Προς το περιεχόμενο

Τα τίναξε το PC (;)

skipperas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από το 2005 πρέπει να το χω..

Όσο να ναι είναι πολλά τα χρόνια!

Οπότε σε πρώτη φάση αλλάζω τροφοδοτικό και βλέπουμε ε?

Δεν έχω και κανένα πρόχειρο γαμώτο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα δεν μπορεις να βρεις καποιο δανικό απο καποιο φίλο για να συγουρευτείς τότε ναι ξεκινάς με τροφοδοτικό και βλέπεις!!

Απλα να κάνεις επιλογή σωστού και ποιοτικού τροφοδοτικού!!

Δημοσ.

Δοκίμασα αυτό το κόλπο,αλλά τζίφος ο ανεμιστήρας ούτε καν γύρισε.

Οπότε πάω σήμερα για τροφοδοτικό.

Λέω να τσιμπήσω αυτό http://www.skroutz.gr/s/345361/Corsair-Builder-Series-CX430-V2.html

Βλέπω παίζει πολύ και είναι και σχετικά φθηνό!

Μακάρι μητρική να χει ζήσει.

Δημοσ.

Καλό είναι.

Πρόσεξε όμως κάτι. Αν σκέφτεσαι να πας σε αναβάθμιση πλατφόρμας(επειδή είναι παλιό σύστημα και μπορεί να υπάρχει και θέμα με τη μητρική), καλό θα ήταν να διαλέξεις με βάση τη χρήση του συστήματος που ίσως πάρεις.

Δημοσ.

Εννοείται ότι το χω σκεφτεί αυτό,απλά τώρα δε παίζουν και πολλά χρήματα για χάλασμα,ότι και να κάνω θα το κάνω οικονομικά.

Οπότε το corsair μου φαίνεται καλό και οικονομικό.Σκέφτομαι μήπως περισσότερα W για αυτό που λες.

Δημοσ.

Εννοείται ότι το χω σκεφτεί αυτό,απλά τώρα δε παίζουν και πολλά χρήματα για χάλασμα,ότι και να κάνω θα το κάνω οικονομικά.

Οπότε το corsair μου φαίνεται καλό και οικονομικό.Σκέφτομαι μήπως περισσότερα W για αυτό που λες.

Είσαι Gamer;

Δημοσ.
δε παίζουν και πολλά χρήματα για χάλασμα,ότι και να κάνω θα το κάνω οικονομικά.

Όταν παίζουν τσαφ-τσουφ, καλύτερα να μην προκαλεί κανείς την τύχη του - ΑΛΛΑ : σίγουρα γεφύρωσες ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ στο βύσμα του τροφοδοτικού; Αν ναι, οκ μεν - θα μπορούσες να το ανοίξεις και να κοιτάξεις προσεκτικά ένα-ένα τα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα, κι ΑΝ ΔΕΝ βλέπεις κάτι καμμένο/λυωμένο, τότε θα μπορούσες να αγοράσεις μια ασφάλεια http://www.biline.ca/X-Box/psu_fuse_rep.jpg , σε περίπτωση που δεν είναι κολλημένη αλλά κουμπώνει σε ειδική βάση, και να το ξαναγεφυρώσεις/να το αφήσεις έτσι να δεις αν τσουλάει...

Κι αν τυχόν γεφύρωσες λάθος καλώδια, ξανακάντο σωστά. Φαντάζεσαι να αγοράσεις νέο και ν' ανακαλύψεις ότι (δυστυχώς) έχει πχ αρπάξει και η μητρική ή (και) κάτι άλλο; Αν όμως (λέμε τώρα, ε) δουλεύει τελικά το 385άρι σου, θα είναι μια ανακούφιση, όχι;

Δημοσ.

πήρα πριν λίγο το 500άρι..μιας κι αν έχει χαλάσει και η μητρική να μου μείνει.

Το σύνδεσα,αλλά τζίφος πάλι..

Κανένα σημάδι ζωής,ούτε φωτάκι,ούτε ανεμιστήρες ούτε τίποτα!Τι παίζει ρε παιδιά?

Καμμένη και η μητρική?

Δημοσ.

Φακ, δε σε πρόλαβα...

...Εν τω μεταξύ, σίγουρα συνέδεσες ΚΑΙ το 4πινο "δίπλα" στον επεξεργαστή...; Κλασσική παράλειψη βιασύνης...

(...αν ναι, reset το BIOS. Με το σχετικό τζαμπεράκι καλύτερα, για σιγουριά. Αν ξέρεις τί λέω.)

Δημοσ.

εντάξει ούτως ή άλλως θα το έπαιρνα μήπως και ήρθε η ώρα να αναβαθμήσω σιγά σιγά!ειδικά αν πάει για πέταμα η μητρική!

Απλά τώρα τι σημαίνει?Ή δε τα σύνδεσα σωστά ή .. ?

Το σύνδεσα αυτό,αλλά το τροφοδοτικό δεν είχε 4πινο και το σύνδεσα με 6πινο.Χαζομάρα?

Αα οκ δεν είμαι τόσο προχωρημένος!

Είμαι άπτα άτομα που προσπαθούν να μάθουν μόνα τους!Γι'αυτό πίστευα ότι θα το έφτιαχνα μόνος..

Μετά την ήττα μου,λέω να το πάω κάπου!

Δημοσ.

Τι εκανες?εβαλες το 6πινο ας πουμε της καρτας γραφικων στην τροφοδοσια του επεξεργαστη?πως το εκανες αυτο?

Δεν παιζει το τροφοδοτικο να μην εχει 4πινο για τον επεξεργαστη.η θα εχει ενα 4πινο η 2 4πινα που μπορουν να ενωθουν σε περιπτωση που η μητρικη σου παίρνει 8πινο εκει.

Δημοσ.

Thano τώρα το είδα αυτο που λες!έχει ένα 8πινο που κόβεται στα 2..οπότε και μπαίνει μια χαρά!

Λέω να ξαναπροσπαθήσω..

Δημοσ.

Την υπογραφή, το πουλί ΚΑΙ τα βύσματα των τροφοδοτικών, δέον είναι να προσέχουμε πού τα βάζουμε. Κανόνας βασικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...