skipperas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Παίδες θέλω τα φώτα σας,γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτό που συνέβει! Έκει που έβλεπα πριν ένα ταινιάκι στο pc,ακούγεται ένα τσάφ δυνατό,πέφτει η ασφάλεια στο δωμάτιο και μύρισε για λίγο κάπως περίεργα το pc. Ανέβασα την ασφάλεια,όλα επανήλθαν φώτα ρούτερ οθόνη,αλλά μόνο το pc δεν ανάβει.. Η νεκροψία τι δείχνει?λέτε κανά τροφοδοτικό?ή μητρική? Γενικά πως καταλαβαίνω τι φταίει? Δεν ανάβει καθόλου η μονάδα! ελπίζω αρχεία κλπ να μην έχω χάσει.. Και να τονίσω ότι 1-2 μέρες πριν το χε ξανακάνει το τσάφ χωρίς να πέσει ασφάλεια,μύρισε ξανά λιγάκι,απλά μετά άνοιξε μια χαρά! Ευχαριστω!
halawtu Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το ότι είχε ξανασυμβεί έπρεπε να σε προβληματίσει και να το ψάξεις έγκαιρα. Οι ανεμιστήρες γυριζουν? Τροφοδοτικό μάλλον. Άνοιξε το κουτί αποσύνδεσέ το και έλεγξέ το. Μακάρι να γλύτωσε η μητρική.
haris013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 τροφοδοτικο πρεπει να ειναι απλα παιζει να βραχυκυκλωνει ειτε το το pc ειτε καποια αλλη ηλεκτρικη συσκευη με αποτελεσμα να πεφτει η ασφαλεια και να προκαλει ολο αυτο.. για δωσε στοιχεια του τροφοδοτικου σου
Arctic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Βγάλε το τροφοδοτικό από τη μητρική και από το κουτί τελείως(για δική σου άνεση κυρίως) Μετά συνέδεσε τα καλώδια της φωτογραφίας για να δεις αν το τροφοδοτικό πάρει εμπρός. Link
skipperas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 όχι τίποτα φένετε να μη περνάει καθόλου ρεύμα!δεν ανοίγει καθόλου.. Πατάω το power και δε γίνεται τίποτα. Άρα για τροφοδοτικό το κόβω και γω. Είναι δηλαδή πιθανό να χει πάρει μητρική?Αν ναι τι να περιμένω? Τροφοδοτικό ένα παλιό έχω windmill 385W πρέπει να ναι.
haris013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ε δεν μπορουμε να ξερουμε τι αλλο μπορει να καικε... κανε αυτο που σου λεει ο αρτικ.. επισης αμα εχεις κανα παλιο τροφοδοτικο καβατζα βαλτο να δεις τι γινεται με το υπολοιπο hardware
skipperas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αυτό που λες arctic είναι να πάρω ένα τυχαίο καλώδιο και να ενώσω τις 2 άκρες του σε αυτά τα 2 τα σημεία..και αφού το ανάψω να δω αν δουλεύει? Έτσι και έχω χάσει αρχεία την έχω πατήσει για τα καλά!!
Arctic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ένωσε αυτά τα δύο. Αν αρχίσει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού τότε ΜΠΟΡΕΙ να μην έχει πάθει τίποτα το τροφοδοτικό(αν και μάλλον έπαθε).
skipperas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πάντως τι μπορεί να φταίει αν τελικά είναι το τροφοδοτικό? το ότι παρέδωσε πνεύμα? η υψηλή θερμοκρασία? κάποια άλλη συσκευή δε νομίζω γιατί δεν έχω πειράξει τίποτα από τότε που το πήρα,ούτε έβαλα ούτε έβγαλα τίποτα στο πολύμπριζο! Τι να πω..
haris013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 απο υπερταση το πιθανοτερο και καηκε..απλα πρεπει να το ψαξεις το θεμα γιατι το pc ή καποια ηλεκτρικη συσκευη βραχυκυκλωνει και σου κανει ολη την ιστορια με τις ασφαλειες
Arctic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλά αν ήταν τροφοδοτικό της προκοπής δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα
haris013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλά αν ήταν τροφοδοτικό της προκοπής δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα ακριβως! το τιμημα των φθηνων psu,διακινδυνευεις ολο σου το συστημα...
stm00192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλά μην λέμε και χαζά ... μια χαρα τροφοδοτικά ήταν τα windmill της HEC ... απλά μαλλον τα εφαγε τα ψωμιά του μετά από τοσα χρόνια και παρεδωσε πνέυμα!! Το θέμα είναι ότι το τραγικό λάθος έγινε όταν ο TS δεν το άλλαξε όταν πρωτοπαρουσίασε το πρόβλημα .. μια του κλέφτη δύο και πολύ πιθανό να έχασε μητρική και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο.. Ας ελπίσουμε ότι η μετρησε η ποιότητα του τροφοδοτικού και δεν πήρε και τπτ αλλο μαζί του!!
jason_rethymno Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πόσα χρόνια το χες; καμμιά φώτο παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.