Προς το περιεχόμενο

Αγορα Ασυρματου Πληκτρολογιου - Ερωτησεις

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα κι εγώ! Την έχω σε πολύ εκτίμηση την Logitech και τα προϊόντα της.Και κυρίως το after sale service της.

Αυτά είναι τα 3 ασύρματα που έχω:

Το κάτω κάτω είναι το πρώτο μου και αγαπημένο μου της Liteon το SK7100 που λειτουργεί με υπέρυθρες.Δίπλα στην οθόνη φαίνεται και ο δέκτης.Το πάνω-πάνω είναι με το trackball.Σκληρά πλαστικά χάλια ποιότητας και πανάκριβο.Το Logi το ξέρετε ήδη...

]gallery_93050_327_102340.jpg

Διαβασα τη συζητηση σας.Ετυχως καταληγουμε οτι το Κ360 εχει σημα καμπανα :-D Εχει και ελληνικα και αγγλικα γραμματα (tarantules απο πλαισιο το πηρες????????)

Παντως βλεπω τα γραμματα ειναι πανω τα ελληνικα κατω τα αγγλικα.Χμμμ τι προτοτυπια κ αυτη?Συνηθιζετε ευκολα?

Δημοσ.

Όχι εγώ δεν το έχω συνηθίσει αυτό με τα Ελληνικά μιας και απότι βλέπεις είναι ανάποδα από το Liteon που το έχω 20 χρόνια...

Μάλον θα πάει στο σαλόνι το Logitech γιατί τέτοια μακρόχρονη συνήθεια δεν κόβετε...

Εγώ το πήρα από τα Multirama.

Δημοσ.

Γενικώς τα προϊόντα της Logitech είναι καλά και ποιοτικά, με τα πληκτρολόγια ομως κατα την γνώμη υπάρχει ενα θέμα, πάντα είναι πιο ακριβά απο οτι θα έπρεπε και σε ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υποδεέστερα και απο κάποια no name οπως και στο θέμα της εργονομίας..

Μην πάτε στα τυφλά να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι απο επώνυμο κατασκευαστή, βάλτε ενα όριο στα λεφτά που έχετε να ξοδέψετε πχ για ενα πληκτρολόγιο και κάντε τις συγκρίσεις..

Δημοσ.

Με το wi-fi λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.Μπορεί να εκπέμπει το wi-fi σου στα 2.4MHz αλλά το πληκτρολόγιο ανιχνεύει τα κανάλια και δεσμεύει κάποιο ελεύθερο (τουλάχιστον έτσι πιστεύω οτι γίνεται χωρίς να είμαι 100% σίγουρος).

Το Κ360 το έχω πάρει κι εγώ και έχει και Ελληνικά και Αγγλικά πάνω.

με το ποντικι μου (vx revolution) στο λαπτοπ (που ειναι και το κατεβαστηρι μου) καποιες φορες , ειδικα οταν κατεβαζω, μπορει να εχω θεμα με το σημα του και πρακτικα δε μπορω να χρησιμοποιησω το ποντικι

δεν μου εχει συμβει παρα πολλες φορες ουτε λεω οτι ειναι ο κανονας, αλλα οτι μου χει συμβει καποιες φορες μου χει συμβει

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο σοτ πλαισιο και ρωτησα για το συγκεκριμενο πληκτρολογιο 1682431.jpg

Τελικα Εχει ΜΟΝΟ Αγγλικους Χαρακτηρες.Ευτυχως η Οξυδερκεια μου με απετρεψε απο μια αχρηστη αγορα και πεταγμα χρηματων.

Ελπιζω τις επομενες φορες οι απαντησεις να εχουν περισοτερη υπευθηνοτητα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα πληκτρολόγια που προορίζει ο κατασκευαστής για Ελλάδα έχουν ελληνικά πάνω. Το ίδιο πληκτρολόγιο το βλέπεις φωτό από τον tarantules κι έχει. Αν το ΠΛΑΙΣΙΟ το έκανε εισαγωγη από αλλού για να του έρθει φτηνότερα και δεν έχει, δε φταίμε εμείς.

Αλλά και να τη πάταγες θα μπορούσες άνετα να το επιστρέψεις.

Ελπιζω τις επομενες φορες οι απαντησεις να εχουν περισοτερη υπευθηνοτητα.

Εννοείται, τολμάμε αλλιώς; :-D

183bd3a352.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...