axaraktiristos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 χτες το βραδυ το ανοιξα κανονικα, μετα το εκλεισα και δεν ξανανοιξε μονο του. μυστηρια πραγματα!!!!! αν κανω bios update με το τελευταιο που εχει βγει θα γινουν αυτοματα upadate και ολες οι προηγουμενες εκδοσεις? http://support.asus.com/diagnosis/SelfDiagnostic.aspx?SLanguage=en λεω να κανω και αυτο το διαγνωστικο και να δουμε. Άλλαξε μπαταρία και μετά βαλε σωστές ρυθμίσεις στο bios (όπως λέει ο φίλος alximistis_82 )
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 χτες το βραδυ το ανοιξα κανονικα, μετα το εκλεισα και δεν ξανανοιξε μονο του. μυστηρια πραγματα!!!!! αν κανω bios update με το τελευταιο που εχει βγει θα γινουν αυτοματα upadate και ολες οι προηγουμενες εκδοσεις? http://support.asus.com/diagnosis/SelfDiagnostic.aspx?SLanguage=en λεω να κανω και αυτο το διαγνωστικο και να δουμε. Ναι θα μπει η τελευταία έκδοση του bios
bebis4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 εκανα clear cmos μπηκα στο bios ρυθμισα ωρα και ημερομηνια και εβαλα default στις ρυθμισεις. τωρα φαινονται ολα οκ προς το παρον. σας ευχαριστω ολους.
JohnXarxas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στην ανάγκη πάτα το κουμπί που κλείνει το τροφοδοτικό απο πίσω, και κάνεις και εξοικονόμευση ενέργειας εγώ πάντα έτσι κάνω χωρίς να κλείνει μόνος του
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 κανε format και ολα καλα Για ποιον λόγο να κάνει format ;
logitech Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ακρηβως το ιδιο πραγμα κανει η δικιαμου η asus p5w dh deluxe,η δικιαμου κανει τα εξης πατας (οποτε θελει τα κανει) οποιοδηποτε κουμπι στο πληκτρολογιο ανοιγε,εβγαζες μια usb απο το pc ανοιγε σε καποια φαση μολις εβγαζα μια αλλη μπριζα απο το πολυμπριζο παλι ανοιγε θα σας φανει αστειο αλλα ναι γινονται αυτα θα το καταγραψω καμια μερα να σας το δειξω,τι psu εχω αλλαξει τι κουτια οτι θες εχω κανει η asus εκει τα δικα της,το εχω διαβασει και αλλου οτι γινεται αυτο σε μερικες μητρικες της asus και ολα αυτα τα κανει οποτε θελει σε καποια φαση κατανταει αστειο αλλα το εχω παρατησει ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.