Προς το περιεχόμενο

Τα τίναξε το PC (;)

skipperas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω τα φώτα σας,γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτό που συνέβει!

Έκει που έβλεπα πριν ένα ταινιάκι στο pc,ακούγεται ένα τσάφ δυνατό,πέφτει η ασφάλεια στο δωμάτιο και μύρισε για λίγο κάπως περίεργα το pc.

Ανέβασα την ασφάλεια,όλα επανήλθαν φώτα ρούτερ οθόνη,αλλά μόνο το pc δεν ανάβει..

Η νεκροψία τι δείχνει?λέτε κανά τροφοδοτικό?ή μητρική?

Γενικά πως καταλαβαίνω τι φταίει?

Δεν ανάβει καθόλου η μονάδα!

ελπίζω αρχεία κλπ να μην έχω χάσει..

Και να τονίσω ότι 1-2 μέρες πριν το χε ξανακάνει το τσάφ χωρίς να πέσει ασφάλεια,μύρισε ξανά λιγάκι,απλά μετά άνοιξε μια χαρά!

Ευχαριστω!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ότι είχε ξανασυμβεί έπρεπε να σε προβληματίσει και να το ψάξεις έγκαιρα. Οι ανεμιστήρες γυριζουν? Τροφοδοτικό μάλλον. Άνοιξε το κουτί αποσύνδεσέ το και έλεγξέ το. Μακάρι να γλύτωσε η μητρική.

Δημοσ.

τροφοδοτικο πρεπει να ειναι απλα παιζει να βραχυκυκλωνει ειτε το το pc ειτε καποια αλλη ηλεκτρικη συσκευη με αποτελεσμα να πεφτει η ασφαλεια και να προκαλει ολο αυτο.. για δωσε στοιχεια του τροφοδοτικου σου

Δημοσ.

Βγάλε το τροφοδοτικό από τη μητρική και από το κουτί τελείως(για δική σου άνεση κυρίως)

Μετά συνέδεσε τα καλώδια της φωτογραφίας για να δεις αν το τροφοδοτικό πάρει εμπρός.

labeledwiresmall.jpg

Link

Δημοσ.

όχι τίποτα φένετε να μη περνάει καθόλου ρεύμα!δεν ανοίγει καθόλου..

Πατάω το power και δε γίνεται τίποτα.

Άρα για τροφοδοτικό το κόβω και γω.

Είναι δηλαδή πιθανό να χει πάρει μητρική?Αν ναι τι να περιμένω?

Τροφοδοτικό ένα παλιό έχω windmill 385W πρέπει να ναι.

Δημοσ.

ε δεν μπορουμε να ξερουμε τι αλλο μπορει να καικε... κανε αυτο που σου λεει ο αρτικ.. επισης αμα εχεις κανα παλιο τροφοδοτικο καβατζα βαλτο να δεις τι γινεται με το υπολοιπο hardware

Δημοσ.

Αυτό που λες arctic είναι να πάρω ένα τυχαίο καλώδιο και να ενώσω τις 2 άκρες του σε αυτά τα 2 τα σημεία..και αφού το ανάψω να δω αν δουλεύει?

Έτσι και έχω χάσει αρχεία την έχω πατήσει για τα καλά!!

Δημοσ.

Ένωσε αυτά τα δύο. Αν αρχίσει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού τότε ΜΠΟΡΕΙ να μην έχει πάθει τίποτα το τροφοδοτικό(αν και μάλλον έπαθε).

Δημοσ.

Πάντως τι μπορεί να φταίει αν τελικά είναι το τροφοδοτικό?

το ότι παρέδωσε πνεύμα?

η υψηλή θερμοκρασία?

κάποια άλλη συσκευή δε νομίζω γιατί δεν έχω πειράξει τίποτα από τότε που το πήρα,ούτε έβαλα ούτε έβγαλα τίποτα στο πολύμπριζο!

Τι να πω..

Δημοσ.

απο υπερταση το πιθανοτερο και καηκε..απλα πρεπει να το ψαξεις το θεμα γιατι το pc ή καποια ηλεκτρικη συσκευη βραχυκυκλωνει και σου κανει ολη την ιστορια με τις ασφαλειες

Δημοσ.

Καλά αν ήταν τροφοδοτικό της προκοπής δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα

ακριβως! το τιμημα των φθηνων psu,διακινδυνευεις ολο σου το συστημα...

Δημοσ.

Καλά μην λέμε και χαζά ... μια χαρα τροφοδοτικά ήταν τα windmill της HEC ... απλά μαλλον τα εφαγε τα ψωμιά του μετά από τοσα χρόνια και παρεδωσε πνέυμα!! Το θέμα είναι ότι το τραγικό λάθος έγινε όταν ο TS δεν το άλλαξε όταν πρωτοπαρουσίασε το πρόβλημα .. μια του κλέφτη δύο και πολύ πιθανό να έχασε μητρική και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο..

Ας ελπίσουμε ότι η μετρησε η ποιότητα του τροφοδοτικού και δεν πήρε και τπτ αλλο μαζί του!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...