washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ...εγώ πάντως το κόβω εδώ, πριν μας πει κα'νας mod τίποτα για το Munn της θείας μας...
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ...εγώ πάντως το κόβω εδώ, πριν μας πει κα'νας mod τίποτα για το Munn της θείας μας... Σωστος ο παππους μου. Το κοβω και εγω
Tzane Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τουλάχιστον μετά από τόσες σελίδες μάθαμε επιτέλους το όνομα της! Offtopic:Τελικά η μνήμες φτιάξανε με μια απλή επανατοποθέτηση Μάλλον είχε φάει σκάλωμα η μητρική.
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παμε και λιγο offtopic τωρα και ειμαστε τζετ.
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ετς, ετς! Νταξ... τωρα ειμαστε τζετ........
seriousam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 να βγω κ γω λιγο εκτως θεματος..ξερει κανεις πως να βαλω κ εγω αυτα τα μενου(δεξια και εκεινο πανω απο την γραμη εργαλειων) που εχει το παλικαρι?Ευχαριστω.
Tzane Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 να βγω κ γω λιγο εκτως θεματος..ξερει κανεις πως να βαλω κ εγω αυτα τα μενου(δεξια και εκεινο πανω απο την γραμη εργαλειων) που εχει το παλικαρι?Ευχαριστω. Δεξί click στην επιφάνεια εργασίας->Μικροεφαρμογές->Περισσότερες μικροεφαρμογές μέσω Internet->και όταν σε πάει στο site πατάς στο "Βρείτε ακόμα περισσότερες μικροεφαρμογές στο Windows Live Gallery" Και κατεβαζεις οτι σου αρεσει Η κάτω μπάρα λέγεται ObjectDock..Googlareis και κατεβάζεις
washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ξέρει κανείς με την ευκαιρία καμμιά συνταγή για ΚΑΛΗ σπανακόπιτα;
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια ετσι οπως παμε για μπανακι, ξερει κανεις κανενα καλο σαμπουαν?
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 31 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 31 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος gamastoinsomnia.gr και εγω gamwtospitis.gr Μας εχεις πριξει τα αρχ μας ρε
seriousam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεξί click στην επιφάνεια εργασίας->Μικροεφαρμογές->Περισσότερες μικροεφαρμογές μέσω Internet->και όταν σε πάει στο site πατάς στο "Βρείτε ακόμα περισσότερες μικροεφαρμογές στο Windows Live Gallery" Και κατεβαζεις οτι σου αρεσει Η κάτω μπάρα λέγεται ObjectDock..Googlareis και κατεβάζεις thank you!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.