puma1991 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κανενας φοιτητης κατοικος Λαρισας να με κατατοπισει? Περασε ο αδερφος μου στο τμημα μηχανολογιας και δεν ξερουμε τιποτα για την εστια. Ποσα ατομα περνουν, σε τι κατασταση ειναι κλπ.
e_lena Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Γεια σου Puma. Καλή αρχή στον αδελφό σου! Ήμουν Λάρισα τα τελευταία 5 χρόνια. Στο τεί υπάρχουν 2 κτίρια,ένα παλιό και ένα νεότερο στο οποίο συνήθως έμεναν οι παλιοί φοιτητές. Γενικά μην περιμένεις τις καλύτερες συνθήκες σε μια φοιτητική εστία. Το τελευταίο διάστημα πάντως(δεν γνωρίζω το λόγο), είχαν μεταφέρει τα παιδιά προσωρινά σε ξενοδοχεία και μετά απ'ότι έμαθα από γνωστούς τους έδιναν ένα ποσό μηνιαίως για να βρουν δικό τους χώρο να μείνουν. Τι θα ισχύει από φέτος δεν γνωρίζω,καλύτερα να πάρετε ένα τηλ στη γραμματεία της σχολής. http://www.teilar.gr/
Adawn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 και άλλο για φοιτητικές εστίες... :ppp ετοιμάζεις βαλίτσες ε??? όχι σαν εμένα που 8 μαρτίου ξεκίναγα και 5 πήγα... αλλα οκ με την πρώτη βρήκα, και 3 λεπτά απο το ΤΕΙ κιόλας... όχι λάρισα...
puma1991 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου Puma. Καλή αρχή στον αδελφό σου! Ήμουν Λάρισα τα τελευταία 5 χρόνια. Στο τεί υπάρχουν 2 κτίρια,ένα παλιό και ένα νεότερο στο οποίο συνήθως έμεναν οι παλιοί φοιτητές. Γενικά μην περιμένεις τις καλύτερες συνθήκες σε μια φοιτητική εστία. Το τελευταίο διάστημα πάντως(δεν γνωρίζω το λόγο), είχαν μεταφέρει τα παιδιά προσωρινά σε ξενοδοχεία και μετά απ'ότι έμαθα από γνωστούς τους έδιναν ένα ποσό μηνιαίως για να βρουν δικό τους χώρο να μείνουν. Τι θα ισχύει από φέτος δεν γνωρίζω,καλύτερα να πάρετε ένα τηλ στη γραμματεία της σχολής. http://www.teilar.gr/ Γεια σου,έστω και αργοπορημένα.....Γνωρίζεις πόσο είναι το εισιτήριο Αθηνα-Λαρισα με επιστροφή?(Φοιτητικό)
e_lena Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου,έστω και αργοπορημένα.....Γνωρίζεις πόσο είναι το εισιτήριο Αθηνα-Λαρισα με επιστροφή?(Φοιτητικό) Γεια σου και απο μενα λιγο καθυστερημενα..ημουν λαρισα κ δεν εμπαινα καθολου! Λογικα θα εχεις μαθει τιμη αλλα με κτελ πρεπει να ναι γυρω στα 35 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.