MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν θα ηταν προτιμοτερο να ζητησεις σημειωσεις απο συμφοιτητες σου που μπηκαν στον κοπο ειτε να παρακολουθησουν το μαθημα, ειτε να ψαξουν για σημειωσεις? Δηλαδη ποσο πιο στο πιατο τα θελετε πλεον για να κανετε register σε forums (ασχετα με την επεξεργασια σηματος) για να ζητησετε να σας λυσουν την ασκηση...Ο καθηγητης, ο συμφοιτητης, τα βιβλια, ακομη και το google τι σκ@τ@ ρολο βαρανε ?
spawnergr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Like the attitude Midi_MiLiz. Δεν έχει Like ρε γμτ στο ινσόμνια?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Like the attitude Midi_MiLiz. Δεν έχει Like ρε γμτ στο ινσόμνια? tip: Kαλη επιτυχια αν το nick του ts δεν ειναι fake. Mου πετας τη σποντα και στα αγγλικα που ειναι πιο in και trendy ξερωγω
spawnergr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Xax0ax0a0ax0 Λες ε? Γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον... χμμμ αν ήξερα την απάντηση όμως θα του/της έλεγα πάντως.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 χμμμ αν ήξερα την απάντηση όμως θα του/της έλεγα πάντως. Δεν πειραζει, δοκιμασε κι ετσι να ζητησεις τηλ/msn, που ξερεις... Σοβαρα τωρα, αν σου φαινεται αγενης η συμπεριφορα μου, το ιδιο αγενες ειναι καποιος να εχει υποψιν του ενα φορουμ και να αποφασιζει να κανει register και 1ο ποστ μονο και μονο για να του παραδωσουν λυση ασκησης. Ο σκοπος των φορουμ ειναι η συμετοχη/συζητηση/ανταλλαγη αποψεων/διαφωνιες-συμφωνιες και οχι το register+leech. Aπτην αλλη υπαρχει ενα ακομα θεμα: κι εγω εχω leecharei infos και πληροφοριες απο διαφορα forums με παρομοιο τροπο, αλλα δεν εφτασα σε σημειο να ζηταω settings για το Active Directory στο forum του cosmopolitan.. Φανταζομαι πως για την επεξεργασια σηματος και τους μετασχηματισμους Fourier υπαρχουν πολυ ειδικοτερα φορουμς.
spawnergr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δε θελω να πάρω παραπάνω θέση. Πιστεύω έχω καλυφθεί απο τα παραπάνω, αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτή η έχθρα γενικότερα. Μπορούσες και να τον/την (δεν έχω καταλάβει ακόμη ) αγνοήσεις?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι εχθρα αλλα βοηθεια. Λυση της συγκεκριμενης ασκησης δεν θα βρει εδω για 3-4 λογους. Mεταξυ των οποιων: Α. Δεν υπαρχει ατομο που να εχει λυση, εκτος αν ειναι κανας φοιτητης του 11 η κανενας που προτιθεται να ψαχτει στις σημειωσεις του για κανα 30λεπτο, αν τις εχει κρατημενες. Β. Ακομα κι αν υφισταται τετοιος, πρεπει να εχει διαθεση να συνταξει σε ηλεκτρονικη μορφη εξισωσεις κλπ (βαλε κανα μισαωρο ακομα προπονηση συν δακτυλογραφηση στο mathtype) και φυσικα να ενδιαφερεται να βοηθησει σε ενα ασχετο θεματολογικα forum , εναν χρηστη που γραφτηκε με σκοπο να leecharei (σε αυτο βοηθα το γυναικειο nick παντως ). Η βοηθεια η δικη μου ποια ειναι ? Οτι αν αναζητησει τη λυση σε συμφοιτητες, σημειωσεις συμφοιτητων, ακομα και απο τον ιδιο τον καθηγητη η σε πιο ειδικευμενα forums μεσω google πχ, ειναι πιθανοτερο να βρει ακρη, απτο να βαραει registrations σε διαφορα forums πονταροντας οτι θα βρει τον τυπο που περιγραφω στο Α και το Β. Οσον αφορα τον τροπο μου, αν ρωταγες εσυ δε θα εθετα το ζητημα "register+leech+bye bye". Το point ειναι προφανεστατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.