akis1982 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλησπερα. Κατεβαζω ταινιες εδω και καμποσο καιρο απο διαφορα site και τις αποσυμπιεζω με το WINRAR. Εχθες ομως μου ετυχε το αρχειο να ειναι CCF.Εψαξα λοιπον και βρηκα οτι χρειαζεται ενα απο τα JDownloader ή το CryptLoad.Κατεβασα και τα δυο λοιπον,αλλα και παλι δεν καταφερνω να κανω ''δουλεια''. Μπορει καποιος να μου πει πως λειτουργει,τουλαχιστον το ενα απο τα δυο αυτα προγραμματα? Απλα,δηλαδη πας εκει πανω,εκει πατας αυτο μετα αυτο και γινεται ετσι.
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Στον jdownloader πας στην καρτέλα LinkGrabber και κάτω λέει add links container. Πατάς, επιλέγεις το αρχείο .ccf, περιμένεις να φορτώσει και μετά του λες Add all to downloads. Αρχίζει το κατέβασμα και τέλος... Καλώς όρισες!!!
akis1982 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Στον jdownloader πας στην καρτέλα LinkGrabber και κάτω λέει add links container. Πατάς, επιλέγεις το αρχείο .ccf, περιμένεις να φορτώσει και μετά του λες Add all to downloads. Αρχίζει το κατέβασμα και τέλος... Καλώς όρισες!!! Γεια σου καρμεν. Ψαχνω εδω και αρκετη ωρα που ειναι αυτο το LinkGrabber και δεν το βρισκω. Εξου αυτο,ολη η καρτελα του JDownloader ειναι στα ελληνικα. Απο πανω αριστερα οπως το βλεπουμε εχει: Αρχειο Συνδεσμοι Premium Προσθετα Περι JDownloader και λιγο πιο κατω εχει: Ληψη Συλλεκτης Συνδεσμων Ρυθμισεις Αυτα ειναι τα βασικα στην κεντρικη οθονη
akis1982 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ναι. Αυτο το LinkGrabber ειναι το Συλλεκτης Συνδεσμων στο δικο μου. Και υποθετω,οτι το Add links container... στο δικο μου ειναι το Φορτωση Container (DLC,CCF...). Τα καταφερα μου φαινεται,γιατι κανει downloading. Κατι ακομα στο θεμα.Οταν τελιωσει,θα το αποθηκευσει εκει που το αποθηκευε και το rapidshare ή και το fileserve,στον υπολογιστη μου στις ληψεις? (το συγκεκριμενο rapid ειναι)
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πήγαινε αρχείο ρυθμίσεις και στη καρτέλα Λήψεις δες πάνω ποιον φάκελο έχει ως προεπιλεγμένο. λογικά στις λήψεις θα το πηγαίνει. Αλλος τρόπος είναι να πατήσεις δεξί κλικ σε ένα από τα αρχεία που έχουν κατέβει και να επιλέξεις να σου ανοίξει το φάκελό που περιέχεται το αρχείο... (δεν ξέρω ακριβώς πως το λέει στα Ελληνικά)
akis1982 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ναι,εκει το πηγαινει. Στα ''κουτακια'' που το βαζει,μεσα βρισκεται το σημα του WINRAR. Ξερεις αυτο που ειναι σαν τρια βιβλια το ενα πανω στο αλλο(μωβ-μπλε-πρασινο). Να φανταστω οτι μετα,οταν τα κατεβασει ολα(το βλεπω το βραδυ), απλα θα τα κανω αποσυμπιεση και θα ειμαι ετοιμος?
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ακριβώς θα πατήσεις το Part1 πχ και θα του πεις να κάνει extract
akis1982 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Υπερευχαριστω καρμεν για τη βοηθεια. Αν εχω(που δεν το βλεπω)παλι προβλημα, θα επανελθω. Ευχαριστω και παλι για τον κοπο σου. Καλο απογευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.