πρόγραμμα της εταιρίας είναι ποιο ικανό να φέρει των δίσκο στην αρχική του κατάσταση.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αυτο λεω και εγω..καλυτερα απο την εταιρεια που ειναι και ποιο σιγουρο..ευχαριστω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 να ρωτησω και κατι αλλο...εχω το hirens boot cd σε φλασακι το οποιο εχει μεσα το προγραμμα απο την western να το κανω με αυτο η να το κατεβασω απτην εταιρεια και να γραψω το αρχειο σε cd? δεν νομιζω να εχω προβλημα ε?
leonidas_fs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δοκιμασμένο το Killdisk. Πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά!! Δοκιμασμένο 100% ! Έκανα το δίσκο full erase και μετα δεν μπορούσα να κάνω Install τα Windows xp!! Σβήνει ακόμα και το boot sector των Windows! Άψογο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.