Προς το περιεχόμενο

Ειδικό πυροσβεστικό όχημα και δύο «φράχτες» σε ΕΛ.ΑΣ.

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100005_27/08/2011_454065

...

Το κόστος για καθέναν από τους μεταλλικούς φράχτες υπολογίζεται στις 55.000 ευρώ και για το ειδικό πυροσβεστικό όχημα στις 400.000 ευρώ.

Κατα τα αλλα δεν υπαρχουν λεφτα, αυξηση φορολογιας, μειωση μισθων , συνταξεων, κλπ κλπ ...

Βεβαια παντα θα υπαρχουν λεφτα ωστε να προστατευονται απο την οργη του λαου.

Δημοσ.
και για το ειδικό πυροσβεστικό όχημα στις 400.000 ευρώ.

τοτε εγω γιατι βλεπω στους δρομους ακομα τα πυροσβεστικά του 89'-92';

Δημοσ.

Προφανως γιατι δεν ειναι ετοιμο ακομα? Ή καποιος τρωει λεφτα.

Δημοσ.

Και που είσαι ακόμα , τώρα δε θα επισκευάζονται πλέον , τη φαληρίσανε την εταιρεία που τα επισκεύαζε ( της χρωστάει λεφτά το Δημόσιο , τι έκπληξη :confused: ).

Δημοσ.

Έχει κι άλλα τέτοια οχήματα η αστυνομία και μάλιστα του '89? Τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ?

Εμένα πάντως μου έκανε περισσότερη εντύπωση αυτό:

Αντίθετα, στο κενό έπεσε νέα πρωτοβουλία στελεχών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να τοποθετηθούν διακριτικά (αριθμοί) στα κράνη των αστυνομικών των ΜΑΤ κατά τα πρότυπα πρακτικών που εφαρμόζουν αστυνομίες άλλων χωρών της Ε.Ε (όπως π.χ. της Μ. Βρετανίας). Το θέμα τέθηκε εκ νέου στις αρχές Ιουλίου σε ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ωστόσο φέρονται να κρατούν αρνητική στάση. Τότε είχε αποφασιστεί ότι θα τοποθετούνταν σε εμφανές σημείο στο κράνος των αστυνομικών των ΜΑΤ αριθμός που δεν θα αντιστοιχούσε στον αριθμό μητρώου τους, αλλά θα ήταν ένα νέο διακριτικό νούμερο που θα προέκυπτε από τον αριθμό της διμοιρίας και τον αύξοντα αριθμό του καθενός με βάση την ιεραρχική του τάξη στη διμοιρία. Η εφαρμογή του μέτρου συνεχίζει να προσκρούει στην άρνηση των ίδιων των αστυνομικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...